• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan suyu (kürüyle) hamile kalan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamileyim şimdi. Bence çikolata kisti içşn girebolu meyvesi iyi geldi. Çünkü ben soğan kürünü her sene yaparım zaten. Bu meyvenin çayını yaklaşık 1.5-2 ay içtim sonraki ay hamile kaldım
Biraz arastrdm ama hic bi bilgi yok bu çayın kiste iyi geldgne dair. Peki nerden aldiniz meywe kurusunu. Masallah dogal yolla kalmssiniz

Biraz arastrdm ama hic bi bilgi yok bu çayın kiste iyi geldgne dair. Peki nerden aldiniz meywe kurusunu. Masallah dogal yolla kalmssiniz
Ya araştırmada ben de göremedim Antalya da swetlena diye rus bir doktor var. Çoğu hastalık veya durum için doğal tedavi veriyor. Bu tarz karışım ya da meyve vs. Ben ona aslında bel ağrısı için gitmiştim arada çikolata kistine ne iyi gelir diye sormuştum hatta o zaman eğer tüplerde bişey yoksa ben kolaylıkla kürle hamilelik haberi aldırıyorum ama bu bitki de çok iyi demişti yani benim durum karışık. Bel için çok ağır ilaçlar alıyordum günde 10dan fazla sigara içiyordum ve saolsun stres hiç hayatımdan çıkmıyor. Ona rağmen hamile kaldım ve yaşım 34. Dolayısıyla ben ona bağlıyorum. Yani kistleri temizlediğini düşünüyorum

Ben ilk kendisindem aldım tabi 1kg ını ondan 20tl ye almıştım. Kayseride çok yetiştiğini öğrenince orda olan bir arkadaşımdan istedim sonnra da 5kg 20tl idi hatta 5kg daha aldım. Yarım kg falan kalmıştı memlekete gidince bıraktım. Ya internette falan da gördüm ama satıldığını

Ya araştırmada ben de göremedim Antalya da swetlena diye rus bir doktor var. Çoğu hastalık veya durum için doğal tedavi veriyor. Bu tarz karışım ya da meyve vs. Ben ona aslında bel ağrısı için gitmiştim arada çikolata kistine ne iyi gelir diye sormuştum hatta o zaman eğer tüplerde bişey yoksa ben kolaylıkla kürle hamilelik haberi aldırıyorum ama bu bitki de çok iyi demişti yani benim durum karışık. Bel için çok ağır ilaçlar alıyordum günde 10dan fazla sigara içiyordum ve saolsun stres hiç hayatımdan çıkmıyor. Ona rağmen hamile kaldım ve yaşım 34. Dolayısıyla ben ona bağlıyorum. Yani kistleri temizlediğini düşünüyorum
Yaa allahın işi işte zamani gelmis sizin. Peki nerden alabilirm o dedginizi

Yaa allahın işi işte zamani gelmis sizin. Peki nerden alabilirm o dedginizi
Bence önce kayserili biri var mı varsa o alığ gönderse daha iyi çünkü pahalı bir meyve değil aslında. İnternette ben de ilk verdiğinde araştırayım dediğimde çok da satış sayfası varsı görmüştüm ama ben öyle bir yerden almadığım için hangi site güvenilir bilemiyorum. 1 yemek kaşığı bir meyveyi bir kupaya atıp havanla ezip üzeeine sıcak su ekliyordum. Biraz mayhoş bir meyve biraz da bal ekliyip sıcak içmiştim ben. Doktor bana böyle kullanmamı söylemişti çikolata kisti var desiğimde

Bence önce kayserili biri var mı varsa o alığ gönderse daha iyi çünkü pahalı bir meyve değil aslında. İnternette ben de ilk verdiğinde araştırayım dediğimde çok da satış sayfası varsı görmüştüm ama ben öyle bir yerden almadığım için hangi site güvenilir bilemiyorum. 1 yemek kaşığı bir meyveyi bir kupaya atıp havanla ezip üzeeine sıcak su ekliyordum. Biraz mayhoş bir meyve biraz da bal ekliyip sıcak içmiştim ben. Doktor bana böyle kullanmamı söylemişti çikolata kisti var desiğimde
Kendim trakyalıym hic kayserili biri tanımıyorum internetten alcam mecbur belki aktarlarda vardır bi soruym bakiyim

ben keseyim mi devam edeyim mi bilmiyorum ovulasyonu bes alti gun gecti hamile miyim belli degil. her ay benim sogan kuru yarim kalir cunku 14 gun sonra olmuyor bende. adet bitiminde baslasam. ovulasyon 9. gun bazen 11 bazen 13 erken oluyor yani.
bence ovulasyon vs takılmayıp bir adetiniz bittikten 2 gün sonra başlayıp 15 gün kesintisiz yapın

hamile oldugunuzu ogrenir ogrenmez kesin diyor saracoglu videolarda
evet olabilir hamile olduğumu bilmiyordum zaten o gebeliğim düşükle sonuçlandı ama soğan kürüne bağlamıyorum çünkü bir sonrakide düşük oldu kan pıhtılaşması sebebiyle 3ncü gebelikte iğne kullandım

Herkese selam 👋kısaca size anlatayım bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok mutlu olurum ☺️Uzun yıllardır pko luyum ve düzenli adet olduğumu pek hatırlamıyorum 4 klomen tedavisi ve aşılama geçirdim ama olmadı tüp bebek için başvurdum ama başlamadan önce 2 3 ay bitkisel yolları denemek istiyorum içimde bir his var anlam veremediğim.. soğan suyu ve testere dişli Aslan pençesi çayını uzun araştırmalarım sonucu buldum başlamaya karar verdim fakat ne zaman başlanır ikisi aynı anda yapılır mı o kadar farklı şeyler yazıyor ki İnan’ın kafam çorba olmuş durumda.. bende en iyi bunu yaşayan bilir dedim ve sizlerden fikir almak istiyorum Aslan pençesi çayını prolaktinim yüksek olduğu için kullanmak istiyorum soğan kürününde özellikle adet düzeninde etkili olduğunu gördüm kullananlar nasıl kullandınız yardımcı olursanız çok sevinirim

10 aydır hamile kalamıyordum burdan soğan suyunu çok okumuştum deneyim nolcak dedim hatta anneme de dedim benim bu ay bebeğim olcak Allahın izniyle sonra adetim bitti 10 gün sabah aç karnına akşam aç karnına burnumu tıkayıp içtim 😂 birdahki adetim geldi o gün aşırı akıntı oldu Allah allah hamile miyim dedim test yaptım yok sıfır sonra belki yumurtlama günümdür dedim değerlendirdim o gün hamile kalmışım 1 hafta geçti test yapıyorum 2 saat sonra çizgi çıkıyo eşim şehir dışına çıktı geldi test aldı 15 gün geçmişti sabah idrarıyla yaptım şak diye kırmızı çizgi çıktı 10 aydır silik bile görmeyen ben şok olmuştum meğer ben geç yumurtluyormuşum 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın ☺️Bende bu ayki adetimle başlıycam ovülasyon testi yapıyorum adetim bittiğinden beri hep negatifti bugün kasık ağrılarım var adetime 1 hafta var yoktur ama yine de yapıyım diye ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı bugün mü yumurtluyorum anlamadım 🤦‍♀️

Back