- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Evet yaa sukurler olsun kizim var. Rabbim herkesin evladini bagislasin. Hamilelerede bebeklerine kavusmayi nasip etsin. Bebek isteyenlerede bebek nasip etsin aminnnAyyyy ya ben senin akıllı bıdık tatliş kızını yerim o ne güzel teselli öyle. Bu teselli karşısında keyfinin yerine gelmemesi mümkün değil ki. Allah evladını bağışlasın canım ve hayırlısıyla onu abla senide hamiş yapsın inşallah.
Hayirkisi olsun cnm donduruyolar mi peki embriyolariKızlar durumlar kötü transfer ertelenecek
Evet yaa sukurler olsun kizim var. Rabbim herkesin evladini bagislasin. Hamilelerede bebeklerine kavusmayi nasip etsin. Bebek isteyenlerede bebek nasip etsin aminnn
niye canım, o bahsettiğin hormon değerinin yüksek çıkmasıyla mı ilgili yoksa?Kızlar durumlar kötü transfer ertelenecek
Progesteron hormonu yuksek çıktı bebek tutunmaz dediHayırdır canım neden ertelenecek
Evet cabjn çıkarsa tabi ama zorHayirkisi olsun cnm donduruyolar mi peki embriyolari
yumurta kalitesi ve bebeğin yerlesmesi zora sokuyor Progesteronhormonu canım Estradiol ödem yaptı o da ayrıniye canım, o bahsettiğin hormon değerinin yüksek çıkmasıyla mı ilgili yoksa?
Cnm .ben daha once tup bebek merkezinde calistim. Dondurulmus embriyo transferi olanlarda daha cok pozitif sonuc aliyorduk. Biyle senin gibi odem ve hormon prob olanlari bekletiyordu hocamiz. Inan daha guzel olucak sonucun . Vucudun dinlensin .sende dinlen uzme kendini.Evet cabjn çıkarsa tabi ama zor
Ayyy canım çok sevindim insallahCnm .ben daha once tup bebek merkezinde calistim. Dondurulmus embriyo transferi olanlarda daha cok pozitif sonuc aliyorduk. Biyle senin gibi odem ve hormon prob olanlari bekletiyordu hocamiz. Inan daha guzel olucak sonucun . Vucudun dinlensin .sende dinlen uzme kendini.
Bakalim kac tane olucak embriyon. Karalari baglama hemenAyyy canım çok sevindim insallahbugun canım sıkkındi embriyo da kalitesiz cikar diye bişi söylemeye calisti doktor direk negatife odaklandim
Daha önce bir kere daha pik olmuştu Kasım ayında, değerlendirmemize rağmen nasip olmamıştı bi de bu ay pik oldu işte canım; dediğim gibi kuzum biz elimizden geleni yaptıken verimli zamanları değerlendirdik, artık hayırlısı ne zamansa diyorumYap kuzum inşallah iyi gelecektir. Sonraları alışırsın belki. Ballı tarçınlı ıhlamurda içi ılık ılık. İnşallah bata kadar bişeyciğin kalmayacak ve sen de bebişi sağlıcakla karşılarsın. Anlaşılan bu ay umutlar baya yüksek. Anlattıklarına göre çok olumlu geldi bana durum. Rabbim inşallah bu ay nasip etmiştir. Baksana babanız bile ilk defa bu ay fazlasıyla istekliymiş günleri takip ettiğine göre
Ohh çok da güzel değerlendirmişsiniz kuzum ovulasyonda daha önce pik yaptığı olmuş muydu canım. Seninle bu ay fazla görüşemeyip konuşamayınca bende herhalde yoğunluktan bu kız çalışmaları da yapamıştır dedim ama durumlar şuan çok güzel. İnşallah güzel bir sonuçla da bunu taçlandırırız kuzum fena heyecanlandım şimdi bakalım 1 hafta bekleyelim dua ile.
Biz iyiyiz canım çok şükür oğluşta ilk hafta serbestti 2.hafta tatil kitabımız geldi onla meşgul oluyorçok da memnun olmasa da
Minnak beni yormuyor teyzesi ama hormonlar sağolsun hem halsizlik uyku yapıyorlar hem de 2 gündür mide bulantısı başladı bakalım. Üstüne de baş ağrısı yapıyor hayırlısı olsun artık.
Hadi bakalım canımın içi son 6 gün
Tüp bebek konusunda nerdeyse hiç bilgim yok canım, doktoruna güven bakalım, inşallah hayırlısı olur tabi kiyumurta kalitesi ve bebeğin yerlesmesi zora sokuyor Progesteronhormonu canım Estradiol ödem yaptı o da ayrı
Haberdar edicem siziBakalim kac tane olucak embriyon. Karalari baglama hemen
İnşaallah gerekte kalmaz çok yorucu ve maddi manevi zorluyoTüp bebek konusunda nerdeyse hiç bilgim yok canım, doktoruna güven bakalım, inşallah hayırlısı olur tabi ki
doğrudur canım, deneyen daha iyi bilirİnşaallah gerekte kalmaz çok yorucu ve maddi manevi zorluyo
Merhaba saracoğlunun sıtesınde bunlara ben hiç ulaşamıyorum rıca etsem bana link atabılırmısınızAntalyada yaşıyorum canım bursa Saraçoğlunun yerine gittim pcoluyum diyince soğan kürüyle testere dişliyi verdi. Testere dişli soğan kürüyle aynı gün başlanıyor oda günde iki defa ac karna olacakmış. Daha sonra da bunlar bitince üçlü karışım varmış ona başlayacakmışım. O karışımda civan perçemi sarı kantoron yine testere dişli var içerisinde bu pcos içinmiş. Saraçoğlunun sitesinde de var bu karışım.
Adet bitiminden 2 ile 7 gun arasinda baslanmasi gerektigi yaziyor bir cok yerde. Bi kere bem adet degilken sogan kurune baslamistim iyice alt ust olmustu bunyem o donem faydasindam cok zarar gordum. Adet olmayi bekleyin bence.Yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüş. Adetim geçikti gebe de değilim. Adet görmeden bu küre başlayabilir miyim acaba bilginiz deneyiminiz var mı?
Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederimAdet bitiminden 2 ile 7 gun arasinda baslanmasi gerektigi yaziyor bir cok yerde. Bi kere bem adet degilken sogan kurune baslamistim iyice alt ust olmustu bunyem o donem faydasindam cok zarar gordum. Adet olmayi bekleyin bence.