• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan suyu (kürüyle) hamile kalan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba benim adetim ya 2 gün yada 3 gün sürer ve genelde 29 ya da 30 yine bir adet oluyorum . Sogan suyunun adet sökturucu ve hamile kalmayı kolaylaştırdığını bir cok kişinin denedigini faydalandığını okudum bende denemek istedim adetim bitince hemen arkasına başladım 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına yapmak gerekiyormus 1 eylül de başladım bakalım sonucu ne olacak. Benim sorum bu kürü yapıp faydasını gören oldu mu bilginiz varsa lütfen paylaşır mısınız?
bende kullandım adet bitiminden 2 gün sonra başladım 15 gün boyunca..o ay hamile kaldım

Kızlar bende 2 ay önce kullandım bir tane çikolata kıstı bir tane basit kist olmak üzere ikisini de temizledi çok şükür. Şimdi yine başladım ancak sabah soğan kuru bir bardak akşam 1 bardak testere dişli aslan pençesi yapıyorum 3 gün oluyor adetim hızlı sokuluyor prolaktin yüksek fsh yüksek bu yüzden testere dişli aslan pençesi kullanıyorum ayrı ayrı kur yapmak istemedim yan etkileri yapar mı bilmiyorum ikisini bir kullanan oldu mu

Bende pco var geçen ay kullandım dr gittim bi yumurtam vardı ve reglde olabildim kistler yoktu. Bu ayda 10 gün yapcağım hamileliği deniyorum bende bakalım

Ben kullandım temmuz ayında 15 gün yaptım düzenli şekilde adet oldum ve Ağustos ayında hamile kaldım açıkçası buna yoruyorum rabbimin nimeti şifa oldu bana pcoluydum ben yumurtam gelişmiyordu

Bende pco var geçen ay kullandım dr gittim bi yumurtam vardı ve reglde olabildim kistler yoktu. Bu ayda 10 gün yapcağım hamileliği deniyorum bende bakalım
Canım merhaba 2cm altında kistim var günde bir bardak içebiliyorum iki bardak şart mı sence icemiyorum fazlasını sence işe yarar mı 😔

Canım merhaba 2cm altında kistim var günde bir bardak içebiliyorum iki bardak şart mı sence icemiyorum fazlasını sence işe yarar mı 😔
Etki edebilir belki am zorla kendini sıcakken değilde ılıklaşsın baya daha içilebilir oluyor ama gerçekten işe yarıyor sadece 15 gün olduğunu düşününerek iç canım

P
Ben de birkaç defa yapmıştım ondan sonra çikolata kisti vardı bir rus doktor bunun için girebolu meyvesi önermişti kayseri de yetişiyormuş. Rahimde ne varsa temizler demişti. Mayhoş bir meyve çayını içtim onun 34 yaşındayım 7 yıllık evliyim çok uğraşmadım hamile kalmak için açıkcası başka sağlık sorunlarım vardı ve ağır ilaçlar kullanıyordum. Bu ilaçlardan da olmuyor herhalde dedim. Yani kısaca nasıl oldu anlamadım ben açıkcası meyveye bağlıyorum ama rabbim bilir tabi
Peki cocugunz oldumu bendede cikolata kisti var

Back