- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
sabah şekerim benimm, sana da günaydın; naber hamiiiiiş seniii
Amin canım arkadaşım Amin, inşallah
Evetbegonya_ benim de aklıma geldin walla cumartesi günü, naptın bakim? yumurtacıkların napıyoo
Stres gerçekten bir çok şeye engel bence, aynı şekilde hamile kalmaya da kesinlikle.
Ama diğer yandan her hamile kalan dediğin gibi hayatı da dört dörtlük değil, tamamen şans canım
İnşallah senin de herşey yolunda gider hayırlı ve güpgüzel haberlerini alırız senin de
Uf çok uzaksın bana ya, evet canım İstanbul avrupa yakasındayım bende, inşallah canım belli olmaz belki yolun düşer buralara tesadüf bu ya, dünya küçük derler hepGörüşürüz tabi neden görüşmeyelim.
bizim tüm aile, akraba, çevremiz, eş, dost herkes İstanbul'da, başka şehirde hiç tanıdığımız yok maalesef.
o nedenle benim oralara gelmem imkansız, ama kızımı biraz daha büyüyünce Ankara-Anıtkabir'e götürmek isterim.
Allah senden de razı olsun canım, biz sana arkadaş oluruz sen boşber çevreyi hihihihh
Sağol canım, öğrenci-öğretmen ilişkisi oturdu mu daha rahat ilerliyor ama her sınıf maalesef buna elverişli de olmuyor.
Çok kutsal bir meslek ama zorlukları da var kendine göre elbette canım
kesinlikle cancağızım biz çalışan anneler çocukta yaparız kariyer de
Çok etkilendim
Canım okudum hepsini hepsi İnan çok güzel anlamlı... işte bazen insan dolup taşıyo sabır elden gidiyo.. benim kimyasalım haz 2018 de oldu ondan sonra 2 kez çatlamadan yumurta kaynaklı basit kistim oluştu birincisinde Doğum kontrol hapı kullandım ertesi ay adetle gitti. Bu ayda yumurtlama dönemimde kanama olunca hafif yine mi kist dedim ve Dr gittim oda bana yine bir kistim olduğunu adetle beraber atmazsam Doğum kontrol o zaman başlayacağını söyledi. Düzenleyici bi ilaç verdi. Bende eve geldim ilacı almadım bile o moral bozukluğu ile... başladım soğan kürüne 1 hafta yaptım ve adet olmuş gibi kanamam başladı (normalde bat a 12 gün vardı) kanama 5 gün sürdü ve bugün bitti. Şimdi normal bat da birdaha regl olcak mıyım yoksa döngüm değiştimi bilmediğim için dr a gidemiyorum. Üstelik yeni bir dr a gitmeye kararverdim. Kendisi yardımcı yöntemlerle Doğum konusunda epey çalışmış bir dr. Sıfırdan tahlil test yaptırcam. Ve gerek görürse hsg de çektirmek istediğimi söyliycem. Artık emin adımlarla ilerlemek istiyorum. Yaş geçiyo. Ben 30 eşim 35 yaşındabide herkes soruyo zırt pırt iyice baskı.. biz evleneli oldu 3 yıl 4 e girdik. Valla bilsem hemen olmayacağını hiç korunmazdık. Aman biraz evliliğimize doyalım dedik burnumuzdan geldi
Başladı değil mi uyku halleri, Allah yardımcın olsunSabah şekerin yesin seni kuzumiyiyim çok şükür sadece biraz yorgun ve uykusuz akşamı iple çekiyorum
Sen nasılsın bakalım kuzucum tontiş kızın nasıl.
begonya_ kuzumdan da güzel haberler gelir inşallah yumurtacıkları çok çok iyidir de herşey yolunda olur bu ay muradına erer
Başladı değil mi uyku halleri, Allah yardımcın olsun
Bizde iyiyiz canım çok yoğun geçti haftasonu; gezmeceli, ev işleri vs. işte
Kızçemde iyi çok şükür canım bi yaramazlık yok bizde, seninkiler nasıl? Artık çoğul sormam lazım malum
Oğluşunun karnesi nasıl, gerçi eminim notları çok çok iyidir
Sen ne zaman ilk kontrole gideceksin bakiim?
Kızlaaar günaydınnGünaydın güzel kızçelerhepinize güzel bir hafta diliyorum.
Rabbim hepinize sağlık,mutluluk ve huzur versin. dualarınız kabul etsin en hayırlı en sağlıklı zamanda yavrularınıza kavuşup muratlarınıza erin inşallah.
begonya_ kuzum sen naptın cumartesi kontrolün vardı hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin. Hafta sonu yoğundum ama aklımda sendeydi.
Elimden geldiğince stresi kendimce yönetmeye çalışıyorum artık ne kadar başarılı olabiliyorsamEvet canlarım stres de büyük engellerden birisi ama tabi ki her stres yaşayanda hamilelikten mahrum kalmıyor. Stres zaten hayatımızın tümünü kapsıyor ama önemli olan bizim kendimizi hiç bir şeye rağmen bırakmamamız. stresle başa çıkabiliyorsak ne ala içinde boğuluyorsak vay halimize.
Evet kuzum uzağız ama dünya işte hiç belli olmaz bi bakmışsın benim yolum düşmüş bi bakmışım senin yolun düşmüş buluşuvermişiz. (hadi inşallah) Sen tontiş büyüyünce gelirsin Ankara ya belki de dediğin gibi.
Ayy kuzum benim Allah senden de diğer kızçelerden de razı olsun zaten arkadaş dost aile oldunuz bana hepiniz.
