• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan Suyu Tüyleri Seyreltiyor

gercekten bole bişi varmı varsa süper :lepi: denemeye değer ama tüyler alınmadanmı konulacak bu soğanı tekde deniycem de yatarken heryere bulaşmazmı yüze uygulasakta bi zararı olacağını düşünmğyorum deneme lazım

kızlar şöle bi sorun var ama benim bildiğim sarmısak tüylri güçlenirir biraz çelişkili olmuş marankinin tarifi...:utangac:

hiçbir yere bulaşmıyor çünkü sürdükten sonra kuruyo...hafif bi kokusu oluyo illaki ama fazla bi problem değil zaten ayda 1 kere yapıcaz altı üstü

yaz geldiğinde açık havada uygulanır bu :lepi:

şimdilik limon-tuz ( ya da turunç-tuz)

bahar geldiğinde bakla

yaz mevsiminde de soğan
:dance:

YA ben anlamıyorum ya sarımsak mesela kafaya surunce sac cıkarıo denıo tuylere surunce tuylerı mı dokuo yanı ne bu ben anlamadım bana sac cıkaracak ve tuy dokecek bıseyler lazım :(

arkadaşlar ben soğanı sivilceleri kuruttuğu için yüzüme sürüyorum ve şimdiye kadar bende herhangi bir tüylenme söz konusu olmadı.gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz sizde.

slm kizlar
bende ilk defa yaziyorum
ya bende de tuy sorunu var
bu yuzden esimden utaniyorum.
tuylerim yuzunden rahatca davranamiyorum
insallah sogan isime yarar

peki üstüne bişi mi kapatıosun yatarken bulaşırda onun için sordum bide tüyleri kökünden mi alıp sürmek lazım jiletten sorada olur mu acaba??

slm kizlar bise önericem banada türkiyede sürekli gittigim bir güzellikmerkezindeki agdaci kadin söylemisti

adet döneminiz biter bitmez agda, epilasyon vs vs ne yapiyorsaniz artik bacaklarinizi bikini bölgenizi ve koltuk altinizi alin, bana öyle dedi bende dedim niye dediki adet dönemi bitince hormonlar yavas calisiyormus o günlerde aldiginiz zaman daha gec cikar ve azalirlar

ve ben artik hep regl dan sonra yapiyorum o isi ve yararini da görüyorum :lepi:

aa banada tam tersini söledi adetten 3 gün önce 3 gün sora gelme hormonlar çok hızlı çalışıyo birden çıkar hemen ddiCADIARZU

Back