Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olcak olcak kuzucum artık nasipse :) İnsan psikolojik olarak inanılmaz rahatlıyor, ben de hsg çekildikten sonra güven ve huzur dolmuştu içim, sanki son engeli kaldırmıştım gibi gelmişti :)
Ayyy inşallah:KK200::anneadayı: benimde inanılmaz kafam rahatladı, resmen üstümden bir yük attım.
Oysa şimdi kendimi kuş kadar hafif hissediyorum; içim içme sığmıyor:KK28::KK28::KK28:
Aklımın bir köşesinde hep soru işareti vardı işte maalesef.
Bir de 3 ay önce çikolata kisti çıktı ya acaba ondan mı, tıkanıklık mı yaptı bu kist, yapışıklık mı oldu bundan dolayı, tüplerimde mi birşey var vs. vs. kafamda deli deli sorular vardı.:KK64:
Çok şükür ki Rab'bim'e her şey tertemiz çıktı, demek ki olmaması için vakti varmış canım benim.HoppaHoppa

Sorma kuzucum ben abartısız 2 aydır her sabah çıkarıyorum, sadece son günlerde öğürtüye döndü sanırım artık kesilecek yavaştan, baya da kilo verdim, bulantı olup birşey yiyemeyince de insanın sinirleri yıpranıyor gerçekten :)

Kuzum hsg den sonra yumurtlama da daha güzel oluyor, adetler bile değişiyor daha sıvı ve bol geliyor ama inşallah siz bu ay tutturursunuz da hiç gelmez kırmızılar :) ama kuzucum eğer bu ay denk gelmezse bile inan ki hayırlısıyla ilk 3 ay , taş çatlasın 4 ay içinde gebelik oluyor :KK200:

Eşin stres yapmasın testi verirken :) Benimki çok stres yaptığı için ilk değerleri düşük gelmişti, ikinciyi yaptırdığımızda biraz daha rahattı ve bu sefer değerleri daha yüksek çıkmıştı , ama senin zaten bebişin olduğu için ben eşinde de bir sorun olduğunu sanmıyorum , hayırlısı olsun kuzum
Geçmiş olsun tatlım:KK39: Bak ne kadar güzel artık geçmeye de başlamış yavaştan.
Benim hamileliğimde hiç olmamıştı çok şükür ki, ama eminim zordur; normalde benim regl öncesi bazen mide bulantım olabiliyor o bile bana çekilmez geliyor; ki sen kusuyorsun bir de üstüne üstlük, çok zor olmalı:KK43:
Kilo vermiş olmana sakın takılma, sonra çok güzel alacaksın emin ol hahahahah:KK70:
Boşver düzene girince yeme alışkanlıklarında değişecek zaten. Alışveriş yapmaya başladın mı? Bende senin kuzunun cinsiyetini çok merak ediyorum yaaaaaaa:KK200::nazar::nazar::nazar:
Eşim zaten normalde de çok rahattır, dediğin gibi ben eşim tarafından da sorun olacağını düşünmüyorum; içim çok rahat.
Ama olsun biz yine de kontrol amacıyla yaptırmış olalım da çıksın gitsin aradan, içimiz daha da rahatlasın, stresimiz gitsin.:halay::KK48:
Kuzum perhiz günlerimiz doğru değil mi, Pazar ilişki oldu; Cuma verecek, yani en son ki ilişkiden sonra 4. gün tam olarak vermiş oluyor?
Tatlım işte dediğim gibi perhiz süresinden dolayı belki ovulasyonu kaçırabiliriz, acelem yok artık nasip ne zamansa; sağlıkla ilgili bir problem olmadığına göre gerisi Allah'ın takdiri artık kuzucum:dua::dua::dua:

Bak işte her işte bir hayır varmış canım, Allah hepimize en hayırlısını en hayırlı vakşttr satte nasip eylesin inşallah:dua:
Sağol kuzum benim:KK200:

Siz bu ayı çok iyi değerlendirdiniz:nazar: İnşallah tutar canım, hayırlısı ise nasip olsun:KK68:
Baharın müjdesini senden alalım artık, Allah yüzüne gülsün bu ayHoppa
Tr'ye ne zaman gelecektiniz Mart mıydı?
Ayy hepimizin yuzune gulsun insallah:KK200:
Aralikta gelmeseydik Martta gelcektik. Ama smdi Agustos gibi dusunuyoruz hem Ufuk'un izni o zman 20 gun felan oluyor bayramla birlestirince o daha iyi olur diye dusunduk bakalim kismet :KK15:

