Ballı çörek otunu yiyemedim bir haftadan sonra bi değişik oldum tiksindim midem bulandı aslan pençesini kullanayim diye düşünüyorum biraz adet bitiminde mi başlanması gerekiyor illaBal şekeri yükseltebiliyor. O da gebeliği engelleyebiliyor. Adetli iken soğan kürüne başladım kür bittikten 3 4 gün sonra günde iki kez testeredişli Aslan pençesi içtim ve gerçekten faydasını gördüm. Onun öncesinde zaten Aslan pençesi içtiğimde adetlerim düzenli olur ve yumurtlama belirtilerini çok net yaşardım. Kişiden kişiye de değişebilir. Ama ben saraçoğluna mail attığımda soğan kürü tek başına değil de böyle bitkiler ile kullanılmalı dedi. Saraçoğlunun sitesine girersen orada nasıl uygulanması gerektiği yazıyor canım
Yok bence adetli ilken başlasan daha güzel olur hattaBallı çörek otunu yiyemedim bir haftadan sonra bi değişik oldum tiksindim midem bulandı aslan pençesini kullanayim diye düşünüyorum biraz adet bitiminde mi başlanması gerekiyor illa
Adetli iken başlaninca kanamayı artırmıyor degilmi?Yok bence adetli ilken başlasan daha güzel olur hatta
Hayır ben öyle bişey yaşamadımAdetli iken başlaninca kanamayı artırmıyor degilmi?
Adetimin ikinci günü başlamıştım yiyemedim ama midemi bulandırmıştı midesi bulanan varmi hiç bilmiyorum tabi de bide şekeri yükseltiyor filan diye duydum bıraktım o yüzdenYok bence adetli ilken başlasan daha güzel olur hatta
Adetimin ikinci günü başlamıştım yiyemedim ama midemi bulandırmıştı midesi bulanan varmi hiç bilmiyorum tabi de bide şekeri yükseltiyor filan diye duydum bıraktım o yüzden
Bilmiyorum ki yada başka bir kür denicezYa bende aynen bu karısımı balsız nasil tüketebiliriz acaba?
Merhaba,Hamile kalmışsınız tebrik ederim,İnofolic kullanmışsınız ne kadar süre kullandınız acaba,kaç tane içtiniz gündeAslında incir kürüyle devam edicektm ama doktor inofolic combi verdi onu içmeye başladım. (pko değilim.) bu yumurta geliştiriyormuş bi de üstüne incir kürü yaparsam zarar olur diye düşündüm
Aslında yumurtalarımız biz adetli iken oluşuyor o yüzden adetli iken başlamanız daha iyi olabilir. Artırmıyor adeti söktürüyor benceBuğün yumurta kanaması yaşadım..Gecen aydan kalma bir yumurtam adetimin 24.günunde kanamayla çatladı. Soğan kürünü adetle başlarsam kanamayı artırır diye duymuştum. O yüzden adet bitsin hemen soğan kurune başlayacağım.Aslan pençesinede hemen başlayayım o zaman..
Amiiinnn Rabbim nasıp eder inşallh hepimize.Bu ay bende deneyeceğim yarın adetim biteli 3 gün oluyor üçüncü günde başlayacağım ama kısmet nasip inşallah Allahım bu ay yüzümüzü güldürür çift çizgi görmek nasip olur kızlar hepimize
Aslan pençesini ne zaman başlamıştınız sız canım. Soğan kürüylemi yoksa bitincemi ?günde kaç defa ve aç tok nasıl içılecek? Kusura bakmayın çok soru sordum.Aslında yumurtalarımız biz adetli iken oluşuyor o yüzden adetli iken başlamanız daha iyi olabilir. Artırmıyor adeti söktürüyor bence
Soğan kürü bittikten sonra 3 4 gün sonra başlamıştım. Ama ben soğan kürüne adetli iken başladığım için erken bitmişti kür ondan sonra da 21 gün testere dişli Aslan pençesi uyguladım. Sabah akşam tok karnına yemeklerden 1 saat sonra içiyorsun ve onu içtikten sonra 1 saat kadar hiçbirşey yemiyorsun çay kahve falan da içmiyorsun. Hazır su kullandım ben hazırlarken. 1 buçuk bardak Hazır suyu kaynatıyorsun sonra üzerine Aslan pençesinden bir tutam atıyorsun ağzı kapalı şekilde 5 dk kaynıyor ılıyınca süzüp içiliyor. Ama soğan küründe de bu kürde de arıtma suyu kullanmayın. Hazır sular ile hazırlayınAslan pençesini ne zaman başlamıştınız sız canım. Soğan kürüylemi yoksa bitincemi ?günde kaç defa ve aç tok nasıl içılecek? Kusura bakmayın çok soru sordum.
Bu arada Aslan pençesi ile testere dişli Aslan pençesi farklı bitkiler iyi bir aktardan paketli olmayan şekilde alın derimAslan pençesini ne zaman başlamıştınız sız canım. Soğan kürüylemi yoksa bitincemi ?günde kaç defa ve aç tok nasıl içılecek? Kusura bakmayın çok soru sordum.
Allah razı olsun bilgilendirmenizden dolayı..Bu arada Aslan pençesi ile testere dişli Aslan pençesi farklı bitkiler iyi bir aktardan paketli olmayan şekilde alın derim