- 11 Şubat 2015
- 3.469
- 3.293
Takipdeyim tatlımBakalim yapinca yazarim bende merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takipdeyim tatlımBakalim yapinca yazarim bende merak ediyorum
Oooo senin varmış yine 1 tane bizde oda yok canım :)Ya ben aslinda ikinciyi ariyom 8 yasinda kizim var ama olmuyo iste benimkini gonderemedim test almaya ctesi yapcakmisiz ):
Canim ben hamileymisim bir guzel haberde sen verde mutluluktan ucalim insOooo senin varmış yine 1 tane bizde oda yok canım :)
Ayyyy gerçekten mii kız çok sevindim yaa Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallahhhh ben sana dedim ama dimi nasıl öğrendin test yapmıyodun nasıl oldu canımCanim ben hamileymisim bir guzel haberde sen verde mutluluktan ucalim ins
Canımmm aminn amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun hamilelerin duaları kabul olurmuş inşallah Rabbim banada nasip eder inşallah bende adet olmam da testim pozitif çıkar okadar çok istiyorum ki yıprandım artıkAyy saol canim inan hala soktayim bende bugun hastaneye gidelim dedim 45 yada 50. Gun diye kurmustum kendimi esimde gitmek istemedi test aldi ciktii allah ins sanada nasip ederinan coook dua etcem simdi biraz uyucam sonra yatsi namazina kalkcam ben hep yasin okjmustum kurani kerimin kalbi diye senin icin ve isteyen herkes icinde okuycam rabbim sanada nasip etsin hatta su an vardirda ayni zamana denk gelmisizdir ins ♡
Canımmm aminn amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun hamilelerin duaları kabul olurmuş inşallah Rabbim banada nasip eder inşallah bende adet olmam da testim pozitif çıkar okadar çok istiyorum ki yıprandım artık
Canımben test yaptım negatif soğan kürü geciktirdi sadece nasip değilmiş rabbimin taktiri inşallah diğer ay olurYipratma kendini ama bu hem sureci uzatir hemde seni yorar inan ki bu zor ama ben tam herseyi biraktigim anda geldi inancini hic yitirme birde surekli dua halinde bulun rabbim ol der oluverir buna inancimizi yitirmeyelim hayirli evlatlar versin bize salih saliha evlatlar cunku bebek olunca bitmiyo seruven asil o zaman basliyo dualarim gercekten hepimizle allah saglikli sihhatli yolunda evlatlar nasip etsin
Kac gun gecikti senin hem kirmiziyi gormeden umutsuzluk yok gerci gorsek bile umutsuzluk yok hormonlari ozgur birakcazCanımben test yaptım negatif soğan kürü geciktirdi sadece nasip değilmiş rabbimin taktiri inşallah diğer ay olur
3 gün gecikti canım ama benim adetlerim düzenlidir ilk defa böyle oldu oda soğan küründen işte hayırlısı artıkKac gun gecikti senin hem kirmiziyi gormeden umutsuzluk yok gerci gorsek bile umutsuzluk yok hormonlari ozgur birakcaz
3 gün gecikti canım ama benim adetlerim düzenlidir ilk defa böyle oldu oda soğan küründen işte hayırlısı artık
Keşke dediğin gibi olsa ama sanmıyorum canım 2-3 yıldır bekliyorum bekliyorum olmuyo bu seferde zaten soğan küründen dolayı geciktim hem olsaydı çıkardı zaten testte canım millet gecikmeden önce yapıp pozitifi görüyo, daha zamanı gelmemiş galiba hayırlısı AllahtanBir umut bekleyelim bence icimdeki hissi soylemiycem ama kendine bir gun koy o gune kadar dusunme yok de olamaz de ben 45. Yada 50. Gun demistim bakalim senide bekleyelim dualarim seninle
Dualarim su an en cok seninleKeşke dediğin gibi olsa ama sanmıyorum canım 2-3 yıldır bekliyorum bekliyorum olmuyo bu seferde zaten soğan küründen dolayı geciktim hem olsaydı çıkardı zaten testte canım millet gecikmeden önce yapıp pozitifi görüyo, daha zamanı gelmemiş galiba hayırlısı Allahtan
Canım çok teşekkür ederim eksik olma Allah razı olsun,, ay bari adetimin biran önce gelsede önüme baksam yaa nerdwn içtiysem şu soğan kürünüDualarim su an en cok seninle
Canım çok teşekkür ederim eksik olma Allah razı olsun,, ay bari adetimin biran önce gelsede önüme baksam yaa nerdwn içtiysem şu soğan kürünü
Keşkeee ama nerdee canım hiç gecikme olmazdı ki bende , senede iki falanda yok bende, soğan küründen sonra tesadüf olamaz ki o yaptı çünkü bi sürü topikte soğan küründen sonra geciktim diyen var aslına bakarsan saçma çünkü soğan suyu adet söktürüyo derlerr ama geciktim diyende çok ay nebilim yaa hayırlısı işte, belirti falan yokki be hamilelik nede adet belirtisi hiç bişey yok..Kiz gercekten sogan kuru yapmaz baska bir nedenden kaynaklaniyodur ya mevsim degisikligi ya fazlaca stres zaten bir kadin senede bir iki kez olmasi cok normalmis umutlandirmak istemiyorum ama 3. Bi sikta hamilesin testte cikmadi yada gec dollenme falan oldu hic btelirtin yokmu ablamin testinde 1 hafta gecikmede cikmamisti 2 hafta sonra tekrar test yapti dayanamayip oyle cikmisti tabi simdi yasina geliyo masallah
Adet oldum bitti bile canım malesefSuprizdir ins beklemeye deger bence ama benim dedigim su bekletme testini bi uygulasana