- 4 Kasım 2017
- 1.570
- 828
- 123
- 28
- Konu Sahibi Ataabetull
-
Ben kullanmisdim canim faydasinida gördüm hamile kaldigim ay kullanmisdimKızlar merhaba benim adetim ya 2 gün yada 3 gün sürer ve genelde 29 ya da 30 yine bir adet oluyorum . Sogan suyunun adet sökturucu ve hamile kalmayı kolaylaştırdığını bir cok kişinin denedigini faydalandığını okudum bende denemek istedim adetim bitince hemen arkasına başladım 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına yapmak gerekiyormus 1 eylül de başladım bakalım sonucu ne olacak. Benim sorum bu kürü yapıp faydasını gören oldu mu bilginiz varsa lütfen paylaşır mısınız?
Ayy maşallah çok sevindim YÜCE RABBİM C.C kucağına almayı da nasip etsinBen kullanmisdim canim faydasinida gördüm hamile kaldigim ay kullanmisdim
Sagol canim Allah raziolsun.. şimdi soyleki adetim bitti basladim ben bu kure ramazan bayramina denk gelmis di duzenli kullanamadim misafirlerim vardi tarifde şöyle hazır içme suyuna 1sogani kabuklarini soyup 4e bölüp 2bardak suda 5dk kaynatiodum ilitiodum iciodum bukadar ama duzensiz 10gun falan ictimAyy maşallah çok sevindim YÜCE RABBİM C.C kucağına almayı da nasip etsinaskerinden kaç gün sonra başladın kaç gün kullandin evde soganin kabugkabuguylami kaynattin soyup mu
Benim adetim düzensiz hayırlısıyla inşallah hayırlı haberler vermek bana da nasip olur çok sagol canımSagol canim Allah raziolsun.. şimdi soyleki adetim bitti basladim ben bu kure ramazan bayramina denk gelmis di duzenli kullanamadim misafirlerim vardi tarifde şöyle hazır içme suyuna 1sogani kabuklarini soyup 4e bölüp 2bardak suda 5dk kaynatiodum ilitiodum iciodum bukadar ama duzensiz 10gun falan ictim
Adetin duzensizse bal tarçın çörek otu yapiolar burda başlıklardan okuya bilirsin onuda dene istersen caninBenim adetim düzensiz hayırlısıyla inşallah hayırlı haberler vermek bana da nasip olur çok sagol canım
Miyomunuz falan yoktu dimiSagol canim Allah raziolsun.. şimdi soyleki adetim bitti basladim ben bu kure ramazan bayramina denk gelmis di duzenli kullanamadim misafirlerim vardi tarifde şöyle hazır içme suyuna 1sogani kabuklarini soyup 4e bölüp 2bardak suda 5dk kaynatiodum ilitiodum iciodum bukadar ama duzensiz 10gun falan ictim
Benim kuzenim rahmi iltihap kaplamis enfeksiyon alincak dedi randevu vermişler o randevu gününe kadar sogan suyu içip temizlenmiş arınmış doktorda şaşırmış. Soğanın etkisiymiş rabbimin mucizesi bende kullandim düşük yaşadım ama kullanmıştım enfeksiyon vardi o ayda hamile kalmıştım.Kızlar merhaba benim adetim ya 2 gün yada 3 gün sürer ve genelde 29 ya da 30 yine bir adet oluyorum . Sogan suyunun adet sökturucu ve hamile kalmayı kolaylaştırdığını bir cok kişinin denedigini faydalandığını okudum bende denemek istedim adetim bitince hemen arkasına başladım 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına yapmak gerekiyormus 1 eylül de başladım bakalım sonucu ne olacak. Benim sorum bu kürü yapıp faydasını gören oldu mu bilginiz varsa lütfen paylaşır mısınız?
Hayır yoktu ama sanirim iltihabim vardi her bardagin sonunda akintim oluoduMiyomunuz falan yoktu dimi
Sagol canim Allah raziolsun.. şimdi soyleki adetim bitti basladim ben bu kure ramazan bayramina denk gelmis di duzenli kullanamadim misafirlerim vardi tarifde şöyle hazır içme suyuna 1sogani kabuklarini soyup 4e bölüp 2bardak suda 5dk kaynatiodum ilitiodum iciodum bukadar ama duzensiz 10gun falan ictim
Doktorun düşük yapmanın hangi nedenle olduğunu söyledi mi?Benim kuzenim rahmi iltihap kaplamis enfeksiyon alincak dedi randevu vermişler o randevu gününe kadar sogan suyu içip temizlenmiş arınmış doktorda şaşırmış. Soğanın etkisiymiş rabbimin mucizesi bende kullandim düşük yaşadım ama kullanmıştım enfeksiyon vardi o ayda hamile kalmıştım.
Hayır yoktu bu bizim 2. Çocuğumuz zatenSperm sayınız la ilgili bir sorun var miydi
Bende faydasını gördüm cnm normalde kalamıyorum hep idrar yolu enfeksiyonu oluyordum soğan kürü sayesinde o ay kalabildimKızlar merhaba benim adetim ya 2 gün yada 3 gün sürer ve genelde 29 ya da 30 yine bir adet oluyorum . Sogan suyunun adet sökturucu ve hamile kalmayı kolaylaştırdığını bir cok kişinin denedigini faydalandığını okudum bende denemek istedim adetim bitince hemen arkasına başladım 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına yapmak gerekiyormus 1 eylül de başladım bakalım sonucu ne olacak. Benim sorum bu kürü yapıp faydasını gören oldu mu bilginiz varsa lütfen paylaşır mısınız?
Amin canım hayırlısıyla inşallah ibrahim saracoğlu kabugkabuğunu soyup diyince öyle yaptım 12 günüm kaldı eğer fayda gormezsem diğer ayda kabuklu denerimBen haziran da yaptım soğan kürü sebepsiz infertilite var bizde 3 yıldır olmuyordu kürü yaptığım ay hamile kaldım ama kimyasal oldu
2 bardak suya 1 soğanı kabuklarını soymadan 4 e bölüp kaynatacaksın sabah akşam ılık aç karnına içilecek canım inşaAllah sana da vesile olur
Sadece idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmayı engelliyor muydu?Bende faydasını gördüm cnm normalde kalamıyorum hep idrar yolu enfeksiyonu oluyordum soğan kürü sayesinde o ay kalabildim
hamile kaldiginizi bilmeden sogan suyu icmeye devam edip mi dusuk yaptiniz cunku bunu yasayan da cokBenim kuzenim rahmi iltihap kaplamis enfeksiyon alincak dedi randevu vermişler o randevu gününe kadar sogan suyu içip temizlenmiş arınmış doktorda şaşırmış. Soğanın etkisiymiş rabbimin mucizesi bende kullandim düşük yaşadım ama kullanmıştım enfeksiyon vardi o ayda hamile kalmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?