Canım az biraz daha iyiyim bulantılar çok yavaş ta olsa azalıyor sanki, kontrol önümüzdeki pazartesi canım , nasipse o zaman belli olacak , içim içime sığmıyor :KK200:

Sen nasılsın canım , başladınız mı tekrar çalışmalara

Yok canım daha ilk adeti görmedim doktorum ilk adetten sonra korunma dedi ama devletteki doktor korun 2 ay dedi bakalım kontrole gidiyim ona göre artık

Ayy hepimizin yuzune gulsun insallah:KK200:
Aralikta gelmeseydik Martta gelcektik. Ama smdi Agustos gibi dusunuyoruz hem Ufuk'un izni o zman 20 gun felan oluyor bayramla birlestirince o daha iyi olur diye dusunduk bakalim kismet :KK15:
Amin, inşallah:nazar: Kızzz belki o zaman Türkiye'ye 3 kişi olarak gelirsiniz.:anneadayı::KK55::KK48:

Yok canım daha ilk adeti görmedim doktorum ilk adetten sonra korunma dedi ama devletteki doktor korun 2 ay dedi bakalım kontrole gidiyim ona göre artık
Günaydın canm, pataloji sonucun henüz çıkmadı, ay sonu idi değil mi?
Sıfırlandı mı artık b-hcg değerin? Nasıl hissediyorsun kendini?Hoppa

Günaydın canm, pataloji sonucun henüz çıkmadı, ay sonu idi değil mi?
Sıfırlandı mı artık b-hcg değerin? Nasıl hissediyorsun kendini?Hoppa

Vücut olarak iyi hissediyorum sıkıntım zaten ilk haftadan yoktu ama piskolojik olarak yorgunum ilk günlere göre bi hayli toparladım ama yinede insan bi boşluğa düşüyo ara ara yarın randevum var pataloji sonucuna eğer normal adet döngüsünde adet olursam 5 gün var beta düştü hormonlara da baktırıcam tekrar hasta olursam patalojide çıktıysa inşallah yarın temizse başka bir şey kalmamış oluyor

Vücut olarak iyi hissediyorum sıkıntım zaten ilk haftadan yoktu ama piskolojik olarak yorgunum ilk günlere göre bi hayli toparladım ama yinede insan bi boşluğa düşüyo ara ara yarın randevum var pataloji sonucuna eğer normal adet döngüsünde adet olursam 5 gün var beta düştü hormonlara da baktırıcam tekrar hasta olursam patalojide çıktıysa inşallah yarın temizse başka bir şey kalmamış oluyor
Anladım canım, tekrar tekrar geçmiş olsun. Çok haklısın böyle hissetmekle ama bir de şöyle düşün hayırlısı olmadığı için maalesef böyle oldu eğer doğsa idi daha zor olacaktı belki de, Allah dağına göre kar veriyor.
Sen Rab'bimizin sınavından geçtin, metanetli olmaya çalış, çok zordur eminim ama elimizden bir şey gelmiyor işte.
Her kadının başına gelebilecek bir durum sana özel değil kiHoppa Allah yardımcın olsun.
İnşallah hayırlı zamanda sağlık ve sıhhatli gebeliklerin olur.:nazar::dua:

günaydın kızlar
nasılsınız soğan kürümde 5. günüm kaldı 10 gün :)
inşalalh şifa olur hepimize.
soğan küründen sonra civanperçemi içen oldumu bi faydası varmı ? saraçoğlu öyle öneriyorya
Günaydınlar, benimde soğan kürümde 4. ayım ve 2. günüm:KK48:
Benim içinde kaldı 8 gün:kahve: İnşallah şifa olur:dua:
Ben sadece soğan suyu içtim 3 ay boyunca, bitki çayları içmeye çekindim açıkçası, hormon düzenimi bozmamak adına, Geçen ay sadece bal-tarcın-çörek otu kürünü yaptım bir de o kadar.
Ama bu ay soğan küründe son ayım olduğu için desteklemek adına ardından ya civanperçemi ya da testere dişli aslan pençesi içeceğim bakalım. (ayy adı bile tuhaf bu otların yahuu:kusmuk:)

