kızlar ben bikini bölgesine 3. kez denedim şuan bu işlemi yaptıktan sonra 20 gün falan geçti.tek tük tüyler çıkıyo ve çok seyrekler.ben çok rahatım walla umarım etki eder size de...:)
ben nasıl yapabilir biraz ayrıntılı anlatabilirmisin.teşekkür ederim
ama sabaha kadar yatak yorgan kokmaz mı ya?
genital bölgeye denesek zararı olur mu soğanın kızlar ??? ben jilet kullanıyorum o bölge için.. ağdaya yanaşmıyorum.. bi defa epilatörle denedim bayılıyordum akannehir jilete devam napym :/ bacaklarımı makineyle alıyorum kıl dönmesi vardı ama yavaş yavaş o sorunumu çözdüm sayılır... makineyle aldım bacaklarımı ardından tuz+limon yaptım normalde iki haftaya çıkardı ve iki hafta geçti seyrek seperekti kaydirigubbakcemile2 nasıl mutlu oldum ya.. çıkanlar yeni kılda değildi kıl dönmelerinin uzamış haliydi.. her duşta kese yapıyorum zaten acımasızca kötükedihüso iyi geldi çok.. uzayan kıl dönmelerinide aldım tekrar iki gün önce tuz limonu bastım bi de genitel bölgeyi temizledim jiletle orayada sürdüm ama feciiiiiiiiii yaktı yaa -tatlicadiarzu- tabi bugün kararmalar başladı orda nokta nokta kimisi az uzun.. ee jiletle olunca napalım ama olsun pes etmeyeceğim soğanıda deneyeceğim
merhaba kızlar:ecrin_bebek:
minizh 21 ne durumdasın,kaç kez uyguladın soğan suyunu..kaç aydır kullanıyosun canım,azalma var mı tüylerdeopuyorumnanaktan
şuan toplamda 3 kez uyguladım tam 4.ye uyguluycaktım bu hafta ama vaktim olmadı sadece makinayla aldım 4 gün oluyo... azcık çıkmaya başladılar bu sefer...soğan suyuyla baya bi geç çıkıyomuş demekki...
peki canım gözle görülür bi azalma oldu mu yoksa sadece geç mi çıkarıyor?
seni gördüğüme sevindim minish 21:)a.s.bende azalma ve incelme oldu,ayrıca geç de çıkıyolarmış soğan suyuyla onu farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?