- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 133
- 31
- Konu Sahibi Ataabetull
-
bende kullandım adet bitiminden 2 gün sonra başladım 15 gün boyunca..o ay hamile kaldımKızlar merhaba benim adetim ya 2 gün yada 3 gün sürer ve genelde 29 ya da 30 yine bir adet oluyorum . Sogan suyunun adet sökturucu ve hamile kalmayı kolaylaştırdığını bir cok kişinin denedigini faydalandığını okudum bende denemek istedim adetim bitince hemen arkasına başladım 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına yapmak gerekiyormus 1 eylül de başladım bakalım sonucu ne olacak. Benim sorum bu kürü yapıp faydasını gören oldu mu bilginiz varsa lütfen paylaşır mısınız?
Adetimin son günü başladım 15 gün kullanmak gerekiyormuş ama ben 11 gün kulĺanacam yumurtlama gününden 2 gün önce birakacam hamile kalma ihtimaline karşı düşük olmasın diyehamile kaldiginizi bilmeden sogan suyu icmeye devam edip mi dusuk yaptiniz cunku bunu yasayan da cok
Yumurtlama gününde de içtiniz mibende kullandım adet bitiminden 2 gün sonra başladım 15 gün boyunca..o ay hamile kaldım
Enfeksiyonluyken kalamıyorsun ben o ay kurtuldum kaldımSadece idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmayı engelliyor muydu?
benim düzensiz olduğu için (pkoluyum) 15 gün kesintisiz içtim yumurtlamaya denk geldi mi bilmiyorumYumurtlama gününde de içtiniz mi
Canım merhaba 2cm altında kistim var günde bir bardak içebiliyorum iki bardak şart mı sence icemiyorum fazlasını sence işe yarar mıBende pco var geçen ay kullandım dr gittim bi yumurtam vardı ve reglde olabildim kistler yoktu. Bu ayda 10 gün yapcağım hamileliği deniyorum bende bakalım
Etki edebilir belki am zorla kendini sıcakken değilde ılıklaşsın baya daha içilebilir oluyor ama gerçekten işe yarıyor sadece 15 gün olduğunu düşününerek iç canımCanım merhaba 2cm altında kistim var günde bir bardak içebiliyorum iki bardak şart mı sence icemiyorum fazlasını sence işe yarar mı
hamile oldugunuzu ogrenir ogrenmez kesin diyor saracoglu videolardabenim düzensiz olduğu için (pkoluyum) 15 gün kesintisiz içtim yumurtlamaya denk geldi mi bilmiyorum
Çok şükür canımEnfeksiyonluyken kalamıyorsun ben o ay kurtuldum kaldım
Bir gelişme olursa haber ver canımBende pco var geçen ay kullandım dr gittim bi yumurtam vardı ve reglde olabildim kistler yoktu. Bu ayda 10 gün yapcağım hamileliği deniyorum bende bakalım
Peki cocugunz oldumu bendede cikolata kisti varBen de birkaç defa yapmıştım ondan sonra çikolata kisti vardı bir rus doktor bunun için girebolu meyvesi önermişti kayseri de yetişiyormuş. Rahimde ne varsa temizler demişti. Mayhoş bir meyve çayını içtim onun 34 yaşındayım 7 yıllık evliyim çok uğraşmadım hamile kalmak için açıkcası başka sağlık sorunlarım vardı ve ağır ilaçlar kullanıyordum. Bu ilaçlardan da olmuyor herhalde dedim. Yani kısaca nasıl oldu anlamadım ben açıkcası meyveye bağlıyorum ama rabbim bilir tabi
Çok teşekkür ederim canım ilgilenip cvp verdiğin içinEtki edebilir belki am zorla kendini sıcakken değilde ılıklaşsın baya daha içilebilir oluyor ama gerçekten işe yarıyor sadece 15 gün olduğunu düşününerek iç canım
Nasıl kullandinda faydasını goremedin kuzu aç karnına içmek gerekiyorken acaba rol karninami ictinCanım kaç kere kullandm bi faydasını göremedm çikolata kistim oldugu gbi duruyo bebekte ortada yok
Hamileyim şimdi. Bence çikolata kisti içşn girebolu meyvesi iyi geldi. Çünkü ben soğan kürünü her sene yaparım zaten. Bu meyvenin çayını yaklaşık 1.5-2 ay içtim sonraki ay hamile kaldımP
Peki cocugunz oldumu bendede cikolata kisti var
Valla sabah akşam on gün yemeklerdn önce ictm hemde 2 ay yaptm ama cikolata kistini etkilemiyoNasıl kullandinda faydasını goremedin kuzu aç karnına içmek gerekiyorken acaba rol karninami ictin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?