• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet hesaplamaaa yardimmm

Kızlar lutfen bana biri adet hesaplamayı düzgün anlatsın ben işin icinden çıkamıyorum çünkü , bakın adet dongum resmini attım bu şekilde şimdi benim bu ay hangi gün adet olmayı bekliyor olmam gerekiyor geçen ay 25.gunde olmuştum bugün 25.gun olmadım adet bir gün gecikmiş mi oluyor anlamadım lütfen yardım .. önceden 28 günde bir adet olurdum şuan hep değişiyor
Bir iki gün oynadığı için bunun net bir açıklaması olamaz maalesef. 1-2 gün gecikmeler gayet olağan.
Eğer bebek istiyorsanız,onun için bu döngü önemliyse ovülasyon testleri ile yumurtlama gününüzü bulup üzerine 14 gün ekleyip adetiniz hesaplanır.

Bir iki gün oynadığı için bunun net bir açıklaması olamaz maalesef. 1-2 gün gecikmeler gayet olağan.
Eğer bebek istiyorsanız,onun için bu döngü önemliyse ovülasyon testleri ile yumurtlama gününüzü bulup üzerine 14 gün ekleyip adetiniz hesaplanır.
O testlerden hiç kullanmadım yumurtlama günümü ağrıdan akıntıdan anlıyorum ama bır kaç sefer doktora gittim evet o ağrı ve akıntıdan o gün çatladıgini öğrendim ama gene de net bili değil ben her ay çocuk düşündüğümüz için 2 günde bir ilişki yaşıyorum

Back