Soğan Suyu Tüyleri Seyreltiyor

valla soğandaki bazı etken maddeler kıl köklerini zayıflatıcı özellikte
umarım sadece soğn suyuyla(yani herhangi bir kimyasal işlemden geçmeden) işe yarar..

Merhaba canım bütün yazılanları okudum yalnız sen demişsin ki 4. seansı yapmana fırsat olmamış ya sadece makineyle almışsın soğan suyu sürmemişsin, ozaman eski haline mi döndü yine 4gün için çıktı demişsin sanırım ben mi yalnış anladım. Yani 3 seansta geç çıkma gibi etkileri gösterse de bir seans bile yapmayınca eskisi gibi mi çıkıyo tüylerin

komplex özel mesaj gönderemiyorum sana,özel mesaj ayarlarını düzenleyebilirmisin acaba ?

minish bişey sorcam.

annem de yapıyo demiştin. onda işe yaramadı mı acaba? Annenden bi daha hiç bahsetmemişsin de..

evet canım malesef 4. seansı yapamadım.tek fark tüylerin çıkma süresinde oldu soğan suyu sürdüğüm zamanlara göre biraz daha erken çıktı uçları sadece.ama seyrekliğinde ve kıl köklerin zayıflığında bi değişme olmadı.yani yine seyrek ve ince çıktılar...soğan suyuyla sadece 1 haftada uçları çıkmaya başlıyosa soğan suyu olmadan bu sefer 4 günde çıkmaya başladı...eskiye dönmedi...

minish bişey sorcam.

annem de yapıyo demiştin. onda işe yaramadı mı acaba? Annenden bi daha hiç bahsetmemişsin de..

canım annem sadece 1 kere yaptı (genital bölgeye) ...soğanı sürdü ama fazla beklemeden banyoya girdi.soruyorum nasıl diye pek farketmedi diyo.ben onda beklemediği için etki etmediğini düşünüyorum.bide sadece 1 defa yaptı daha sonra denemedi. biraz daha bekleseydi olabilirdi belki....yerimseniben

Bende denedim soğan suyunu henüz bir hafta oldu normalde çıkmış olmaları lazımdı ama sadece birkaç tane var onlarda benim alamadıklarım sanırım. Bir hafta sonra daha net bilgi verebileceğimi umuyorum. :)

bilgi için teşekkürler :) bende deneyeceğim sonucuda yazarım :)

Neler duyuyorum Allahim..Incelsin azalsin diye o kadar cok seye para verdik mucize evimizdeydi ve haberimiz yok tu oylemi? Harikasiniz valla.

minish21 çook teşekkürler ilk işimn bunu denemek olacak kıl olmayan yerim yok ki evde 2 tane erkek var gibi bu konuda eşim birde ben sırnaşık şey oriflame in tüy azaltmaya yardımcı kremi var onu kullanıyorum faydasınıda gördüm ama bu tezelden kesin çözüm bunu bir gece yaparım diğerinide hergün kullanırım biter inşallah bitsiiiiin yaaaa

minish son durum nedır bıraktıgında herşey başamı döndü ben tek bacagıma yaptım psikoljkmıdir nedir ikiside gec cıkktıve ben cok bekletemedımdeCADIARZU sen ara vermıstın sanırın yanı hersey en bastakı gibi oldu onu merak ettım

valla canım bunu 3 haftada 1 yapmak artık benim için hiç problem olmuyor bırakmadım henüz...tamamen bitirmez tüyleri ama geç çıkıp incelmiş olması bile hayatımı kolaylaştırdı valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…