- 23 Ocak 2018
- 570
- 644
- 34
Çok şükür kuzum sağol bitanem. Aynen artık eşime söyleme sırası geldi. Acayip heyecanlıyım zor duruyorum söylememek için ama söylerken yüzünü görmem lazım sürpriz hazırlamam lazım bakalım artık hayırlısı. Darısı senin başına inşallah kuzum. Bu ay yolun çok güzel açık olacak. Sen ilk defa bu ay başlıyorsun ve emin ellerde başlıyorsun canım. Senin için ayrı heyecanlıyım. Çok güzel sonuçlar gelecek senden bize ay sonunda ben inanıyorum Allah'ın da izniyle bebiş geliyorrrr.
Cok uzuldum cok gecmis olsunİyi akşamlar kızlar uzun zamandır yoktum kusura bakmayın kendimi toparlayıp öyle gelmek istedim aranıza ne yazık ki gebeliğim sağlıklı ilerlemedi kalp atışından sonra ki kontrolüm de kalbinin durduğunu öğrendik 11 haftalık olması gerekirken gelişmemiş 6. Haftada kalbini duymuştum biliyorsunuz fazla geçmeden durmuş zaten ama 3 hafta o şekilde devam etti hamileliğim kanama olmadıgı için kontrole kadar anlayamadım bana nasip olmadı büyümedi bebeğim biliyorum yaşayanlar var aranızda rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
Amiin insallah .inşallah dediğiniz gibidir bakalım 1 2 gün geçsin tekrardan yapayım inşallah banada isteyen herkesede rabbim nasip eder
Neden yapamayacaksiniz. En azindan yatmadan once icme sansiniz varsa icinBugün soğan kürümün 4. Günüydü. Salı cm ve çarşamba günleri yapamicam malesef. 2 gün arada etkisi gecermi
Canım benim çok üzüldümİyi akşamlar kızlar uzun zamandır yoktum kusura bakmayın kendimi toparlayıp öyle gelmek istedim aranıza ne yazık ki gebeliğim sağlıklı ilerlemedi kalp atışından sonra ki kontrolüm de kalbinin durduğunu öğrendik 11 haftalık olması gerekirken gelişmemiş 6. Haftada kalbini duymuştum biliyorsunuz fazla geçmeden durmuş zaten ama 3 hafta o şekilde devam etti hamileliğim kanama olmadıgı için kontrole kadar anlayamadım bana nasip olmadı büyümedi bebeğim biliyorum yaşayanlar var aranızda rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
Hahahah ne güzel anlatmışsın:) benimde annem 3 kere rüyasında görmüş korunduğumuz söylüyorduk herkese aslında .. sabah beni arayıp aynı rüyayı 3. Kez gördüm lütfen kan ver çocuğun olacak dedi... ah annem ne temiz yürekli kadın hemen çıktı, sezgilere İnan bence :)Iyi geceler hanimlar. Bata az kaldi son 10 ve ben cok garibim . Beceremiyorum kafama takmamayi. Kizim cok istiyor kardesi olmasini cok uzuluyorum icim sizliyor ya olmazsa diye . Sogan kurununde yarin son gunu artik son icimlerde hep midem bulaniyor zor iciyorum aksatmiyorum yinede. Kizim surekli benim kardesim olcak diyor karnimi seviyor bak burdaymis anme saklanmis diyo onunla yapacaklarini anlatiyor. Onun etkisinde kalip hamileymisim ruyasi gordum . Kayinvalidemgille gorustuk bu aksam oda ruyasinda kizimi gormus benim kardesim olcak diyormus ona. Kayinvalidemin kalbi cok temizdir butun ruyalari cikar :). Kendimi kaptirmayim diyorum ama belirti uyduruyorum surekli. Amaaan adet olana kdar hepimiz hamile sayiliriz YSS (yasasin sogan suyu )
İyi akşamlar kızlar uzun zamandır yoktum kusura bakmayın kendimi toparlayıp öyle gelmek istedim aranıza ne yazık ki gebeliğim sağlıklı ilerlemedi kalp atışından sonra ki kontrolüm de kalbinin durduğunu öğrendik 11 haftalık olması gerekirken gelişmemiş 6. Haftada kalbini duymuştum biliyorsunuz fazla geçmeden durmuş zaten ama 3 hafta o şekilde devam etti hamileliğim kanama olmadıgı için kontrole kadar anlayamadım bana nasip olmadı büyümedi bebeğim biliyorum yaşayanlar var aranızda rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
Tabi sen okul konusunda daha tecrübelisin canım, biz henüz o aşamalara gelemedik, ama az kaldı gibiCanım işin şakası bir yana bence sesleri öğretmeleri daha mantıklı geldi bana da. Bizler hecelerde ezbere öğreniyorduk. O da sanki ezberciliğe yönlendiriyor insanı. Benim kanımca ezberden ziyade öğrenerek yol alma daha iyi gibi. Tabi eğitim sistemi eskiye göre daha bir zor canım gerçekten de biz de çok basit şeyler öğretmişler gibi geliyor bana. Biraz basitten zora hızlı geçiş oluyor gibi bu da zaten çocuğun kapasitesi varsa kapıyor yoksa ne kadar basitte olsa kapması da zor.
