Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yaa sukurler olsun kizim var. Rabbim herkesin evladini bagislasin. Hamilelerede bebeklerine kavusmayi nasip etsin. Bebek isteyenlerede bebek nasip etsin aminnn

Ayyy canım çok sevindim insallah bugun canım sıkkındi embriyo da kalitesiz cikar diye bişi söylemeye calisti doktor direk negatife odaklandim

Daha önce bir kere daha pik olmuştu Kasım ayında, değerlendirmemize rağmen nasip olmamıştı bi de bu ay pik oldu işte canım; dediğim gibi kuzum biz elimizden geleni yaptıken verimli zamanları değerlendirdik, artık hayırlısı ne zamansa diyorum
Olsun oğluşun bir hafta dinlendi 2 hafta da alıştırma yapmış oldu aslında, ama işte oyun çocuğu hala, istekli olmaması çok normal aslında, inşallah 2. yarıyıl da başarılarıyla geçer canım
Minnoşa bak sen keyfi yende tabi, en güvenli yerde takılıyor sessiz sessiz hihihihh:):):)
Baş ağrışarı artan kan hacminden oluyor canım maalesef, umarım uzun sürmüyordur geçmiş olsun kuzum

Merhaba saracoğlunun sıtesınde bunlara ben hiç ulaşamıyorum rıca etsem bana link atabılırmısınız

Arkadaşlar Saraçoğlu hocanın bir videosunu izledim. Soğan kürü ardından testere dişli aslan pençesi çayı başlayın diyordu. Bazı arkadaşlar soğan kürü ile başlamış. Hangisi doğru acaba?

Yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüş. Adetim geçikti gebe de değilim. Adet görmeden bu küre başlayabilir miyim acaba bilginiz deneyiminiz var mı?

Yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüş. Adetim geçikti gebe de değilim. Adet görmeden bu küre başlayabilir miyim acaba bilginiz deneyiminiz var mı?
Adet bitiminden 2 ile 7 gun arasinda baslanmasi gerektigi yaziyor bir cok yerde. Bi kere bem adet degilken sogan kurune baslamistim iyice alt ust olmustu bunyem o donem faydasindam cok zarar gordum. Adet olmayi bekleyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…