Soğan Suyu Tüyleri Seyreltiyor

ben nasıl yapabilir biraz ayrıntılı anlatabilirmisin.teşekkür ederim

önce nerde uygulamak istiyosan o bölgeyi bir güzel tüylerden arındırıyorsun ister makineyle ister ağdayla ama kökten olmalı,sonra rendenin en ince yeriyle rendelediğimiz soğanı o bölgeye sürüyoruz.soğan zaten sulanıyo sulu haliye o şekilde sürüp bekliyoruz hafif bi yanma oluyo.kolanya dökmüş gibi.sonra ben o şekilde 1 gece bekliyorum iyice köklerde beklesin diye.ertesi günde duşumu alıyorum sabah. işte bu kadar......zemuszemus

merhaba kızlar yeni üye oldum sitenize ne kadar güzel bir dayanışma kurmuşsunuz bayıldım valla :)

bu soğanı ben de denemek istiyorum duştan hemen sonra koku tamamen gidiyor mu?

ay koptum şu an,işkence yapar gib anlatmışsın yaw delikafadulden

yanıyorummmmmmmm,ama bacagım degil,gözlerimmmmm,ya yarım saat gecti hala sulanıyor gözlerim,bacagım pek yanmadı ama,off gözlerim,burnumda akıyor şıpır şıpr,ya bi forumda okudum 1,2 saat bekletmek yetermiş,ay bilmiyorum,hadi öptümmm

merhaba kızlar:ecrin_bebek:
minizh 21 ne durumdasın,kaç kez uyguladın soğan suyunu..kaç aydır kullanıyosun canım,azalma var mı tüylerdeopuyorumnanaktan

merhaba kızlar:ecrin_bebek:
minizh 21 ne durumdasın,kaç kez uyguladın soğan suyunu..kaç aydır kullanıyosun canım,azalma var mı tüylerdeopuyorumnanaktan

şuan toplamda 3 kez uyguladım tam 4.ye uyguluycaktım bu hafta ama vaktim olmadı sadece makinayla aldım 4 gün oluyo... azcık çıkmaya başladılar bu sefer...soğan suyuyla baya bi geç çıkıyomuş demekki...

peki canım gözle görülür bi azalma oldu mu yoksa sadece geç mi çıkarıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…