- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
- Konu Sahibi Ataabetull
-
Biraz arastrdm ama hic bi bilgi yok bu çayın kiste iyi geldgne dair. Peki nerden aldiniz meywe kurusunu. Masallah dogal yolla kalmssinizHamileyim şimdi. Bence çikolata kisti içşn girebolu meyvesi iyi geldi. Çünkü ben soğan kürünü her sene yaparım zaten. Bu meyvenin çayını yaklaşık 1.5-2 ay içtim sonraki ay hamile kaldım
Ya araştırmada ben de göremedim Antalya da swetlena diye rus bir doktor var. Çoğu hastalık veya durum için doğal tedavi veriyor. Bu tarz karışım ya da meyve vs. Ben ona aslında bel ağrısı için gitmiştim arada çikolata kistine ne iyi gelir diye sormuştum hatta o zaman eğer tüplerde bişey yoksa ben kolaylıkla kürle hamilelik haberi aldırıyorum ama bu bitki de çok iyi demişti yani benim durum karışık. Bel için çok ağır ilaçlar alıyordum günde 10dan fazla sigara içiyordum ve saolsun stres hiç hayatımdan çıkmıyor. Ona rağmen hamile kaldım ve yaşım 34. Dolayısıyla ben ona bağlıyorum. Yani kistleri temizlediğini düşünüyorumBiraz arastrdm ama hic bi bilgi yok bu çayın kiste iyi geldgne dair. Peki nerden aldiniz meywe kurusunu. Masallah dogal yolla kalmssiniz
Ben ilk kendisindem aldım tabi 1kg ını ondan 20tl ye almıştım. Kayseride çok yetiştiğini öğrenince orda olan bir arkadaşımdan istedim sonnra da 5kg 20tl idi hatta 5kg daha aldım. Yarım kg falan kalmıştı memlekete gidince bıraktım. Ya internette falan da gördüm ama satıldığınıBiraz arastrdm ama hic bi bilgi yok bu çayın kiste iyi geldgne dair. Peki nerden aldiniz meywe kurusunu. Masallah dogal yolla kalmssiniz
Yaa allahın işi işte zamani gelmis sizin. Peki nerden alabilirm o dedginiziYa araştırmada ben de göremedim Antalya da swetlena diye rus bir doktor var. Çoğu hastalık veya durum için doğal tedavi veriyor. Bu tarz karışım ya da meyve vs. Ben ona aslında bel ağrısı için gitmiştim arada çikolata kistine ne iyi gelir diye sormuştum hatta o zaman eğer tüplerde bişey yoksa ben kolaylıkla kürle hamilelik haberi aldırıyorum ama bu bitki de çok iyi demişti yani benim durum karışık. Bel için çok ağır ilaçlar alıyordum günde 10dan fazla sigara içiyordum ve saolsun stres hiç hayatımdan çıkmıyor. Ona rağmen hamile kaldım ve yaşım 34. Dolayısıyla ben ona bağlıyorum. Yani kistleri temizlediğini düşünüyorum
Bence önce kayserili biri var mı varsa o alığ gönderse daha iyi çünkü pahalı bir meyve değil aslında. İnternette ben de ilk verdiğinde araştırayım dediğimde çok da satış sayfası varsı görmüştüm ama ben öyle bir yerden almadığım için hangi site güvenilir bilemiyorum. 1 yemek kaşığı bir meyveyi bir kupaya atıp havanla ezip üzeeine sıcak su ekliyordum. Biraz mayhoş bir meyve biraz da bal ekliyip sıcak içmiştim ben. Doktor bana böyle kullanmamı söylemişti çikolata kisti var desiğimdeYaa allahın işi işte zamani gelmis sizin. Peki nerden alabilirm o dedginizi
Kendim trakyalıym hic kayserili biri tanımıyorum internetten alcam mecbur belki aktarlarda vardır bi soruym bakiyimBence önce kayserili biri var mı varsa o alığ gönderse daha iyi çünkü pahalı bir meyve değil aslında. İnternette ben de ilk verdiğinde araştırayım dediğimde çok da satış sayfası varsı görmüştüm ama ben öyle bir yerden almadığım için hangi site güvenilir bilemiyorum. 1 yemek kaşığı bir meyveyi bir kupaya atıp havanla ezip üzeeine sıcak su ekliyordum. Biraz mayhoş bir meyve biraz da bal ekliyip sıcak içmiştim ben. Doktor bana böyle kullanmamı söylemişti çikolata kisti var desiğimde
Bence de deneyin zararı ya da yan etkisi olabilecek bir şey değil sonuçta. Kısmet rabbim gönlünüze göre versin umarımKendim trakyalıym hic kayserili biri tanımıyorum internetten alcam mecbur belki aktarlarda vardır bi soruym bakiyim
Canım bu meyve mi çay mi tam olarak adı ne kayseri den tanidiklarim var onlara getirtirim benBence de deneyin zararı ya da yan etkisi olabilecek bir şey değil sonuçta. Kısmet rabbim gönlünüze göre versin umarım
Bu meyve. Bunu tarif ettiği gibi çay olarak içtim benCanım bu meyve mi çay mi tam olarak adı ne kayseri den tanidiklarim var onlara getirtirim ben
aynen ben bilmiyordumhamile oldugunuzu ogrenir ogrenmez kesin diyor saracoglu videolarda
ben keseyim mi devam edeyim mi bilmiyorum ovulasyonu bes alti gun gecti hamile miyim belli degil. her ay benim sogan kuru yarim kalir cunku 14 gun sonra olmuyor bende. adet bitiminde baslasam. ovulasyon 9. gun bazen 11 bazen 13 erken oluyor yani.aynen ben bilmiyordum
bence ovulasyon vs takılmayıp bir adetiniz bittikten 2 gün sonra başlayıp 15 gün kesintisiz yapınben keseyim mi devam edeyim mi bilmiyorum ovulasyonu bes alti gun gecti hamile miyim belli degil. her ay benim sogan kuru yarim kalir cunku 14 gun sonra olmuyor bende. adet bitiminde baslasam. ovulasyon 9. gun bazen 11 bazen 13 erken oluyor yani.
evet olabilir hamile olduğumu bilmiyordum zaten o gebeliğim düşükle sonuçlandı ama soğan kürüne bağlamıyorum çünkü bir sonrakide düşük oldu kan pıhtılaşması sebebiyle 3ncü gebelikte iğne kullandımhamile oldugunuzu ogrenir ogrenmez kesin diyor saracoglu videolarda
Neye başlarsan canım soğan kürüne miAdetim biteli 4 gün oldu şimdi başlarsam bir sıkıntı olur mu sizce?
Evet canım soğan kürüneNeye başlarsan canım soğan kürüne mi
Zaten adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlayın yazıyor yarın başlasan olurEvet canım soğan kürüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?