• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan Suyu Tüyleri Seyreltiyor

turkank denemene sevindim olumlu sonuç almışsın sanırım onada sevindim ama.. keşke jiletten sonra denemeseydin.Bu tür uygulamalarda kökten alınması gerekiyor.Tüylerin kökten alınmadığı için kıl büyümesi biraz riskli geliyor bana ama umarım bir sorunla karşılaşmazsın.
Anne olmak kolay değil ama çok güzel bir duygu olsa gerek.Allah bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Banada hayırlı bir eş ve hayırlı bir evlat nasip etsin.AMİİNN......:)))

merak etmeyin kızlar ben bu konuda tecrübeliyim. bir sorunla karşılaşmam. daha önce bioder ve bioder serum kullandım. kıllar alınmadan da kullanılabiliyo. tülerim çıktı:) kormayın. aldığım sonuç jilete rağmen yumuşak olması. sadece şunu merak ediyorum sanırım siz de şu an deniyerek tecrübe ediyorsunuz. bu soğan suyundan kesin sonuç alan insanlar var mı ki ya da sizin şahit olduğunuz kişiler...??*:ecrin_bebek:

mavirenk
Anne olmak kolay değil ama çok güzel bir duygu olsa gerek.Allah bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Banada hayırlı bir eş ve hayırlı bir evlat nasip etsin.AMİİNN......:)))
evet annae olmak kesinlikle kolay değil.. ama oduygu tarif edilemiyor.. allah sahip olmak isteyen herkese nasip etsin.
sana da hayırlı bir eş hayırlı evlat nasip etsin ...

kızlar bende kıl tüy mağduru olduğumdan acil denemek istiyorum ben lazer epilasyon yaptırıyorum yüz bölgeme ama sizce epilasyondan sonra yapsam etkisi nasıl olur, bi zararı olurmu ki ??? azaltmaya çalışırken çoğalmasın . ben soğan sarımsak gibi şeylerin besleyici etkisi olduğunu düşündüğümden çoğaltabilir demiştim ama deneyenler memnunmuş madem denicem yarın gece...

kızlar bende kıl tüy mağduru olduğumdan acil denemek istiyorum ben lazer epilasyon yaptırıyorum yüz bölgeme ama sizce epilasyondan sonra yapsam etkisi nasıl olur, bi zararı olurmu ki ??? azaltmaya çalışırken çoğalmasın . ben soğan sarımsak gibi şeylerin besleyici etkisi olduğunu düşündüğümden çoğaltabilir demiştim ama deneyenler memnunmuş madem denicem yarın gece...

canım madem epilasyona gidiyorsun soğan suyuna ihtiyacın kalmazki... benim maddi olanaklarım olmadığı için epilasyona gidemiyom. ayrıca epilasyon yaptırırken arkasından başka yöntemleri kullanmayı tavsiye etmiyorlar. seansı tekrar en başa alıyormuş başka uygulamaları kullandığınızda. kaçıncı seanstasın bilmiyorum ama arkadaşım epilasyona gidiyor. fıstık gibi oldu valla... biraz sabır isteyen bir iş...

teşekkür ederim turkank:))
Daha öncede açtığım konuda bahsettiğim gibi soğan suyundan kesin sonuç aldığını söyleyen bir arkadaşım vardı onun dışında yine bu sitede olumlu sonuç alındığını bildirenler var ama bu yöntemi uygulayanların sayısı çok az.Özellikle benim için çok zor bir yötem çünkü gözlerim soğana karşı fazla hassas.

teşekkür ederim turkank:))
Daha öncede açtığım konuda bahsettiğim gibi soğan suyundan kesin sonuç aldığını söyleyen bir arkadaşım vardı onun dışında yine bu sitede olumlu sonuç alındığını bildirenler var ama bu yöntemi uygulayanların sayısı çok az.Özellikle benim için çok zor bir yötem çünkü gözlerim soğana karşı fazla hassas.

katılıyorum sana acayip göz yakıyoorrr.. bu arada umarım kökten almak nasip olur da ben de aranıza katılanlardan olurum. yorumlarımı muhakkak yazacağım.:sm_cool:

canım madem epilasyona gidiyorsun soğan suyuna ihtiyacın kalmazki... benim maddi olanaklarım olmadığı için epilasyona gidemiyom. ayrıca epilasyon yaptırırken arkasından başka yöntemleri kullanmayı tavsiye etmiyorlar. seansı tekrar en başa alıyormuş başka uygulamaları kullandığınızda. kaçıncı seanstasın bilmiyorum ama arkadaşım epilasyona gidiyor. fıstık gibi oldu valla... biraz sabır isteyen bir iş...

ben senelerdir epilasyona gidiyorum arkadaşım lazerin her çeşiti denendi ama bi türlü sonuç alamıyorum hormon tedavisi de oluyorum birazcık azalıyo hormonlarım bi yükseliyo sil baştan.. bıktım artık bu kadar lazer aldığıma mı yoksa verdiğim paralara mı yanayım bilmem o yüzden denemek istedim bilmiyorum soğan sonuçta doğal bişey ama tereddüt ettim bak şimdi...

evet kızlar bende şimdi denedim bakalım ne olucak yüz bölgesi içinde epilasyona gitmiştim bu gün kollarımı da şimdi aldım önce limon -tuz karıştırıp sürdüm 30 dk bekledim kurudu sonra da soğanı rendeleyip suyuyla birlikte kollarıma ve yüzüme sürdüm öyle çok ta yanmıyo 5 dk sonra hafifliyo gerçi her iki tarifide üst üste denemiş oldum ama merak işte bakalım sonuç ne olucak umarım kurtuluruz hep beraber gelişmelerden mutlaka haberdar ederim sizleride....

