Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok çok sevindim arkadaşım rabbim sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallah

İyi akşamlar kızlar uzun zamandır yoktum kusura bakmayın kendimi toparlayıp öyle gelmek istedim aranıza ne yazık ki gebeliğim sağlıklı ilerlemedi kalp atışından sonra ki kontrolüm de kalbinin durduğunu öğrendik 11 haftalık olması gerekirken gelişmemiş 6. Haftada kalbini duymuştum biliyorsunuz fazla geçmeden durmuş zaten ama 3 hafta o şekilde devam etti hamileliğim kanama olmadıgı için kontrole kadar anlayamadım bana nasip olmadı büyümedi bebeğim biliyorum yaşayanlar var aranızda rabbim kimseye yaşatmasın inşallah

Cok uzuldum cok gecmis olsun . Rabbim yeniden saglikli sihhatli nasip etsin insallah .

Iyi geceler hanimlar. Bata az kaldi son 10 ve ben cok garibim . Beceremiyorum kafama takmamayi. Kizim cok istiyor kardesi olmasini cok uzuluyorum icim sizliyor ya olmazsa diye . Sogan kurununde yarin son gunu artik son icimlerde hep midem bulaniyor zor iciyorum aksatmiyorum yinede. Kizim surekli benim kardesim olcak diyor karnimi seviyor bak burdaymis anme saklanmis diyo onunla yapacaklarini anlatiyor. Onun etkisinde kalip hamileymisim ruyasi gordum . Kayinvalidemgille gorustuk bu aksam oda ruyasinda kizimi gormus benim kardesim olcak diyormus ona. Kayinvalidemin kalbi cok temizdir butun ruyalari cikar :). Kendimi kaptirmayim diyorum ama belirti uyduruyorum surekli . Amaaan adet olana kdar hepimiz hamile sayiliriz YSS (yasasin sogan suyu)

Bugün soğan kürümün 4. Günüydü. Salı cm ve çarşamba günleri yapamicam malesef. 2 gün arada etkisi gecermi

Canım benim çok üzüldüm Birebir aynısını yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Uzun zamandır foruma gelmeyince hissetmiştim aslında Benim de ilkinde 9. haftada durmuş kalbi ama biz taa 13. haftada falan öğrenmiştik tabii büyük bir yıkım olmuştu ama doktor kadınların %80'inde ilk gebeliklerde bunun yaşandığını söyledi, çok sık karşılaştığımız bir durum demişti tabii ben bunları çok sonra idrak edebildim üzüntüden..

Kuzum inan ki herşeyin hayırlısı, benim diğer bebeğim doğsaydı da sağlıklı olmayacaktı O yüzden doğa o kadar mucizevi ki , bedenimiz bunu anlayıp önlem alıyor. Meleğin öbür dünyada senin şefaatcin olacak

Hahahah ne güzel anlatmışsın:) benimde annem 3 kere rüyasında görmüş korunduğumuz söylüyorduk herkese aslında .. sabah beni arayıp aynı rüyayı 3. Kez gördüm lütfen kan ver çocuğun olacak dedi... ah annem ne temiz yürekli kadın hemen çıktı, sezgilere İnan bence :)

Kuzum ne diyeceğimi bilemiyorum. Belki teselli sözlerimiz sana şuan çok faydasız kalacak. Acın şuan çok taze ama sakın seni bu acının yıkmasına izin verme. Rabbimin takdiri böyleymiş. Emin ol Rabbim sana daha sağlıklı evlat tekrardan verecek. Dediğin gibi aramızda yaşayanlar var badenzi aynısını yaşadı ben boş gebelik yaşadım 10 haftalıktım bende. Bak kuzum ben acımı yaşamak istemedim kendimi burda buldum ve başka hayatlara bakmak bana o kadar iyi geldi ki kendi acımın acı olmadığını hissettirdi bana. Çünkü öyle kayıplar öyle mutsuzluklar vardı ki halime çok çok şükrettim. Sen kendini bundan sonra nasıl rahat hissedersin bilmiyorum ama burası sana iyi gelecektir kuzum. Biz sadece mutlu haberleri paylaşmak için değil her anımız üzüntümüzü sevincimizi paylaşmak için burdayız. Ben buraya ilk geldiğimde yeni kürtaj olmuştum sizlerle bekledim 3 ay korunma süresini sizlerin sevinci sevincim üzüntüsü üzüntüm oldu. Biz birlikte bunun üstesinden de gelicez kuzum. Sen şimdi kendine çok çok iyi bakmaya devam et. Emin ol zaman gerçekten de ilaç bizim için. Biz burdayız yanındayız tamam mı kuzum kendini hiç yalnız hissetme.

