Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim yumurtam çatlıyor ama döllenmiyor demek ki
bu ay bizzat ovulasyon testinde silikleştiği akşam hemen evimin yakınındaki hastaneye gittim, doktorda onayladı soldan yumurtlamışsın ve çatlamış dedi hayır o günlerde de ilişki oluyor ben anlamıyorum bu spermler nerede yaaaa:KK62:
Ben de anlamiyorum nerdeler napiyolar bos boş dolasiyolar orda heralde

bu kadar şey deniyoruz ya inan 1 ay bıraksak herşeyi o ay hamile kalmıyorsak Allah’ın izni ile tabi, adım junes değill:kahve:
Öyle yapacaktım yemin ederim bu ay. sırf eşim baskı yaptı diye yine düştüm peşine.2 cm kisti soğan suyuyla inş yok etmişimdir. Doktora gitmicem dedim emeklerin boşa mı gitti git bi baktır diyo :)

maydonoz buharı nedir ilk kes okudum rica etsem aydınlatabilri misiniz? nasıl oluyor.. bende yumurta sorunu oluşan yumurtanın rezervsinin hiç olmaması sorunu var :KK43:
canım bende bu ay 1 defa yapabildim, yarım demet maydonozu elimle rastgele parçalara böldüm, 1 lt. kaynayan sütün içine attım 1 avuçta karabiber karıştırdım, maydonozlar pörsüyünce ocaktan aldım
kızımın lazımlığına döktüm bu sıcak sütü, sonra üstüne yarı çıplak oturdum etrafımı da kalınca bir battaniye ile sarmaladım çok sıcak oluyo tabi sonra dayanabildiğim kadar oturdum sonra hemen kalkar kalmaz giyinip yatağa girdim sonra da ilişki oldu işte, bu da enfeksiyon söktürüyormuş ve tıkalı tüpler için işe yarıyormuş

Var ya bazen gülesim geliyor halimize ne hallere düşüyoruz nasil bir psikolojiye giriyoruz diye :KK70:. Mesela belirti ariyoruz kendimizde ovulasyondan sonra ben artik onlara takilmiyorum çünkü adet belirtileriyle aynı benndikat ettim benim adetten once ağzımın tadi degisiyor metalik tad oluşuyor bu ayni zamanda gebelik belirtisi

Öyle yapacaktım yemin ederim bu ay. sırf eşim baskı yaptı diye yine düştüm peşine.2 cm kisti soğan suyuyla inş yok etmişimdir. Doktora gitmicem dedim emeklerin boşa mı gitti git bi baktır diyo :)
bu ay öyle yapıcam işte bende, Allah izin verirse
ne kistin var; benimde bu ay ki kontrolde çıktı iki tane 1 .5 cm altında çikolata kisti varmış sağ overda
ama doktor daha çok ufaklar yeni olmuşlar belli ki dedi
soğan kürünü tamamen bu nedenle yaptım madem yeni olduysa sıcağı sıcağına eritsin dedim inşallah işe yaramıştır, ama ben gitmem daha doktora
her gittiğimde bişey çıkıyor yeter yaw:KK43:

Var ya bazen gülesim geliyor halimize ne hallere düşüyoruz nasil bir psikolojiye giriyoruz diye :KK70:. Mesela belirti ariyoruz kendimizde ovulasyondan sonra ben artik onlara takilmiyorum çünkü adet belirtileriyle aynı benndikat ettim benim adetten once ağzımın tadi degisiyor metalik tad oluşuyor bu ayni zamanda gebelik belirtisi
hahahaha şu an gülme krizine girdim :KK70: kimimiz soğan, kimimiz maydonoz, kimimiz enjekte, hay Allahım yaa hayırlısıyla gör şu kullarını Yüce Rabbim aminnn

canım bende bu ay 1 defa yapabildim, yarım demet maydonozu elimle rastgele parçalara böldüm, 1 lt. kaynayan sütün içine attım 1 avuçta karabiber karıştırdım, maydonozlar pörsüyünce ocaktan aldım
kızımın lazımlığına döktüm bu sıcak sütü, sonra üstüne yarı çıplak oturdum etrafımı da kalınca bir battaniye ile sarmaladım çok sıcak oluyo tabi sonra dayanabildiğim kadar oturdum sonra hemen kalkar kalmaz giyinip yatağa girdim sonra da ilişki oldu işte, bu da enfeksiyon söktürüyormuş ve tıkalı tüpler için işe yarıyormuş
Hmm bende yapmıştım 3 gün ust üste mantar olmuştum gecen ay sadece 1 defa yaptim. Bence aralikli yapmak lazim 2 3 gun arayla

