- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
Malesef canim ben hamile degilim. Ama insallah sogan kürü hepimize vesile olurBilgeUfuk burda ilk sayfalardaki mesajları okuyabildim sadece şuan hamilesin sanırım sende soğan kürüyle mı hamile kaldın merak ettim
Inşallah sen başladın mı yapmaya pekiMalesef canim ben hamile degilim. Ama insallah sogan kürü hepimize vesile olur
Canım benim günaydınlarbadenzi kuzum sen nerelerdesin yoğun başladı galiba hafta canımın içi aman dikkat et kendine de minik kuzumuza da.
Benim aklıma yeni isimler geldi kuzu gelmişken yazayım
Erkek: Umut
Kız: Deva, Defne
Soğan kürü candır :) Başla canım kesinlikle faydası olurArkadaşlar bende bu ay soğan kürüne başlamayı düşünüyorum inşallah faydası olur
Cnım dediğin gibi bencede doktoruna müdahale etme en azından şimdilikO aralığı bilmiyorum canım elimdeki sonuçta sadece değer yazıyor.Ben her zaman kafama takacak şey bulurum .Şimdi de madem yumurtam büyümüş niye iğneyle çatlatmasını istemedim ki diye düşünüyorumHalbuki o işler öyle kolay değil bir de doktorun işine karışmak bazen ters tepiyo.Bekliycem p.tesi çıkar neyin ne olduğu.
Eminim bunu duymak seni sıkmıştır ama ne güzel bir evladın var.Diğer meleğin de seni fazla bekletmeden gelecek annesi
canım daha sonra kan verdin mi regl olmadan önce değerinde yükselme veya artış oldu mu?Günaydın kizlaar
junes adet oldum cnm ben büyük ihtimal yine kimyasal oldu cok ağrılı ve rengi tuhafti cunki hqyrlisi bu ay ovulasyon testiylr deniycrm sogan kürüne basliycam bugun adet bitiminin 3. Günü hayr olsun sen nasilsn saolasin
Kuzum sen bu uykusuz zamanlarına çok yakında Allah'ın izniyle geri döneceksinHepimiz aynıyız kuzum stresi yönetmeye çalışıyoruz elimizden geldiği kadar napalım olduğu kadar.
Ayyy kıyamam kuzum biz annelere deliksiz uyku yok daha canım benimde öyle hala benim oğlanın kalktığını duyarım kulaklar radar gibi kendim kalkarım ayrıca tuvalete sabaha kadar en az 2 kere uyanıyorum bazen 3 kez.
Sağol bitanem senin kızda zamanı gelince çok başarılı olacak inşallah annesi gibi. Dediğin gibi kuzum daha hala çocuklar dolayısıyla oyuncakları yemek yerken ders çalışırken hep yanımızda. Bazen kızıyorum bazen de bırakıyorum çocukluğunu da yaşaması lazım sonuçta.
Ben yemek yedirirken peşinde gezmekten neyse ki kurtuldum çok dolaştım mama tabaklarıyla arkasından, bulaşık bile yıkamasına izin verdim mama yedirmek için daha neler neler.Biz anneler 2 lokma yedircez diye yapmayacağı şey yoktur eminim.
Aynen kuzum aşamalar hep aynı erkenden gitsem keseyi göremem sonra kese için git bebek görmek için git kalp atışı için git bir sürü stres. Haftayı keseyi görürsem en azından normal gebelik derim rahatlarım sonrada yaklaşık 2 hafta sonraya bebek görmeye gitsem yeter. Umarım herşey yolunda gider bu sefer bakalım artık hayırlısı.
Canım benim günaydınlarBenim dün baya yoğundu bitanem, bugün de kontrole gidiyoruz o yüzden işleri toparlamaya çalışacağım :)
Canım benim bulduğun isimler çok çok güzel, özellikle Deva ,bir dizide de duymuştum çok hoşuma gitmişti :)
Cinsiyet için çok heyecanlıyım, resmen sabırsızlanıyorum :) Bulantılarım da azalmaya başladı galiba sanırım artık hamişlik yeni yeni başlıyor benim için :)
Sen nasılsın kuzum var mı değişiklik, bulantı falan, kontrolün ne zaman, sürprizine karar verdin mi güzel annişimm
Cnım dediğin gibi bencede doktoruna müdahale etme en azından şimdilikBence bu ay böyle deneyerek takipte kalacak duruma göre bir metodu seçeceği kanaatindeyim, hayırlısı olsun inşallah, belki de kendi kendine çatlar; rahat bırak yumurtalarını stresini yansıtma
Aşkolsun neden sıkılayım, çok sağol canım inşallah bakalım, umarım bu yolda hepimiz muradımıza ereriz
canım daha sonra kan verdin mi regl olmadan önce değerinde yükselme veya artış oldu mu?
