Gebeliğe Hazırlık Soğan suyu (kürüyle) hamile kalan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende kullandım adet bitiminden 2 gün sonra başladım 15 gün boyunca..o ay hamile kaldım

Kızlar bende 2 ay önce kullandım bir tane çikolata kıstı bir tane basit kist olmak üzere ikisini de temizledi çok şükür. Şimdi yine başladım ancak sabah soğan kuru bir bardak akşam 1 bardak testere dişli aslan pençesi yapıyorum 3 gün oluyor adetim hızlı sokuluyor prolaktin yüksek fsh yüksek bu yüzden testere dişli aslan pençesi kullanıyorum ayrı ayrı kur yapmak istemedim yan etkileri yapar mı bilmiyorum ikisini bir kullanan oldu mu

Bende pco var geçen ay kullandım dr gittim bi yumurtam vardı ve reglde olabildim kistler yoktu. Bu ayda 10 gün yapcağım hamileliği deniyorum bende bakalım

Ben kullandım temmuz ayında 15 gün yaptım düzenli şekilde adet oldum ve Ağustos ayında hamile kaldım açıkçası buna yoruyorum rabbimin nimeti şifa oldu bana pcoluydum ben yumurtam gelişmiyordu

Bende pco var geçen ay kullandım dr gittim bi yumurtam vardı ve reglde olabildim kistler yoktu. Bu ayda 10 gün yapcağım hamileliği deniyorum bende bakalım
Canım merhaba 2cm altında kistim var günde bir bardak içebiliyorum iki bardak şart mı sence icemiyorum fazlasını sence işe yarar mı

Canım merhaba 2cm altında kistim var günde bir bardak içebiliyorum iki bardak şart mı sence icemiyorum fazlasını sence işe yarar mı
Etki edebilir belki am zorla kendini sıcakken değilde ılıklaşsın baya daha içilebilir oluyor ama gerçekten işe yarıyor sadece 15 gün olduğunu düşününerek iç canım

P
Peki cocugunz oldumu bendede cikolata kisti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…