bu ay öyle yapıcam işte bende, Allah izin verirse
ne kistin var; benimde bu ay ki kontrolde çıktı iki tane 1 .5 cm altında çikolata kisti varmış sağ overda
ama doktor daha çok ufaklar yeni olmuşlar belli ki dedi
soğan kürünü tamamen bu nedenle yaptım madem yeni olduysa sıcağı sıcağına eritsin dedim inşallah işe yaramıştır, ama ben gitmem daha doktora
her gittiğimde bişey çıkıyor yeter yaw:KK43:
yumurta çatlamamış kist olmuştu 4cm.İlaç kullandım 2ye düştü şimdi ne durumda bilmiyorum bat 5aralık.Reglin 3.günü gitcem bakalım üf hiç istemiyorum gitmeyi ama mecbur.

yumurta çatlamamış kist olmuştu 4cm.İlaç kullandım 2ye düştü şimdi ne durumda bilmiyorum bat 5aralık.Reglin 3.günü gitcem bakalım üf hiç istemiyorum gitmeyi ama mecbur.
canım benim ona hiç üzülme bunlar adetle atılan cinsten, hiç korkma
doktorum bana folikül kisti 9cm olupta hamile olan hastam vardı dedi ben şoook:KK53:

hahahaha şu an gülme krizine girdim :KK70: kimimiz soğan, kimimiz maydonoz, kimimiz enjekte, hay Allahım yaa hayırlısıyla gör şu kullarını Yüce Rabbim aminnn
Belki iyi oluyo böyle konusa konuşa burda sorarak arastirarak öğreniyoruz biz ne yapsakta boş Allah nasip ederse olura çıkıyor kapi ve sanki boyle boyle kafamdan atıyor gibiyim vazgeciyorum sanki

canım benim ona hiç üzülme bunlar adetle atılan cinsten, hiç korkma
doktorum bana folikül kisti 9cm olupta hamile olan hastam vardı dedi ben şoook:KK53:
benim arkadaşımın portakal büyüklüğündeydi hamile kaldı.Hamileyken 15 günde bir kanama geçirip hastanede 2 gün yatardı hep.Kist bebekle iyice büyüdü ama 9ay sonra bebişini kucağına aldı.

Belki iyi oluyo böyle konusa konuşa burda sorarak arastirarak öğreniyoruz biz ne yapsakta boş Allah nasip ederse olura çıkıyor kapi ve sanki boyle boyle kafamdan atıyor gibiyim vazgeciyorum sanki
Bende bugün çıkan sonuca üzülmüştüm ama şu an gereksiz bi rahatlık oldu :)

ayyyy koptum yaaa, walla eşime dicem bi terbiye et şu spermlerini doğru yola gelsinler yoksa ben yola getircem onları:bicak:
Valla yaaa biz okadar dert edelim ayaklari kaldiralim 1 saat bekleyelim gitsinlerde yumurtamizla bulussunlar diye yapmadigimiz sey kalmasin amuda kalkalim onlar orda kafalarina gore takilsinlar cok sinirlendim bak

aaa ilk kes okudum çok sağol deneyeyim.. benim tüpler açık denilmişti. geçen hafta rahim filmi de çekildim.. :/ hoş daha doktorum bakamadı nasipse ayın 8 inde gideceğim.. çok sağol Allah sevindirsin hepimizi hayırlıs ile:)

Bende bugün çıkan sonuca üzülmüştüm ama şu an gereksiz bi rahatlık oldu :)
Hic rastladinmi burda kizin fsh i yuksek dr sen menopoza giriosun senin cocugun olmaz demis kiz yikilmis resmen aglamis ama o ay hamile kaldigini ogrenmis sperm sayisi dusukler falan.. hamile kalabiliyor hatta arkadasimin annesi ya 50 yasinda hamile kalmış dr menopoza girmissin demis 1 ay sonra bakiyoki hamile:))yani her sey bos

X