Hoşbuldk canım:) klomen ve çat iğnesi kullandım geçen ay fakat yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüş doğum kontrol hapı kullanılan bunun yanındaysa soğan suyu içmeye karar verdim inş faydası olur :)Merhaba canım hoş geldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldk canım:) klomen ve çat iğnesi kullandım geçen ay fakat yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüş doğum kontrol hapı kullanılan bunun yanındaysa soğan suyu içmeye karar verdim inş faydası olur :)Merhaba canım hoş geldin
Amin canım benim, inşallah Hayırlısıyla kavuşalım ailemizin yeni ferdineOlsun kuzucum 2.bebişde istediği ay gelsin yeterki ablasını annesini babasını çok bekletmesin.
Aminnnnn kuzum hep beraber inşallah.
Ayy ne güzel demek 6 aylıktan beri beraber yapıyorsunuz. Ben çok seviyorum karı koca dayanışmasına. Eşimde sağolsun yardım eder bize yemekler yapar. Harika et pişirir mangalı aratmaz. Menemeni süperdir daha neler neler. Hoşuma gidiyor böyle olunca da. Adam seviyor yapmayı yedirmeyi. Maşallah senin eşinde öyle. Allah razı olsun eşlerimizden onlar bizim kıymetlilerimiz gerçekten de. Ben bi ara boşandıktan sonra memlekete taşınınca süt bulma sıkıntısına girdim o sırada hazır yoğurtlara mecbur kaldım ama çok şükür uzun zamandır yine başladık kendimiz mayalamaya.
Öncelikle hoşgeldin canım;Hoşbuldk canım:) klomen ve çat iğnesi kullandım geçen ay fakat yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüş doğum kontrol hapı kullanılan bunun yanındaysa soğan suyu içmeye karar verdim inş faydası olur :)
Dusunmuyorum cnm. Acikcasi dr a gitmeyede cekimserim. Kizima annem bakamicak bende kayinvalidemgilin bakmasini pek istemiyorum (sevmedigimden degil yanlis anlasilmasin aciklama yapmak istemedigim icin dr ayrintisi vermemek icin) . Hic birsey yapmak istemiyorum nedense sadece adet olmayimi beklesem kafam cok karisik . Takvim iyi oldu bizde okuyum severiz iyi olmasi icin dualr ederiz canim :)Sağol kuzum ben de sizin gebelik takvimlerinizi görürüm inşallah. junes kuzum da takvim yap demişti sende deyince aklıma geldi yapayım dedim. Darısı sizlerin başına olsun canlarım en yakın zamanda inşallah
Elindeki testi yapmayı düşünüyor musun canım heyecanla dua ile güzel haberlerini bekliyorum inşallah.
Biraz arastiralim cnm. Tam olarak meye alerjin varBulamadım malesef
Aynen canım iğneye rağmen çatlamamış iki tane vardı biri çatlamış diğeri duruyor benim tedavi sürecini şimdilik durdurdu önce kisti eritmemiz lazım dedi doğum kontrol hapı verdi 1 aylıkÖncelikle hoşgeldin canım;
İğneyle de mi çatlamadı? benim de yumurtam oluşuyor ama çatlamama sorunum var. Progesteron düşüklüğü için 3 ay ilaç kullancam.
Canım birde benm sadece hormonlarda Lh/fsh oranından dolayı pko var lh yüksek çıkıyor hep benimÖncelikle hoşgeldin canım;
İğneyle de mi çatlamadı? benim de yumurtam oluşuyor ama çatlamama sorunum var. Progesteron düşüklüğü için 3 ay ilaç kullancam.
