- 28 Eylül 2018
- 2.013
- 5.614
-
- Konu Sahibi kirlibeyazkedi
Yaaa off
Kızlar bişey soracağım size. Bugün yumurtam çatladı galiba, çok afedersiniz tuvalete gittiğimde yoğun bi şekilde yumurta akı kıvamında akıntı gelmişti. Bugün ilişkiye girmemiz gerekiyo ama eşim beni demorilize etti neymiş efendim biz 10 gündür ilişkiye girmedik bu spermler bi işe yaramaz diyo. Bende iki kez yaparız dedim, yapalım yapmasına da bunda da yeterli vitaminlerin olabileceğini sanmıyorum diyomotivasyonumu alt üst ediyo. Sizin görüşleriniz nedir bu konuda. Sizce de öyle mi?
WuuhuuuuCanım öyle bir durum yok ben sağlıkçıyım ☺ Sık ilişkiye girmek sperm döllenmesi için iyi evet ama 10 gün yada 1 ay birşey farketmiyor Allahtan ümit kesilmez eşini ikna et spermlere bişey olmaz benden sana birde ufak tavsiye sert bir kahve içir ilişkiden önce sabahta eğer ilişkiye girerseniz gece boyu yeni ve hızlı spermler üretiliyor şansınız artar
Evet sade sert olucakWuuhuuuuçok teşekkür ederim içimi ferahlattın. Türk kahvesi mi
Yiihhhuuu tamam canım. Nedense bugün anlamsız bi enerji var içimdeEvet sade sert olucak☺Havuçta yedir
Bu enerjini kaybetme tatlımmYiihhhuuu tamam canım. Nedense bugün anlamsız bi enerji var içimdeçığlık atasım geliyo delirdim mi ne. Tavsiyelerini birebir uyguliycam ❤
Sağol canım keşke hep böyle olsaBu enerjini kaybetme tatlımm
Olumlu düşünemiyoruz bazen bebek isteğine kapılıp gidiyoruz zamana bırakmalıyız aslındaSağol canım keşke hep böyle olsa
Evet yaa bi kasmasak kendimizi bi gevşesek her şey daha güzel olacak belki, kim bilir.Olumlu düşünemiyoruz bazen bebek isteğine kapılıp gidiyoruz zamana bırakmalıyız aslında
Sormaa bende takıntılıyımdır kafamı durduramıyorum bebek reklamları bile yetiyorEvet yaa bi kasmasak kendimizi bi gevşesek her şey daha güzel olacak belki, kim bilir.
Allah tez zaman da kucaklarimizi doldursun inşallah yaa bizde o duyguyu tadalimSormaa bende takıntılıyımdır kafamı durduramıyorum bebek reklamları bile yetiyor
Amiiiin tatlımmAllah tez zaman da kucaklarimizi doldursun inşallah yaa bizde o duyguyu tadalim
6 yıllık evliyim. Artık net istiyorum yani hormonlar çekiyooAmiiiin tatlımmsen ne zamandır istiyorsun
Hıım İnşallah olur tatlım ya6 yıllık evliyim. Artık net istiyorum yani hormonlar çekiyoo
Sen ne zamandır istiyosun kaç yıllık evlisinHıım İnşallah olur tatlım ya
Biz daha 5 aylık evliyiz ilk ay korunduk 4 aydır istiyorum yaniSen ne zamandır istiyosun kaç yıllık evlisin
Hele dur sen daha bismillahBiz daha 5 aylık evliyiz ilk ay korunduk 4 aydır istiyorum yani
Eşimin ailesinin tarafına göre geç bile kaldımHele dur sen daha bismillahsıramı vermem haberin olsun
Şaka bi yana şimdiden yıpratma kendini. Olur elbet daha 6 ay bile olmamış hastaneye gitsen doktor sana 1 sene sonra gel der. Tabii bi sorun yoksa.Hele dur sen daha bismillahsıramı vermem haberin olsun