bir de benim bildiğim 5'ten sonra olanlar pozitif sayılıyordu, yanlış mıyım?
hayırlısı olsun canım, demek ki bunda da varmış bir hayır diyelim, sen dualarını bırakma canım, Allah elbette ellerini boş geri çevirmeyecektir
bencede ovulasyon testi ile takip etmelisin, bende Eylül'den beri o şekilde takip ediyorum; bende iyiyim canım reglim yeni bitti işte
Kuzum sen bu uykusuz zamanlarına çok yakında Allah'ın izniyle geri döneceksinAma oğluşun sana yardımcı olacaktır, abiş olmak kolay değil
Çok sağol canım hepimizin evlatlarını Allah hayırlı ve salih kullarıyla buluştursun inşallah, evlatlarımızın başarılar şimdiden daim olsunHepimiz emeklerimizin karşılığını alabilelim.
Bizim içinde artık eskisi gibi değil canım, bu yıl daha rahatım çok şükür; kendi çok sevdiği yemekleri dökmeden tek başına yiyebilliyor uzunca bir süredir, ne mutlu bize
Alalh'ın izniyle canım güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz, eşin anlamıyor mu bu mahmur hallerini yaaaa
bizim ki olsa anlar sanki ama benim de uykum var ki arkadaş hahahh
İnşallah canım benim, canı gönülde istiyorum bunuInsallah kaybolmuslardir
Olsun canım bunlar çok ama çok güzel telaşlar, canım bi de sen o zaman geçen ayı yarıda bıraktığın için saymıyorum korunmayı bıraktığın ay hamile kalmış oluyorsun değil mi? Bir de bence yine geçen ay birlikte yaptığımız bal-tarçın-çörek otu kürü de sana iyi geldiAynen kuzum yine yeniden saat başı nöbetleri beni bekleyecek Allah'ın izniyle. Zaten o deliksiz uykular 9 sene öncesinde kaldı kuzum bende.
Bakalım kuzum abişimiz yardım edecek mi abiş hep ikiz olsun diye dua ediyor aman diyorum nasıl bakcaz berber diyorda o vakit gelsin öyle bir kaçışla kaçarlar ki sonra ben kalırım ortada
Afferin cimcimeye ne de güzel yiyormuş yemeklerini. Daha neler neler yapacak annesi kızçen sana.
Amin kuzum Allah'ın izniyle bende senden güzel haberleri bekliyorum.Rabbim bize bu süreci sağlıcakla beraber yaşatmayı nasip etsin inşallah.
Kuzum şimdilik anlamıyor sanırım geçen gün elimi göbeğime koydu amanın dedim anladı mı yoksa bende bozuntuya vermedim ne o dedim göbeğimle dalga mı geçiyorsunUykulu hallerimi daha çok anlamaz canım ben zaten severim uykuyu birde gün boyu yorulduğumu da biliyor erken yatmamdan şimdilik çakmaz.
Olsun canım bunlar çok ama çok güzel telaşlar, canım bi de sen o zaman geçen ayı yarıda bıraktığın için saymıyorum korunmayı bıraktığın ay hamile kalmış oluyorsun değil mi? Bir de bence yine geçen ay birlikte yaptığımız bal-tarçın-çörek otu kürü de sana iyi geldi
Ben oğlununu kardeşine kayıtsız kalacağını düşünmüyorum canım, uzun bir zaman var sen bu süre zarfında ona gerekeni aşılarsın zaten
İnşallah gönlünden geçen olsun, yeter ki olsun canım onlar rızkıyla gelirler, ben isterim mesela 3 çocuk
Bak ben sana demiştim sen kolay hamile kalırsın diyeAynen öyle oluyor kuzum geçen ay adetten sonra olmuştu sonra korunmaya devam ettim. Bu ay da ilk ay sayılır o yüzden. Tam günlerine denk geldi. Kuzum çörek otu bal tarçın kürüde mutlaka yardımcı olduğuna inanıyorum ben. Evet son aylarda kontrol ettiğime göre aynı tarihte yumurtladığıma inanıyorum. Zaten ben bu kürü yumurta kalitesini arttırsın diye yapmıştım. Aksi bi durum oluşturmadı demek ki güzel geliştirdi ve aynı zamanda çatladı. Zaten kürdeki tüm maddeler birbirinden faydalı olan şeyler. Mesela tarçın rahmi kuvvetlendirip tutunmayı kolaylaştırıyormuş hepsi ayrı ayrı faydalı bence.