tatlım eşimin randevusunu iptal ettim, ama en geç ay sonuna kadar halledeceğiz kuzum, kesinlikle bahara hazır olarak gireceğiz nasipsemerak etme canım, bizde mutlaka halletmek istiyoruzBence hic daha fazla ertelemeyin abla esin sperm testini verecegi gun versin. Birdahaki ay a ikinizde tam takir hazir olmus olursunuz
Öncelikle geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifa versin inşallah.Merhaba kızlar daha önce bahsetmiştim kendimden bilenler bilir hiçbir sorun bulamadıkları halde 1.5 yıldır hamile kalamıyodum. (6 ay önce bi kimyasal geveliğim vardı)Bugün sonunda rahim filmi çektirdim. Sol tüp sıvı geçirmemiş kapalı yani. Sağ tüp kısmen geçirmiş az derecede ve onda da yapısal bozukluk var dediler. Laparoskopi ile tüplere bakılcakmış. Açılmazsa alıcaklarmış. Ben nasıl anne olucam. Sorunlu Tüpler alınmazsa tüp bebek şansı da azalıyormuş. Dünya başımıza yıkıldı. Yemek bile yiyemiyoruz. Üzüntüden sıkıntıdan. Hormon tahlillerim herşeyim normal. Tüplerim alınırsa tüp bebektn başka şansım kalmaz. Onunda bi garantisi yok. Bana bişey deyin yazın allah rızası için içime bi su serpin. Gören duyan başından geçen olmuştur mutalaka ben ne yapacağım. Dr kalsa ptesi gel ameliyat ederim diyo. Ben şok oldum zaten dediklerini de algılayamadım. Ne kadar robotlaşıyolar. Ben yıkıldım karşısında adam makine gibi
Mrb. Kesinlikle baska bir dr fikri alin bence. Hemen en kotuyu dusunmeyin. Cok gaddarlar cok alismislar cok normal siradan geliyor dr lara. Rabbim gonlune gore versin insallahMerhaba kızlar daha önce bahsetmiştim kendimden bilenler bilir hiçbir sorun bulamadıkları halde 1.5 yıldır hamile kalamıyodum. (6 ay önce bi kimyasal geveliğim vardı)Bugün sonunda rahim filmi çektirdim. Sol tüp sıvı geçirmemiş kapalı yani. Sağ tüp kısmen geçirmiş az derecede ve onda da yapısal bozukluk var dediler. Laparoskopi ile tüplere bakılcakmış. Açılmazsa alıcaklarmış. Ben nasıl anne olucam. Sorunlu Tüpler alınmazsa tüp bebek şansı da azalıyormuş. Dünya başımıza yıkıldı. Yemek bile yiyemiyoruz. Üzüntüden sıkıntıdan. Hormon tahlillerim herşeyim normal. Tüplerim alınırsa tüp bebektn başka şansım kalmaz. Onunda bi garantisi yok. Bana bişey deyin yazın allah rızası için içime bi su serpin. Gören duyan başından geçen olmuştur mutalaka ben ne yapacağım. Dr kalsa ptesi gel ameliyat ederim diyo. Ben şok oldum zaten dediklerini de algılayamadım. Ne kadar robotlaşıyolar. Ben yıkıldım karşısında adam makine gibi
Yaa ettiyseniz o zamn yapcak birsey yoktatlım eşimin randevusunu iptal ettim, ama en geç ay sonuna kadar halledeceğiz kuzum, kesinlikle bahara hazır olarak gireceğiz nasipsemerak etme canım, bizde mutlaka halletmek istiyoruz
Canım benim, bilseydim bu kadar basit bir işlem olduğunu eşimin randevusunu iptal etmezdimYaa ettiyseniz o zamn yapcak birsey yok
Sans artik bakalim ne olcak
Yaaa cok guzel ablam cok sevindim harika olmus. Ne agri ne sizi hicbiri yok muhtesem hele sonuclar daha guzel cok sevindim ablam senin adina. Korunma da yok bunlar cok guzel haberler en yakin zamnda da beybimiz gelsin o zman hayrlisiylaBilgeUfuk cennetkokulumm themis_ badenzi
Kızçelerim günaydınlaaaaaarr
Bu sabah hsg çektirdim, filmlerimde hiç bir sorun yok
Rahmim temiz, her iki tüplerimde açık şükürler olsun Rab'bime
Bizzat işlemimi Cevat Bayrak yaptı; çok ama çoooook memnun kaldım
Çok heyecanlı olduğumu görünce başucuma gelip öncesinde benimle sohbet etti, rahatlattı sağolsun
Filmi çekerken de sürekli beni hemşirelerle telkin etti, hep konuştuk
Rahim filmi çekilirken hiç birşey hissetmedim, ne bir ağrı, acı, sızlama, kramp hiç biri olmadı Allah'a çok şükürler olsun doktor ilacı vermeye başladım dedi ben anlamadım bile max. 2 dk sürmüştür ne 5-10 dksı
İyi ki, iyi ki boşu boşuna anestezi gazı almamışım, gereksiz!
