- 1 Haziran 2016
- 39
- 12
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy nebilim kızz bi kaç yerde okumuştum çamaşır suyuyla test yapıyolarmış köpürüyosa pozitif falanmış diyolardı bana saçma geliyo zaten senin yaptığın eski usul test nasıl kız merak ettim,, valla ben adet olmaya olurum da eger ki olmazsam şu perşembe cuma temiz geçerse :) cumartesi kesin yaparım ben .. Ama var sende bişey pozitifi görücen inşallah canımYok kiz camasir suyu deil o domestosla oluyomu ya -) ay bende seninkini merak ediyom yani ama kendim icin sogukkanliligimi koruyorum ya rahmin ustune bastirinca aciyo adet onceside ole oluyodu bende sabiiir sabir°
Kız bekletme testi ne? Ben anlamadım şunu iyice bi anlatsana banaAyy inan su an en cok bunu istiyorum sanirim ben bekletme testi yaptim ya aslinda bence onun gerceklik payi var cunku kac ay defalarca kez yaptim umu dunyasi iste -) bu ay farkli cikti sonuc allahim varsa hissettirsin yoksa umutlandirmasin bizi ya gunu gunune olalim ins senindte tetmiz gecsin guzel haberi verirsin
Kız onla uğraşana kadar bi koşu bi test alıp gelsende sende rahatlasan bende-) -) seve seve temiz pet bir bardaga idrarini yapiyosun sonra dort bes saat bekletiyosun icindeki tortular kim gibi dipte kaliyosa uzgunum ama uste cikmissa kaymak gibi diyolar ben onu anlayabilmis deilim malesef iste o zwamaan hamileymissin benimkiler ortada top gibi oldular ne kadar guvenilir tartisilirda iste zaman gecirmemi dersin can sıkıntısimi
Ya acaba soğan kürü gecikme yapıyomu ki yaaAma o kesin sonuc daha hazir deilim ki buna
Her ay bu stresi yaşamaktan yoruldum ya hamilemiyim acabaaa diye düşünüp şak diye kırmızıların gelmesi gerçekten çok üzücüAklimdaki cevaplayamadigim soru ne kotu bisey yaa
Kız sen ölmeyesin senin yaptığın idrarı bende yaptım şimdi merak ettim ama tortu filan yokki berrak idrar ee nasıl anlıycam ayy ne hallere düştük Allahııımm :)Gercekten oyle ya birde daha gunun gelmeden havalara giriyosun bi saat geciyo birgun geciyo iki uc bazen bir iki hafta ondan sonra hosgeldiiin damdan dusmek gibi bi muddet sonra zaten kimseyle paylasamiyosun en berbatida iste bu oluyo sanirim ben bi ara tepine tepine agliyodum biliyomusun esim yakaladi bi kac kere noldu falan annemleri ozledim ya iste babami aradimda acmadi hastalik psikolojisi biraz hassasim falan fistik simdi depresyonumu bile icimde patlatir oldum
Bak az önce bi topikte kızın biri yazmışki bardaktaki idrara çamaşır suyu damlattım köpük köpük oldu normal test yapmaya cesaretim yok yazmış,, diğer sayfada da kızlar hamileyim yazmış denesek mi onuda :)Sende cok yasa emi inan cok guldum cunku ilk duydugum andaki halim ve sonra yaptigim andaki halim geldi gozumun onune ya ustu hafif yagli gibi olmasi lazimmis amaaaan ne bilim iste birileri biseyler soyluyo bizde umut dunyasi takiliyoz napalim bu deneyimlerimizi torunlara falan aktaririz artik
Kız google a yaz neler çıkıyo nelerAaa nasil yani direk ustune camasir suyu damlatiyon oylemi dur ben bi wc ye gidip geliyom
Oha diyorum kendime yaptim ya kolayi bardaga koyuyosunda asit cikiyoya oyle kabar kabar oldu sanirim kafayi yiyorumKız google a yaz neler çıkıyo neler
Kızım bence sen hamilesin ahaa buraya yaz nekadardır olmuyo bebiş?Oha diyorum kendime yaptim ya kolayi bardaga koyuyosunda asit cikiyoya oyle kabar kabar oldu sanirim kafayi yiyorum
Kızım bence sen hamilesin ahaa buraya yaz nekadardır olmuyo bebiş?