Bende kayıtsız kalacağını düşünmüyorum canım çok iyi bir abi olacaktır eminim. Tıbkı senin tontiş kızının çok iyi bir abla olacağı gibi. Sahi benim oğlanda geçen gün yemekte demez mi annemin karnında bebek var diye o nerden çıktı annecim dedim ben öyle hissetim demez mi yok dedim bende. Süprizi zor yaptıracaklar bana evdekiler
Aslın da bi yandan da istemiyor değilim ikizi tek seferde büyüyüp giderler. 3 kardeşi bende istiyorum ama babamızın yüreğine inebilirBenim ağustosta hamileyken kv rüyasında görmüş ikiz bebeğimiz olduğunu rüyalarım çıkar dedi. Ama o zaman olsaydı öyle mi olacaktı bilmiyorum. Kürtajdan önce son 2 gündü sanırım rüyamda ikiz kız çocukları gördüm çok üzgün bir halleri vardı ve önlerine dönüp gittiler. Sonra anladım iyice tamam dedim bu kürtaj olacak bebek falan oluşmayacak.
Şimdi yine ikiz olsa hiç de fena olmazzor tabi büyütmek ama Rabbim dağına göre kar verir.
Yok vermedim cnm kan ama ben bi yerde hcg 10 ve uzeri oldugunda kaset testlerde silikte olsa çıktığını duymustum 5ve uzrrinin gebe sayildgini bende biliorum ama 4.4 cok supheli rakam yoksa genekdr 0.1 cikiyordu ondwn oyle düşünüyordum geçen ki kimyasalda 4.9 çıkmıştı meselaCnım dediğin gibi bencede doktoruna müdahale etme en azından şimdilikBence bu ay böyle deneyerek takipte kalacak duruma göre bir metodu seçeceği kanaatindeyim, hayırlısı olsun inşallah, belki de kendi kendine çatlar; rahat bırak yumurtalarını stresini yansıtma
Aşkolsun neden sıkılayım, çok sağol canım inşallah bakalım, umarım bu yolda hepimiz muradımıza ereriz
canım daha sonra kan verdin mi regl olmadan önce değerinde yükselme veya artış oldu mu?
bir de benim bildiğim 5'ten sonra olanlar pozitif sayılıyordu, yanlış mıyım?
hayırlısı olsun canım, demek ki bunda da varmış bir hayır diyelim, sen dualarını bırakma canım, Allah elbette ellerini boş geri çevirmeyecektir
bencede ovulasyon testi ile takip etmelisin, bende Eylül'den beri o şekilde takip ediyorum; bende iyiyim canım reglim yeni bitti işte
Kuzum sen bu uykusuz zamanlarına çok yakında Allah'ın izniyle geri döneceksinAma oğluşun sana yardımcı olacaktır, abiş olmak kolay değil
Çok sağol canım hepimizin evlatlarını Allah hayırlı ve salih kullarıyla buluştursun inşallah, evlatlarımızın başarılar şimdiden daim olsunHepimiz emeklerimizin karşılığını alabilelim.