Aynen kuzum alacağı güzel haber bütün üzüntüsünün tesellisi olacak inşallah.
şubatta kontrolüm var kuzum ama yapacak çok bir şey olduğunu sanmıyorum. Bu durumu hormonların etkilediğini biliyorum.junes in de dediği gibi doktora da danışıp brokoli kürünü denemek istiyorum sakıncası olmazsa.
İnşallah şifa olur canım, İ. Saraçoğlu'lunun sitesinde tarifi vardı, bakarsın bi sende
Hadi bi el at kuzum hızlı çekelim o ipi hemen pazartesi olsun.
Olsun canım sonucu güzel olacak inşallahİnşallah canım bu 15 gün çok yorucj olacak
Çok çok sevindim arkadaşım rabbim sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallah
Iyi geceler hanimlar. Bata az kaldi son 10 ve ben cok garibim . Beceremiyorum kafama takmamayi. Kizim cok istiyor kardesi olmasini cok uzuluyorum icim sizliyor ya olmazsa diye . Sogan kurununde yarin son gunu artik son icimlerde hep midem bulaniyor zor iciyorum aksatmiyorum yinede. Kizim surekli benim kardesim olcak diyor karnimi seviyor bak burdaymis anme saklanmis diyo onunla yapacaklarini anlatiyor. Onun etkisinde kalip hamileymisim ruyasi gordum . Kayinvalidemgille gorustuk bu aksam oda ruyasinda kizimi gormus benim kardesim olcak diyormus ona. Kayinvalidemin kalbi cok temizdir butun ruyalari cikar :). Kendimi kaptirmayim diyorum ama belirti uyduruyorum surekli. Amaaan adet olana kdar hepimiz hamile sayiliriz YSS (yasasin sogan suyu )
Tabi sen okul konusunda daha tecrübelisin canım, biz henüz o aşamalara gelemedik, ama az kaldı gibi
Olsun canım sonucu güzel olacak inşallah
Bugün soğan kürümün 4. Günüydü. Salı cm ve çarşamba günleri yapamicam malesef. 2 gün arada etkisi gecermi
Kuzum çok sağol, evet çok yoğun bir haftaydı benim için, bugün çok şükür daha sakin gidiyor iş yoğunluğumKolay gelsin kuzum baya yoğunsun yine. Olsun sen vakit buldukça okursun burayı. Geçmiş olsun kuzucum beslenmene dikkat et vücut direncini koru yutabilirsen günde en azından 1 diş sarımsak yut suyla. C vitamine de meyvelerle ağırlık ver kuzum. Ballı limonlu tarçınlı ıhlamur vs iç Rabbim inşallah ilerletmeden hastalığını şifasını versin canım
Bende durumlar iyi çok şükür kuzum. Bugün gittim doktora keseyi ve yolk sacı gördü sağlıklı bir gebelik dedi. 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı. Bakalım inşallah herşey Rabbimin de izniyle yolunda gider bu süreci sağlıklı hayırı bir şekilde atlatır yavrumu kucağıma alırım. Tabi aynı dilekleri sizler içinde diliyorum. Rabbim hepinize tez zamanda sağlıklı hayırlı bir hamilelikle evlatlarınızı kucaklamanızı nasip etsin inşallah.
Canım başın sağolsun, seni ne kadar teselli etmeye çalışsam da tahmin edebiliyorum acını; ama bence şükretmelisin vücudun sağlıklı olmayan gebeliği reddetmiş, bu çok güzel bir şey; ya çok çok sonradan fark edilseydi; beterin beteri var canım, Allah'ın takdiri ve gerçekten her şerde de hayırı aramak lazım, geçmiş olsun tekrardan kendine çok iyi bakİyi akşamlar kızlar uzun zamandır yoktum kusura bakmayın kendimi toparlayıp öyle gelmek istedim aranıza ne yazık ki gebeliğim sağlıklı ilerlemedi kalp atışından sonra ki kontrolüm de kalbinin durduğunu öğrendik 11 haftalık olması gerekirken gelişmemiş 6. Haftada kalbini duymuştum biliyorsunuz fazla geçmeden durmuş zaten ama 3 hafta o şekilde devam etti hamileliğim kanama olmadıgı için kontrole kadar anlayamadım bana nasip olmadı büyümedi bebeğim biliyorum yaşayanlar var aranızda rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
Ay hadi bakalım, elimizden geldiğince kuzulara yardımcı olacağız artık, onların başarıları aslında bizim çabalarımızdan ibaret, Allah hepsine zihin açıklığı versin tatlımAynen kuzum sizin de az kaldı. Ama bu aşamalara geldiğiniz de zorlanmadan üstesinden geleceğine inanıyorum.
Kayinvalideye gidicezde orda yapmak istemiyorum +2 gün daha yaparım yerine diye düşünmüştümCanım hiç aralıksız 15 gün tamamlaman gerekiyor. Niye yapamayacaksın bilmiyorum ama yapmanın bir yolunu bulsan iyi olur. Madem başladın en azından uğraştığına değsin.
Kv. Gidicez ama 2 günü 1 güne indirmeye calisicam en azindanNeden yapamayacaksiniz. En azindan yatmadan once icme sansiniz varsa icin