Tabi sen okul konusunda daha tecrübelisin canım, biz henüz o aşamalara gelemedik, ama az kaldı gibi
İnşallah canım bu 15 gün çok yorucj olacak
Olsun canım sonucu güzel olacak inşallah

Çok çok sevindim arkadaşım rabbim sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallah

Sağol bitanem amin inşallah. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

Sende tekrardan badenzi ve benim gibi meleğine kavuşacaksın kuzum buna emin ol. Hem de çok beklemeden

Kuzum kendimizi kaptırmadan yapamıyoruz ki ama rüyalar ama hissedenler ama belirtiler illa kaptırıyoruz. Hem dediğin gibi adet olana kadar herkes hamile sayılır. Ama sanki bu kadar şey bir araya tesadüfen gelmez ya bebişin geldi yada eli kulağında çok az kaldı. Eğer kızın bu ay ilk defa bunları daha değişik bir şekilde dile getirmediyse kesinlikle onun içgüdülerine güven. Onlar masum temiz kalpleriyle gerçekten de hissediyorlar.
Rabbim inşallah sana da diğer arkadaşlarımıza da en hayırlısı en sağlıklısı en güzeli neyse onu versin.

Tabi sen okul konusunda daha tecrübelisin canım, biz henüz o aşamalara gelemedik, ama az kaldı gibi

Olsun canım sonucu güzel olacak inşallah

Aynen kuzum sizin de az kaldı. Ama bu aşamalara geldiğiniz de zorlanmadan üstesinden geleceğine inanıyorum.

Bugün soğan kürümün 4. Günüydü. Salı cm ve çarşamba günleri yapamicam malesef. 2 gün arada etkisi gecermi

Canım hiç aralıksız 15 gün tamamlaman gerekiyor. Niye yapamayacaksın bilmiyorum ama yapmanın bir yolunu bulsan iyi olur. Madem başladın en azından uğraştığına değsin.

Kuzum çok sağol, evet çok yoğun bir haftaydı benim için, bugün çok şükür daha sakin gidiyor iş yoğunluğum
Geçtmişte kaldığım sayfaları okuyorum bende şimdi; senin için çok ama çok sevindim canım
Allah gönlüne göre veriyor işte, hayırlısı ile tam vaktinde nur topu gibi bebeğine kavuşursun inşallah canım benim
2 hafta daha sabret sonrası çok daha emin şekilde ilerleyecek Allah'ın da izniyle kuzum
Sırada eşine sürprizin var, en en en can alıcı kısmı yaaaa;söylemelisin artık bence, içinde tutma daha fazla
Bende aynıyım canım çok fena girip oldum, başlarından bulaştı bana da, bi kaç gündür böyleyim işte
İlaç alıyorum mecburen çünkü kafam kazan gibi, eklem ağrısı, vücut, baş ağrısı ne ararsan var bende
Dünde öğleden sonra öksürük başladı işte, en korktuğum da buydu, sürekli sıcak şeyler içemeye çalışıyorum umarım hafta sonu toparlarım, bir de bu halde işe gelmek zorunda kaldım, masan başımı inan kaldıramıyorum
bende de son durumla böyle canım işte

Canım başın sağolsun, seni ne kadar teselli etmeye çalışsam da tahmin edebiliyorum acını; ama bence şükretmelisin vücudun sağlıklı olmayan gebeliği reddetmiş, bu çok güzel bir şey; ya çok çok sonradan fark edilseydi; beterin beteri var canım, Allah'ın takdiri ve gerçekten her şerde de hayırı aramak lazım, geçmiş olsun tekrardan kendine çok iyi bak

Aynen kuzum sizin de az kaldı. Ama bu aşamalara geldiğiniz de zorlanmadan üstesinden geleceğine inanıyorum.
Ay hadi bakalım, elimizden geldiğince kuzulara yardımcı olacağız artık, onların başarıları aslında bizim çabalarımızdan ibaret, Allah hepsine zihin açıklığı versin tatlım

Canım hiç aralıksız 15 gün tamamlaman gerekiyor. Niye yapamayacaksın bilmiyorum ama yapmanın bir yolunu bulsan iyi olur. Madem başladın en azından uğraştığına değsin.
Kayinvalideye gidicezde orda yapmak istemiyorum +2 gün daha yaparım yerine diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…