Bizim içinde artık eskisi gibi değil canım, bu yıl daha rahatım çok şükür; kendi çok sevdiği yemekleri dökmeden tek başına yiyebilliyor uzunca bir süredir, ne mutlu bize
Alalh'ın izniyle canım güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz, eşin anlamıyor mu bu mahmur hallerini yaaaa
bizim ki olsa anlar sanki ama benim de uykum var ki arkadaş hahahh
Canım doktorun yanlış bilgi vermişte olabilir, kimsayal gebelik vakalarının çok üzerinde durulmuyor biliyorsun; ben senin kimsayal gebelik geçirmediğini düşünüyorum, hem öncesinde hem şimdi.Yok vermedim cnm kan ama ben bi yerde hcg 10 ve uzeri oldugunda kaset testlerde silikte olsa çıktığını duymustum 5ve uzrrinin gebe sayildgini bende biliorum ama 4.4 cok supheli rakam yoksa genekdr 0.1 cikiyordu ondwn oyle düşünüyordum geçen ki kimyasalda 4.9 çıkmıştı mesela
Vala bilmiorum zwten kimyasali cogu kisi fqrketmiyor olayi var ya 3 4 günlük gecikmeyle geliyor die düşünülüyomus eylüldeki 4.9 cikti sonra 6.5 ertesi gündü snrm 5 çıktı hepsinin referans arasi 0-5 di bu sefer ki belki degildi bilmiorum ama eyluldekine doktor kimyasal dedi onun yalancisiyimCanım doktorun yanlış bilgi vermişte olabilir, kimsayal gebelik vakalarının çok üzerinde durulmuyor biliyorsun; ben senin kimsayal gebelik geçirmediğini düşünüyorum, hem öncesinde hem şimdi.
Vücudunda bir horman belki regl öncesi bunu tetikliyor olabilir, ama bu değer çok az bir de kimyasal gebelikte birden yükselip bariz bir düşüş olması gerekiyor senin değer oranların çok çok az çıkmış.
Bu arada tüm bu bilgileri KK'da öğrendim bir de çok yakın bir arkadaşım da kimyasal gebelik geçirdi, önce 100'lerde olan değeri sattan 5 hafta içinde düşüşe geçti, bir de bu kimyasal gebelik olayı ilk 5 hafta içinde saptanabilir.
Bu bahsettiğin 0.1 herkeste aynı miktar çıkamaz öyle değil mi?
Hımm canım o zaman bak Eylül'dekinde artış olmuş ama evet doğru o zamanVala bilmiorum zwten kimyasali cogu kisi fqrketmiyor olayi var ya 3 4 günlük gecikmeyle geliyor die düşünülüyomus eylüldeki 4.9 cikti sonra 6.5 ertesi gündü snrm 5 çıktı hepsinin referans arasi 0-5 di bu sefer ki belki degildi bilmiorum ama eyluldekine doktor kimyasal dedi onun yalancisiyimha bende ilk kkda duydum kimyasali zaten zararli bi durumda degilmks ustunde fazla durmuyorum dış gebeliği duymustum hatta dun bi de mol gebelik duydum daha neler duycaz acaba saglikla hamis oluruz insAllah hepimiz
Amin cnm insAllah herşeyin hayrlisi bklmHımm canım o zaman bak Eylül'dekinde artış olmuş ama evet doğru o zamanDemek istediğimde referans ne olursa olsun önce artıp sonra düşüşe geçmesiydi
Canım boşver dediğin gibi zaten sağlıksız olduğu için vücut kendi kendine sonlandırıyor kabul etmiyor.
Geçmiş olsun kuzum, dediğin gibi inşallah sağlıcakla bir gebelik ve bebek nasip olur bizlere de
Bak ben sana demiştim sen kolay hamile kalırsın diyeKorunmasaymışsın aslında geçen ay bile hamile olurmuşsun sen canım
Bu kür bana yardımcı olmadı kuzum, genelde çünkü bende KK'da yorumları okuduğumda yapanlar hemen sonrasına hamile kalıyordu; çok çok örnekleri vardı hatta, nasip olmadı diyelim.
Yaaaa bu çocuklar niye böyle yahu, büyüğü de aynı küçüğü de aynıCidden hissetmiş baksana yavrum, kıyamam ya, öğrenince hem sana sitem edecek hem de havalara uçacak
Benim anne tarafında var ikiz, büyük büyük annem ile anneannemin annesinde varmış hep ikiz doğumlar ama o zamanlar çok çok eski olduğundan yaşamamışlar diye biliyorum. Belki bana da denk gelir
İşten çıkmam gerekebilir ama kim bakar 3 çocuğa, düşünemiyorum bileGerçi 2. çocuktan sonra da benim muhtemelen iş hayatına ve kariyerime arar vermem gerekecek, tek çocuk ile doğum izninden dönmek çok kolay ama 2 çocukla imkansız...
Bu arada rüyandan çok etkilendim canım ya, resmen yüreğine malum olmuş, ama sen keseyi görmüştün zaten tek değil miydi, belki de tek yumurta ikizi olacaktı; herş ey nasip canım.
Hayırlısı değilmiş ki olmamış