Günaydınlar, benimde soğan kürümde 4. ayım ve 2. günüm:KK48:
Benim içinde kaldı 8 gün:kahve: İnşallah şifa olur:dua:
Ben sadece soğan suyu içtim 3 ay boyunca, bitki çayları içmeye çekindim açıkçası, hormon düzenimi bozmamak adına, Geçen ay sadece bal-tarcın-çörek otu kürünü yaptım bir de o kadar.
Ama bu ay soğan küründe son ayım olduğu için desteklemek adına ardından ya civanperçemi ya da testere dişli aslan pençesi içeceğim bakalım. (ayy adı bile tuhaf bu otların yahuu:kusmuk:)
bende aynmı fikirden dolayı çaylara cesaret edemiyorum ya.
hadi soğan kürü bi zararı yok
ama çaylar hormonlarla ilgili oldugu için korkuyorum sağlam olan hormonlarıda bozamktan açıkcası :KK70:
inşalalh size faydası olur bu ay soğan kürünün ve banada:)

bende aynmı fikirden dolayı çaylara cesaret edemiyorum ya.
hadi soğan kürü bi zararı yok
ama çaylar hormonlarla ilgili oldugu için korkuyorum sağlam olan hormonlarıda bozamktan açıkcası :KK70:
inşalalh size faydası olur bu ay soğan kürünün ve banada:)
Evet, aynen:KK66: Ama bu ay bir cesaret yapmakta istiyorum açıkçası bir defaya mahsus olaraktan:KK64:
İnşallah olacaktır.:dua:

Canım çok geçmiş olsun tekrar.Bundan sonraki sürece bakıcaz artık.İnşallah hepimiz için sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim:dua:

BilgeUfuk BilgeUfuk cennetkokulumm cennetkokulumm themis_ themis_ badenzi badenzi
Kızçelerim günaydınlaaaaaarr:halay:
Bu sabah hsg çektirdim, filmlerimde hiç bir sorun yok
Rahmim temiz, her iki tüplerimde açık şükürler olsun Rab'bime:dua::dua:
Bizzat işlemimi Cevat Bayrak yaptı; çok ama çoooook memnun kaldım
Çok heyecanlı olduğumu görünce başucuma gelip öncesinde benimle sohbet etti, rahatlattı sağolsun
Filmi çekerken de sürekli beni hemşirelerle telkin etti, hep konuştuk:-)
Rahim filmi çekilirken hiç birşey hissetmedim, ne bir ağrı, acı, sızlama, kramp hiç biri olmadı Allah'a çok şükürler olsun:dua: doktor ilacı vermeye başladım dedi ben anlamadım bile max. 2 dk sürmüştür ne 5-10 dksı
İyi ki, iyi ki boşu boşuna anestezi gazı almamışım, gereksiz!
Doktorum günlük hayatınıza devam edebilirsiniz dedi, duş, ilişki vs herşey serbest
Hatta şu an annişimle cafedeyiz:KK70:
Bu ay korunmaktan da vazgeçtim tam gaz devam Allah'ın da izniyle:KK8:
Böyle işte kızlar, sizleri de haberdar etmek istedim:KK36: Musmutlu haftasonları hepinize

Canımmmm çok sevindim gözün aydın işte bu güzel haberler böyle devam etsin inşallah. :dua:Ağrın sızın olmaması herşeyin yolunda olması çok güzel. İnşallah 1-2 ay içinde hamile kalma şansın çok yüksek Allah'ın izniyle dualarım seninle kuzum prenses abla olacak yakında inşallah :dua::KK200:

Canım az biraz daha iyiyim bulantılar çok yavaş ta olsa azalıyor sanki, kontrol önümüzdeki pazartesi canım , nasipse o zaman belli olacak , içim içime sığmıyor :KK200:

Sen nasılsın canım , başladınız mı tekrar çalışmalara

Bulantılarının azalmasına sevindim kuzum. İnşallah yakında tamamen kaybolur. Ayyy kuzum çok heyecanlaı daha dün gibi hamile olduğunu öğrendiğimiz gün. Şim ise 1 hafta sonra inşallah cinsiyetini öğreneceksin ne güzel. Rabbim sana hayırlı sağlıklı bir şekilde evladına kavuşmayı nasip etsin. Bakalım benim kız hissim tutacak mı ?

X