soğan suyu kürü adet gecikmesi yaparmı

Sende hic oyle dusunme lutfen gercekten herseyin bir vakti zamani var bizim istedigimiz zamanla bize yazilan zaman birbirini tutmuyo sadece bence♡

Yok kiz camasir suyu deil o domestosla oluyomu ya :-)-) ay bende seninkini merak ediyom yani ama kendim icin sogukkanliligimi koruyorum ya rahmin ustune bastirinca aciyo adet onceside ole oluyodu bende sabiiir sabir°
Ayyy nebilim kızz bi kaç yerde okumuştum çamaşır suyuyla test yapıyolarmış köpürüyosa pozitif falanmış diyolardı bana saçma geliyo zaten :KK70: senin yaptığın eski usul test nasıl kız merak ettim,, valla ben adet olmaya olurum da eger ki olmazsam şu perşembe cuma temiz geçerse :) cumartesi kesin yaparım ben .. Ama var sende bişey pozitifi görücen inşallah canım

Ayy inan su an en cok bunu istiyorum sanirim ben bekletme testi yaptim ya aslinda bence onun gerceklik payi var cunku kac ay defalarca kez yaptim umu dunyasi iste (:-) bu ay farkli cikti sonuc allahim varsa hissettirsin yoksa umutlandirmasin bizi ya gunu gunune olalim ins senindte tetmiz gecsin guzel haberi verirsin

Ayy inan su an en cok bunu istiyorum sanirim ben bekletme testi yaptim ya aslinda bence onun gerceklik payi var cunku kac ay defalarca kez yaptim umu dunyasi iste :-)-) bu ay farkli cikti sonuc allahim varsa hissettirsin yoksa umutlandirmasin bizi ya gunu gunune olalim ins senindte tetmiz gecsin guzel haberi verirsin
Kız bekletme testi ne? Ben anlamadım şunu iyice bi anlatsana bana

(:-) (:-) seve seve temiz pet bir bardaga idrarini yapiyosun sonra dort bes saat bekletiyosun icindeki tortular kim gibi dipte kaliyosa uzgunum ama uste cikmissa kaymak gibi diyolar ben onu anlayabilmis deilim malesef iste o zwamaan hamileymissin benimkiler ortada top gibi oldular ne kadar guvenilir tartisilirda iste zaman gecirmemi dersin can sıkıntısimi :-)

:-)-) :-)-) seve seve temiz pet bir bardaga idrarini yapiyosun sonra dort bes saat bekletiyosun icindeki tortular kim gibi dipte kaliyosa uzgunum ama uste cikmissa kaymak gibi diyolar ben onu anlayabilmis deilim malesef iste o zwamaan hamileymissin benimkiler ortada top gibi oldular ne kadar guvenilir tartisilirda iste zaman gecirmemi dersin can sıkıntısimi :-)
Kız onla uğraşana kadar bi koşu bi test alıp gelsende sende rahatlasan bende :KK70:

Gercekten oyle ya birde daha gunun gelmeden havalara giriyosun bi saat geciyo birgun geciyo iki uc bazen bir iki hafta ondan sonra hosgeldiiin damdan dusmek gibi bi muddet sonra zaten kimseyle paylasamiyosun en berbatida iste bu oluyo sanirim ben bi ara tepine tepine agliyodum biliyomusun esim yakaladi bi kac kere noldu falan annemleri ozledim ya iste babami aradimda acmadi hastalik psikolojisi biraz hassasim falan fistik simdi depresyonumu bile icimde patlatir oldum :-)

Gercekten oyle ya birde daha gunun gelmeden havalara giriyosun bi saat geciyo birgun geciyo iki uc bazen bir iki hafta ondan sonra hosgeldiiin damdan dusmek gibi bi muddet sonra zaten kimseyle paylasamiyosun en berbatida iste bu oluyo sanirim ben bi ara tepine tepine agliyodum biliyomusun esim yakaladi bi kac kere noldu falan annemleri ozledim ya iste babami aradimda acmadi hastalik psikolojisi biraz hassasim falan fistik simdi depresyonumu bile icimde patlatir oldum :-)
Kız sen ölmeyesin senin yaptığın idrarı bende yaptım şimdi merak ettim :KK70: ama tortu filan yokki berrak idrar ee nasıl anlıycam :KK70: ayy ne hallere düştük Allahııımm :)

:KK48::KK48: Sende cok yasa emi inan cok guldum cunku ilk duydugum andaki halim ve sonra yaptigim andaki halim geldi gozumun onune ya ustu hafif yagli gibi olmasi lazimmis amaaaan ne bilim iste birileri biseyler soyluyo bizde umut dunyasi takiliyoz napalim bu deneyimlerimizi torunlara falan aktaririz artik :oops:

:KK48::KK48: Sende cok yasa emi inan cok guldum cunku ilk duydugum andaki halim ve sonra yaptigim andaki halim geldi gozumun onune ya ustu hafif yagli gibi olmasi lazimmis amaaaan ne bilim iste birileri biseyler soyluyo bizde umut dunyasi takiliyoz napalim bu deneyimlerimizi torunlara falan aktaririz artik :oops:
Bak az önce bi topikte kızın biri yazmışki bardaktaki idrara çamaşır suyu damlattım köpük köpük oldu normal test yapmaya cesaretim yok yazmış,, diğer sayfada da kızlar hamileyim yazmış :KK70: denesek mi onuda :)

Ya ben aslinda ikinciyi ariyom 8 yasinda kizim var ama olmuyo iste benimkini gonderemedim test almaya ctesi yapcakmisiz ):

X