ılk baslarda yapnlad sonuc almadılarmı
her denemede aynı sey oluyor hep yenı deneyenler yazıyor eskı deneyenler sonuclarını neden yazmıyor

evet kızlar bende şimdi denedim bakalım ne olucak yüz bölgesi içinde epilasyona gitmiştim bu gün kollarımı da şimdi aldım önce limon -tuz karıştırıp sürdüm 30 dk bekledim kurudu sonra da soğanı rendeleyip suyuyla birlikte kollarıma ve yüzüme sürdüm öyle çok ta yanmıyo 5 dk sonra hafifliyo gerçi her iki tarifide üst üste denemiş oldum ama merak işte bakalım sonuç ne olucak umarım kurtuluruz hep beraber gelişmelerden mutlaka haberdar ederim sizleride....

kimya deneyi gibi... umarım patlamazsın. :icecream:

kızlar ben bikini bölgesine 3. kez denedim şuan bu işlemi yaptıktan sonra 20 gün falan geçti.tek tük tüyler çıkıyo ve çok seyrekler.ben çok rahatım walla umarım etki eder size de...:)

genital bölgeye denesek zararı olur mu soğanın kızlar ??? ben jilet kullanıyorum o bölge için.. ağdaya yanaşmıyorum.. bi defa epilatörle denedim bayılıyordum akannehir jilete devam napym :/ bacaklarımı makineyle alıyorum kıl dönmesi vardı ama yavaş yavaş o sorunumu çözdüm sayılır... makineyle aldım bacaklarımı ardından tuz+limon yaptım normalde iki haftaya çıkardı ve iki hafta geçti seyrek seperekti kaydirigubbakcemile2 nasıl mutlu oldum ya.. çıkanlar yeni kılda değildi kıl dönmelerinin uzamış haliydi.. her duşta kese yapıyorum zaten acımasızca kötükedihüso iyi geldi çok.. uzayan kıl dönmelerinide aldım tekrar iki gün önce tuz limonu bastım bi de genitel bölgeyi temizledim jiletle orayada sürdüm ama feciiiiiiiiii yaktı yaa -tatlicadiarzu- tabi bugün kararmalar başladı orda nokta nokta kimisi az uzun.. ee jiletle olunca napalım ama olsun pes etmeyeceğim soğanıda deneyeceğim

kızlar ben bikini bölgesine 3. kez denedim şuan bu işlemi yaptıktan sonra 20 gün falan geçti.tek tük tüyler çıkıyo ve çok seyrekler.ben çok rahatım walla umarım etki eder size de...:)
slm minish21 senin adına çok sevindim. bu arada tecrübelerini bizimle paylaştığın çoktşk ederim. umarım aynı tecrübeleri biz depaylaşırız...:Saruboceq:

genital bölgeye denesek zararı olur mu soğanın kızlar ??? ben jilet kullanıyorum o bölge için.. ağdaya yanaşmıyorum.. bi defa epilatörle denedim bayılıyordum akannehir jilete devam napym :/ bacaklarımı makineyle alıyorum kıl dönmesi vardı ama yavaş yavaş o sorunumu çözdüm sayılır... makineyle aldım bacaklarımı ardından tuz+limon yaptım normalde iki haftaya çıkardı ve iki hafta geçti seyrek seperekti kaydirigubbakcemile2 nasıl mutlu oldum ya.. çıkanlar yeni kılda değildi kıl dönmelerinin uzamış haliydi.. her duşta kese yapıyorum zaten acımasızca kötükedihüso iyi geldi çok.. uzayan kıl dönmelerinide aldım tekrar iki gün önce tuz limonu bastım bi de genitel bölgeyi temizledim jiletle orayada sürdüm ama feciiiiiiiiii yaktı yaa -tatlicadiarzu- tabi bugün kararmalar başladı orda nokta nokta kimisi az uzun.. ee jiletle olunca napalım ama olsun pes etmeyeceğim soğanıda deneyeceğim

canım kılları kökten alman lazım etki etmesi için sen jiletle sadece kısaltmış oluyosun yüzeyden kökler kalıyo bu yüzden de etki etmesi zor olur soğanın,en kolayına gelicek şekilde bi kere al dene bence soğan suyunu zaten etki ederse eğer baya inceldiğini görüceksin ozaman işin daha da kolaylaşıcak

kızlar bende de bir tarif var.Bu Ahmet Maranki varya onun.Acaba işe yarıcak mı çok merak ediyorum. Soğan suyunu duymuştum birkez de denemiştim.Ama bu tarif çok ilginç.Not alın derim.ben ilk önce eşimde deniycem her ihtimale karşı...biliyorum çok kötüyüm:1ninca:
1 diş sarımsak ,kara merheme karıştırılır (eczanede satılıyo herhangi bir yan etkisi yok araştırdım.) karışım tüylü bölgeye tüylerin üstüne sürülür.karışımın üstüne de ocakta közlenmiş soğan kapatılır.15-20 dk.bekleyip temizleyecekmişiz.bu işlemi bir hafta yapıcakmışız.tüyler 1 hafta sonra yok olacakmış.Ahmet marankinin yalancısıyım.bence denemekde fayda var.sadece bir haftada düşünsenize süper...

mrb canım sen denedin mi bu yöntemi denediysen gelişmeleri yazarmısın?

Back