- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
işte aç karna olmamaymış iyimiş
ifff denemekte fayda var rabbimin verdiği nimet ...
inşallah bu rengliden snra başlıycam çok teşekkür ederimmm Allah razı olsun
Başla başla.. Ben de hiç inanmadan annemin zoruyla kullandım. 3 ay sonra kontrole gittiğimde izi bile yoktu. Doktorcuğumun ağzı açık kaldı. İnan ki faydası olacak...
Bu kontrolden sonra kullanırsın işte. Ne kadar küçüldüğünü ya da yok olduğunu da görebilirsin böylece.
Ay rabbimin izniyle inşallah allahımmmmm darısı herkesin başına geçsin şu illet
valla içime su serptin
3 aydır gitmiyorum doktora keşke kullansaydım çok pişmanım .
Kürümüzü hazırlamak için ihtiyacımız olan malzemeler bir adet açık kahverengi kabuklu kuru soğan ve iki bardak klorsuz sudur. Soğanı kabukları kırmızı, mor ya da beyaz kabuklu olandan seçmemelisiniz. Bunlar yapılacak kürde etkili olmamaktadır. Sizin kullanacağınız yemeklerde kullanılan kuru soğandır. Soğanı kök ve kabuğuyla birlikte kullanacağımızdan, yıkayıp sirkeli suyun içinde bir süre bekletmelisiniz. Bu şekilde dezenfekte olmasını sağlarsınız. Suyu bir tencerenin içine koyarak, ocağın üzerinde kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra kuru soğanı dört parçaya bölerek içine atın. Bu şekilde yaklaşık olarak beş dakika kadar kaynatmanız, kürü hazır hale getirecektir. Kullanıma hazır olması için biraz ılınmasını beklemelisiniz. bu ibrahim saraçoğlunun tarifi canım bunu yapcam akşamaarastırdınız mı siz nasıl başlıycaksınız acaba ?
Kürümüzü hazırlamak için ihtiyacımız olan malzemeler bir adet açık kahverengi kabuklu kuru soğan ve iki bardak klorsuz sudur. Soğanı kabukları kırmızı, mor ya da beyaz kabuklu olandan seçmemelisiniz. Bunlar yapılacak kürde etkili olmamaktadır. Sizin kullanacağınız yemeklerde kullanılan kuru soğandır. Soğanı kök ve kabuğuyla birlikte kullanacağımızdan, yıkayıp sirkeli suyun içinde bir süre bekletmelisiniz. Bu şekilde dezenfekte olmasını sağlarsınız. Suyu bir tencerenin içine koyarak, ocağın üzerinde kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra kuru soğanı dört parçaya bölerek içine atın. Bu şekilde yaklaşık olarak beş dakika kadar kaynatmanız, kürü hazır hale getirecektir. Kullanıma hazır olması için biraz ılınmasını beklemelisiniz. bu ibrahim saraçoğlunun tarifi canım bunu yapcam akşama
canım öyleymiş bende yeni gördüm onu ama ibrahim saraçoğlu adetliyken de kullanabilirsiniz diyor. ben adete kadar hergün bir bardak yapıp içcem adetten sonra 1 hafta beklerim kesin anlamıyla başlarımof çok kötü kokusu beni benden alıyor ama bende başlıycam .
gününü ayarladın mı adet bitiminden 1 hafta sonra başlanıyor muş ya
canım öyleymiş bende yeni gördüm onu ama ibrahim saraçoğlu adetliyken de kullanabilirsiniz diyor. ben adete kadar hergün bir bardak yapıp içcem adetten sonra 1 hafta beklerim kesin anlamıyla başlarım
tmm canım ben çocuk olsun diye uğraşıyorum canım yahadi bakalı mrabbim şifa versin
bizede haber et gelişmeleri
tmm canım ben çocuk olsun diye uğraşıyorum canım ya
inşşalh hamile kalırız cnmBendeeeeeeeeeeeeeeeee
Bendeeeeeeeeeeeeeeeee
inşşalh hamile kalırız cnm
meraba kızlar bnde pko war.benı bılenler bıktılar artık belkıde benım pko konumdansogan suyu ıcsem ıse yarar mı acaba ???yumurtalıklarım kıst dolu ıncı gıbı..adetım resmen gelmıyor..içenler varmı lütfen yazın ( işe yaradımı sızlerde ????