Allah razi olsun cnm yazicam tabikiÇok saol canım kan testi yaptırınca yazıver içini de ferah tut güzel olacak inş
Ben bıraktım soğan kürünü 13 gün uyguladımKızlar gunaydin napiyosunuz nasil gidiyor ? Ben sogan kurunun 12. Gunundeyim
biraktinBen bıraktım soğan kürünü 13 gün uyguladım
Canim simdiden hayirli olsun yazismalari yeni okuma firsatim oldu... darisi hepimizin basina yarin mutlaka kan testini yaptir sonucu merak ediyorumkizlar gittim ama kacirdim benim salak doktor bugun gec geliyomus gelmis gitmis yerine bakan doktor da gec kaldin dedi pislik ya on bucuga kadardi kan ben 2 dk kacirmistim
tabi sabah 8 de kalktim gittim baktim doktor yok acim eve geldim biseyler yedim gittim 2 dk kacirdim sadece adiler
yarina kaldi
Baska bi hastaneye git yaptır ki bence zaten hamilesin :))kizlar gittim ama kacirdim benim salak doktor bugun gec geliyomus gelmis gitmis yerine bakan doktor da gec kaldin dedi pislik ya on bucuga kadardi kan ben 2 dk kacirmistim
tabi sabah 8 de kalktim gittim baktim doktor yok acim eve geldim biseyler yedim gittim 2 dk kacirdim sadece adiler
yarina kaldi
cok sagol cnm sevinemedim bi turlu dogru durust bugun doktor yoktu gittim 2 kere gittim 2.cide kacirdim falan insallah yarin kesin sonucu alicam cnmCanim simdiden hayirli olsun yazismalari yeni okuma firsatim oldu... darisi hepimizin basina yarin mutlaka kan testini yaptir sonucu merak ediyorum
Allah razi olsun cnm 3.5 yildir olmayinca inanki inanamiyorum o idrar testine yine de ne biliyim icim rahat degil bi de hic belirtim yok dogru durust anlamadim ondan daBaska bi hastaneye git yaptır ki bence zaten hamilesin :))
Sabah erken gidiyosun zaten kan vermeye ranfevuye gerek yok canim ... Ama kacirmaman lazim belli bir saattte kan testlerini gonderiyorlarcok sagol cnm sevinemedim bi turlu dogru durust bugun doktor yoktu gittim 2 kere gittim 2.cide kacirdim falan insallah yarin kesin sonucu alicam cnm
aile hekimliginden randevu almaya gerek yok dimi kan icin ben almadan gitmistim ama doktor yoktu zaten
Allah im tum isteyenlere nasip etsin cnm darisi basiniza insallah
Yakınlarım o kadar kullandın ne zaman yumurtlarsın belli olmaz yeterince kullandın bıral dedi aklımı çeldiNeden
biraktin
Saracoglu 15 gun diyor kalmamis yani 2 gun daha yapsaydin keskeYakınlarım o kadar kullandın ne zaman yumurtlarsın belli olmaz yeterince kullandın bıral dedi aklımı çeldi
cnm cok karisikti bugun sabahin korunde gittim aç aç hevesle doktor yoktu 1 saat sonra gelir deyince bari dedim eve gidiyim biseyler yiyim heyecan da var dusup bayilmayim dedim baktim saate ciktim evdem gittim sadece 2 dk geciktim doktor gecti dedi 2 dk icin olurmusunuz baksaniz yani kan saatleri 10 bucuga kadardi yarin yine erken gitcem yarin olcakmis bakalim bi de beni aile hekiminin gormesi gerekiyomus illa sacma geldi kadin dogumcu degil sonucta neye bakacaksaSabah erken gidiyosun zaten kan vermeye ranfevuye gerek yok canim ... Ama kacirmaman lazim belli bir saattte kan testlerini gonderiyorlar
Dün akşam ve bu sabah içmedim sadece bikaç gün daha dvam etsem miSaracoglu 15 gun diyor kalmamis yani 2 gun daha yapsaydin keske
devam et şimdi bir tane yap birde gece yatmadan içDün akşam ve bu sabah içmedim sadece bikaç gün daha dvam etsem mi
Şimdi işteyim 16:30da çıkcam o zaman yapayım bi de gecedevam et şimdi bir tane yap birde gece yatmadan iç
Canım iste bazen doktorlar gıcık olabiliyor.. aile hekiminin seni görmesi cok sacma dedigin gb kadin dogumcu degil sonucta..... neysee sabret bakalim ... yarina az kaldi sen bu gece heycandan da uyuyamazsincnm cok karisikti bugun sabahin korunde gittim aç aç hevesle doktor yoktu 1 saat sonra gelir deyince bari dedim eve gidiyim biseyler yiyim heyecan da var dusup bayilmayim dedim baktim saate ciktim evdem gittim sadece 2 dk geciktim doktor gecti dedi 2 dk icin olurmusunuz baksaniz yani kan saatleri 10 bucuga kadardi yarin yine erken gitcem yarin olcakmis bakalim bi de beni aile hekiminin gormesi gerekiyomus illa sacma geldi kadin dogumcu degil sonucta neye bakacaksa
nasip kismet simdi oturdum ders calismaya caliaiyorum dusunmemeye calisiyorum
sogan kurunu birakmayin kizlar ben neler yaptim olmadi sogan kuruyle oldu
Devam et canim bence... 2 gunun kalmis sonucta sonra pisman olma keske yapsaydim diye... cunku saracoglu 15 gubu tamamlayin diyor ustune basa basa...Şimdi işteyim 16:30da çıkcam o zaman yapayım bi de gece
Tamam devam edeyim bugün saolun canımDevam et canim bence... 2 gunun kalmis sonucta sonra pisman olma keske yapsaydim diye... cunku saracoglu 15 gubu tamamlayin diyor ustune basa basa...