Doktorum günlük hayatınıza devam edebilirsiniz dedi, duş, ilişki vs herşey serbest
Hatta şu an annişimle cafedeyiz
Bu ay korunmaktan da vazgeçtim tam gaz devam Allah'ın da izniyle
Böyle işte kızlar, sizleri de haberdar etmek istedim Musmutlu haftasonları hepinize
Aynen aynen hic onemi yok. Senin sansindan rahat gecmis bence hem cok sukur ki tuplerin de acikmis agrinin olmamasinda bu cok buyuk bir unsur ablam bence. Ay cok sevindim yaaaCanım benim, bilseydim bu kadar basit bir işlem olduğunu eşimin randevusunu iptal etmezdim
Olsun napalım geç olsun da güç olmasın
Pazartesi olmaz da Perşembe olur
Canim benim gunaydin;BilgeUfuk cennetkokulumm themis_ badenzi
Kızçelerim günaydınlaaaaaarr
Bu sabah hsg çektirdim, filmlerimde hiç bir sorun yok
Rahmim temiz, her iki tüplerimde açık şükürler olsun Rab'bime
Bizzat işlemimi Cevat Bayrak yaptı; çok ama çoooook memnun kaldım
Çok heyecanlı olduğumu görünce başucuma gelip öncesinde benimle sohbet etti, rahatlattı sağolsun
Filmi çekerken de sürekli beni hemşirelerle telkin etti, hep konuştuk
Rahim filmi çekilirken hiç birşey hissetmedim, ne bir ağrı, acı, sızlama, kramp hiç biri olmadı Allah'a çok şükürler olsun doktor ilacı vermeye başladım dedi ben anlamadım bile max. 2 dk sürmüştür ne 5-10 dksı
İyi ki, iyi ki boşu boşuna anestezi gazı almamışım, gereksiz!
Doktorum günlük hayatınıza devam edebilirsiniz dedi, duş, ilişki vs herşey serbest
Hatta şu an annişimle cafedeyiz
Bu ay korunmaktan da vazgeçtim tam gaz devam Allah'ın da izniyle
Böyle işte kızlar, sizleri de haberdar etmek istedim Musmutlu haftasonları hepinize
Cok gecmis olsun canım benim ara ara folikul olmasina ragmen yapmamıştı ilac tedavisi. Dedigin gibi kisti tetikliyormus. Benim butun hormonlarim normal progesteron hariç. Rabbim sifa versin inşallah hepimizeCanım birde benm sadece hormonlarda Lh/fsh oranından dolayı pko var lh yüksek çıkıyor hep benim
Amin inşallah canımm bnmCok gecmis olsun canım benim ara ara folikul olmasina ragmen yapmamıştı ilac tedavisi. Dedigin gibi kisti tetikliyormus. Benim butun hormonlarim normal progesteron hariç. Rabbim sifa versin inşallah hepimize
çok teşekkür ederim tatlım, bende çok mutlu oldum bu kadar da ağrı ve acı olmadan olacağını hiç düşünmemiştim, kendimi hep kötüsüne hazırlamıştımYaaa cok guzel ablam cok sevindim harika olmus. Ne agri ne sizi hicbiri yok muhtesem hele sonuclar daha guzel cok sevindim ablam senin adina. Korunma da yok bunlar cok guzel haberler en yakin zamnda da beybimiz gelsin o zman hayrlisiyla
gü-nay-dınnnnn çok sağol kuzum, çok şükür atlattım, hala geziyorum valla dışardayımCanim benim gunaydin;
Oh cok şükür bak hem kolay geçmiş, hem de tertemiz cıkmış. Vee çalışmalara rahatça devam:)
Makina cinsi neydi kuzum bizim de aklımızda olsun.
Bu ay bebisi bekliyoruz o zaman:)