mrb arkadaşlar bugün dr' a gttm hamile değilmişim ne kanda ne de ultrasnda birşey çıkmadı, adet olmam için bi ilaç verdi, son 2 ay soğan suyu ile adet olmustum bu ay içtim ama olmadı malesef biraz düzensiz içmistim sanırım ondan dolayı olmadı ben öyle düşünüyorum, şimdi normalde soğana başlamam gerekti adet olmus olsaydım, adet olmadığım halde soğana başlayayım mı yoksa ilaç mı kullanayım ne önerirsiniz?
bal peki şimdi nasıl oldun kendiliğinden mi . bende en son ekimde o da hapla. 5 aydır da hap içmiyorum.
Ayni durumdayiz hemde tipatip.benimde aynen birdenbire oldu.iki aydir sogan suyu iciyorum olmadim.daha önce ictiklerimde 3 gün sonra oluyordum.hayitinda hapini iciyorum ama olmadi.6 ay ilacla hasta oldum ama asiri kilo aldim o yüzden biraktim .ne yapacagimi bilemiyorum ama artik düsünmek bile istemiyorum.
yes-im evet denemekte fayda varhatta hemen. bünyeden bünyeye fark var herkesin sorunuda farklı oluyor farklı çözümler gerektiriyor
Ay yesımcım,ac veya tok karnına fark edermı acaba?yarın hemen yapıcam..sımdı 1 havucu rendeleyıp,onun suyunumu sıkıcaz sadece..cok az cıkar ondan su herhalde..rendesını de yerız artıkıns ıse yarar canım,sagol onerın ıcın
ben yaptımama bardağı tam doldurmadım yoruldum 6 tane rendeledim. sonucu yazarımhiç bir belirti yok ama benim yanı bundan ümit yok. sağol yesim. havucuda yedim ben arada.
Posey olarak ıcsem olur mu adacayını..demleme yanı bıtkı olarak hayıt ıcıyorum zaten..ıkısı agır gelmesın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?