Soğan Suyu Tüyleri Seyreltiyor

merabalar.. bu sogan suyunu hakkında yazdıklarınızı takip ettimde, yanlız bu gecici bisi olmasın? yani belli bir süre sonra eski haline dönerse ne olucak, emeklerimiz bosuna gitmesin bilmiyorumkismile

selamlar diz altına bioder serum kullanıyorum, ama çok pahalı diz üstüne kullanamadım soğanı deniyeceğim sonuçları buraya yazarım

sarımsağın aksine tüğ saç çıkardığını duymuşsunuzdur,ama soğanla kürü nasıl bilemem,budu da deneyelim bakalaım.evde yalnız yaşasaydık çok kolay olurdu...:)

Sogansuyunu kullanali 20 gun oldu, epilatorle cok kolay aldim ve gercekten incelme farkettim.Acaba diyorum agdadan dolayimi yoksa , daha artacakti ben cabuk davrandim aldim ondan mi bilmiyorum .
Paylasmak istedim.Sevgiler.

tahmin ediyordum aslında işe pek yaramayacağını,sebebin soğanın işe yaramaması değil,soğandaki etken maddeleri açığa çıkarmadan direk sürülmesi,artı tek başına soğanında yeterli olmayacağını dşünüyorum.

peki ne yapmamiz gerek Beany

pelin,kıl üretimini aktivite eden birçok etmen var,hepsini tek tek inhibe etmek gerekiyor
bunun için tek bir bitkiyle yada maddeyle çözülmesi imkansız .
bakın limon,tuz,soğan vs vs çok değişik bitkiler denendi burada kimse diyemez kıllarımdan tamamen kurtuldum diye,neden?hem hiç bir işlem görmeden deneniyor hemde eldeki etken maddeler(tabi açığa çıkarılmış maddeleri kastediyorum) yetersiz..
ümidinizi kırmak istemezdim ama bilim kıl üretimini çok geniş bir yerlpazede ele almış ,bu bilgilere göre böyle basit yöntemler etkisiz kalıyor malesef...

ben tüğlerimi üç-dört gün önce temizledim sir ağda ile. peki soğanı yarın sürsem olur mu? yoksa tüğlerden kurtulur kurtulmaz mı yapmak gerekiyor? of inş soğan sürmek için bir ay beklemem gerekmez... yardımcı olursanız sevinirim

aboooooooo kesin denicemm canımmm ayy benim başım belada yaa

minish 21 sende son durum nedir? Son uygulamanda soğan suyu sürmemiştin sanırım tüyler eski haline döndü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…