- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman kullandın soğan kürünü canım ve ne kadardır bebek istiyorsunşuan azaldı kahwerengi leke şeklnde gelmeye başladı adeti 38de oluyodm 34e düştü uzın zamndr 34tü 2 aydırda 30 da oluyorm baya düştü günüm düzene giriyo artık galiba
Sogan kürünü nisanda kullandm. Bebek isteyelide 2 seneye yaklaştı bi kimyasal oldu onun dışında hiç olmadı sabırla bekliyoruz.Ne zaman kullandın soğan kürünü canım ve ne kadardır bebek istiyorsun
15 gün yapıp 6 ay ara weriyosunKizlar sogan kurunu sabah aksam ac karnina iciyorum 15 gun dolunca .15 gun ara verip tekrar mi baslayip 6 ay ara veriyoruz.yoksa ilk 15 gun yaptik 6 ay mi ara veriyoruz ?yanlis da uygulamak istemiyorum 7 gun adet gecikmesi yasiyorum suan .
Kimyasal olduğunu nerden anlıyorsun canım çok cahilim o konudaSogan kürünü nisanda kullandm. Bebek isteyelide 2 seneye yaklaştı bi kimyasal oldu onun dışında hiç olmadı sabırla bekliyoruz.
Tesekkurler :)15 gün yapıp 6 ay ara weriyosun
Teşekkürler canım. .
Kaç gün yaptın ? Yapmaya devam et bence benim de bittikten sonra kasık ağrılarım bel ağrılarım oldu aslında iyi bahsediyorlar ağrılardanMerhaba bende soğan kürünü yapıyordum. Ama kasık ağrılarım var 3 gündür. Bugün bıraktım kasık ağrısı çeken var mı?
Bugün 9 gün olacaktı hala kasıklarumsa sancı var.Kaç gün yaptın ? Yapmaya devam et bence benim de bittikten sonra kasık ağrılarım bel ağrılarım oldu aslında iyi bahsediyorlar ağrılardan
Ağrıların olması iyi temizliyor diyenler çok aslında ama sen vücudunu daha iyi bilirsin tabiBugün 9 gün olacaktı hala kasıklarumsa sancı var.
Ben de kullandım kasık ağrım oldu dra gittim kist varmış o patladığı için ağrım olmuş ve şimdi geçti ve ayrıca yumurtamda olmuşMerhaba bende soğan kürünü yapıyordum. Ama kasık ağrılarım var 3 gündür. Bugün bıraktım kasık ağrısı çeken var mı?
ben o ay yumurta takibi yaptırıyordum çatladıgını gördüğmz anda yapmştık yani bekliyorduk o ay olcak mı diye 1 hafta erken adet olmştm normal kanamamdan çok çok fazlaydı, hiç durmuyordu doktora gittik hcg baktı düşük oluyor dedi.Kimyasal olduğunu nerden anlıyorsun canım çok cahilim o konuda
Yani düşük demek öyle miben o ay yumurta takibi yaptırıyordum çatladıgını gördüğmz anda yapmştık yani bekliyorduk o ay olcak mı diye 1 hafta erken adet olmştm normal kanamamdan çok çok fazlaydı, hiç durmuyordu doktora gittik hcg baktı düşük oluyor dedi.
Ben bırraktım 3 gün sonra tüp bebek için ilaç tedavisine başlıyacağım bırakınca iyi oldumBen de kullandım kasık ağrım oldu dra gittim kist varmış o patladığı için ağrım olmuş ve şimdi geçti ve ayrıca yumurtamda olmuş
Evet ya bu ağrı normal değil vücudumun dengesi gitti. Gögsüm de ağrudıAğrıların olması iyi temizliyor diyenler çok aslında ama sen vücudunu daha iyi bilirsin tabi
Ağrı olmadı iyi diyor kimisi yani kist patlaması yol olması anlamında iyi mi kötü mü bende bugün başlayacağımdaBen de kullandım kasık ağrım oldu dra gittim kist varmış o patladığı için ağrım olmuş ve şimdi geçti ve ayrıca yumurtamda olmuş
evet canımYani düşük demek öyle mi