- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
dr umun o şekilde demesine rağmen ben yinede geçen ay denedim. kist yapmadı. kistim eridi. ama adetim erken geldi.
Aynen kiste cok ii geliomus cnm.bas bas bagiriyo saracoglu icin diye.icios bakam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dr umun o şekilde demesine rağmen ben yinede geçen ay denedim. kist yapmadı. kistim eridi. ama adetim erken geldi.
MERHABA ,zaten gebelik günlüğümüzden hamile olduğumuz anlaşılıor.ben çikolata kistimden dolayı hamile kalamıyordum.iki kür soğan suyu içtim.ve 1 ay karbonat kullandım aynı zamanda şükür hamileyim.denemekten korkmayın.Hamile kaldıysanız buraya yazıp diğer bekleyenlerde umut olup bilgilendirirseniz çok iyi olur kızlar :)
karbonatı 1 ay boyunca nasıl uyguladınız? ne için kullandnız?MERHABA ,zaten gebelik günlüğümüzden hamile olduğumuz anlaşılıor.ben çikolata kistimden dolayı hamile kalamıyordum.iki kür soğan suyu içtim.ve 1 ay karbonat kullandım aynı zamanda şükür hamileyim.denemekten korkmayın.
Ben tup bebek yaptirdim canim hic bir sey etki etmedi sukur bebegimiz tutundu :)
MERHABA ,zaten gebelik günlüğümüzden hamile olduğumuz anlaşılıor.ben çikolata kistimden dolayı hamile kalamıyordum.iki kür soğan suyu içtim.ve 1 ay karbonat kullandım aynı zamanda şükür hamileyim.denemekten korkmayın.
çikolata kisti için kullandım birsürü faydası var.karbonatı 1 ay boyunca nasıl uyguladınız? ne için kullandnız?
ben 2 ay boyunca yemye tahammüledemediğim soğanın suyunu içtim. çikolata kistim vardı 2 ay içtikten sonra 3.tüpbebek tedavime başladım ve o seferki opu da yumurta adetim düştü. bilmiyorum soğan suyuyla mı ilgili ama durum bende böyle zuhur etti. bazı insanlarda işe yarıyor muş ama bende yaramadı. umarım sende işe yarar.meraba kızlar bnde pko war.benı bılenler bıktılar artık belkıde benım pko konumdan sogan suyu ıcsem ıse yarar mı acaba ???yumurtalıklarım kıst dolu ıncı gıbı..adetım resmen gelmıyor..içenler varmı lütfen yazın ( işe yaradımı sızlerde ????
ben 2 ay boyunca yemye tahammüledemediğim soğanın suyunu içtim. çikolata kistim vardı 2 ay içtikten sonra 3.tüpbebek tedavime başladım ve o seferki opu da yumurta adetim düştü. bilmiyorum soğan suyuyla mı ilgili ama durum bende böyle zuhur etti. bazı insanlarda işe yarıyor muş ama bende yaramadı. umarım sende işe yarar.
Nen de adetinin 4. Günü basladim içmeye 3 cm lük çikolata kisti var gebe kalamiyoruuum gebe kalan var mi
inşallah canım inşallah sende işe yarar. benimki birazda psikolojik olabilir çünkü ben çok gönülsüz içtim...ay uzuldum cnm.bende kıstlerım ıcın ıcıyorum ıste bı umut
inşallah canım inşallah sende işe yarar. benimki birazda psikolojik olabilir çünkü ben çok gönülsüz içtim...
Kızlar selam,
bir sürü yöntem var, Allah kısmet eder de ol derse oluyor işte...bir ümit ile herşeyi deniyoruz, ben de öyle, ablam hemşire onun da bazı arkdaşları bu şekilde hamile kaldı, fakat günde 2 litre suyu mutlaka için..vücudunuzu susuz bırakmayın iyi olalım derken diğer organlara yüklenmeyelim.