Aynen kuzu çocukta yaparız kariyerde kadın azmettikten sonra engel diye bir şey olmaz herşeyin üstesinden gelir evel Allah
hehehhBaşladı kuzum normalde de uykuyu seven biriyim ir de yoğun çalışınca uyku yeterli de olmuyor Benim de hafta sonu misafirlerim vardı dolu dolu yoğun geçti.
Aman iyi olsun güzel kızçeAllah iyilik versin her zaman kuzum. Bizimkiler iyi canım 2 numara daha çok sıkıntı vermiyor sadece halsizlik ve yorgunluk. Onlarda olacak zaten. 1 numara aldı karneyi tabi ki şimdilik çok iyi hepsi. İlerleyen sınıflarda ne oluruz bilemiyorum benim ki zeka küpü ama ders çalışmak zor geliyor bazen de dikkatini vermediği için bildiği şeyi bile yanlış yapabiliyor. Bakalım büyüdükçe düzelir diyorum şimdilik hala oyun çocuğu aklı oyunda hep. Yemek yerken bile yemek masasında arabalarla bazen tepemi attırıyor atıcam hepsini camdan aşağı diyorum.
Ben haftaya pazartesi gidicem canım inşallah 5 haftalık olucam Allah izin verirse. Hem gitmişken keseyi de görürüm inşallah da zırt pırt doktora gitmek istemiyorum. Birazcık tırsıyorum da
Ayy ne güzel haberler, maşallahKızlaaar günaydınn
Güzel haberlerle geldim inşallah ama sonucu da önemli tabi ki.
Sağda 3 tane yumurtam 23*24 mm solda henüz yeni oluşan 9*8 mm 3 tane yumurtalarım varDoktor yumurtlamanla ilgili hiç sorun yok hatta mükemmel hem büyüklük olarak hem de adet olarak dedi.Bu hafta çatlamasını bekliycez ve 28inde progesteron testi yapcaz çatlamazsa ki o zaman sorun o hormondadır ilaca başlıycam ama şu an doğal yolla çatlamasını istiyorum , sorunu tespit edebileyim dedi.Ben de ovulasyon testi yaptım 18 inde koyu çizgiyi yakaladım değerlendirdik 2 gün.Bu geceden beri göğüs ağrım mahvetti beni niye bilmiyorum.Normalde yumurtalamamı bugün gösteriyordu.Eve gidince yine test yapcam çalışmaya devam junes
Ay canım benim inşallah yaa yumurta rezervim az benim ama şaşırdım sonuca.çatlasa sorun kalmayacak ,çatlatma iğnesi niye yapmıyo anlamadım ama hormon yüklemek istemiyo sanırım. Önce kendi takip edecek,sonra ilaca başlayacak, vardır bir bildiği çok güveniyorum bu doktoruma.Ayy ne güzel haberler, maşallahOvulasyonla takip etmen çok iyi bencede Bence senin yumurtların çatt çatt çatlar bu ay bak görürsün
Fsh kaçtı canım en son? Kaç ay çatlama sorunu yaşamıştın, belki de üst üste tesadüf oldu bu olay? Olamaz mı?Ay canım benim inşallah yaa yumurta rezervim az benim ama şaşırdım sonuca.çatlasa sorun kalmayacak ,çatlatma iğnesi niye yapmıyo anlamadım ama hormon yüklemek istemiyo sanırım. Önce kendi takip edecek,sonra ilaca başlayacak, vardır bir bildiği çok güveniyorum bu doktoruma.
Canım fsh 7,92 benim.Dediğin gibi de olabilir tabi ki.Yaklaşık 3 4 aydır o şekilde eskş doktorun dediğine göre ama ona inanmıyorum ben hep baştan savma yaptı güya özel doktor.Bak yine gıcık oldum kadınaFsh kaçtı canım en son? Kaç ay çatlama sorunu yaşamıştın, belki de üst üste tesadüf oldu bu olay? Olamaz mı?
Bence de bu ay son kez takip etsin bakarsın gerek kalmaz da, doktoruna güvenmelisin artık; aklında her doktorda soru işareti kalmasın, içini ferah tut
Benimkiler çatlıyor da noluyor sankiGeçen ay özellikle ovulasyon testinde ilk kez kıpkırmızı iki çizgi gördüm yani bildiğin pik olmuştu; çok umut ettim bu nedenle ama olmadı işte
O aralığı bilmiyorum canım elimdeki sonuçta sadece değer yazıyor.Ben her zaman kafama takacak şey bulurum .Şimdi de madem yumurtam büyümüş niye iğneyle çatlatmasını istemedim ki diye düşünüyorumPeki hangi fazda bu değerin çıkmıştı biliyor musun?
Olsun canım o gıcık doktordan kurtuldun diyelimBen Eylül'den beri ovulasyon testiyle takipteyim, ilk kez geçen ay zirve oldu ama kısmet işte; alıştım artık
gerçekten öyle çok basit duruyor ama denk gelmedi mi de olmuyor işte
Kızlaaar günaydınn
Güzel haberlerle geldim inşallah ama sonucu da önemli tabi ki.
Sağda 3 tane yumurtam 23*24 mm solda henüz yeni oluşan 9*8 mm 3 tane yumurtalarım varDoktor yumurtlamanla ilgili hiç sorun yok hatta mükemmel hem büyüklük olarak hem de adet olarak dedi.Bu hafta çatlamasını bekliycez ve 28inde progesteron testi yapcaz çatlamazsa ki o zaman sorun o hormondadır ilaca başlıycam ama şu an doğal yolla çatlamasını istiyorum , sorunu tespit edebileyim dedi.Ben de ovulasyon testi yaptım 18 inde koyu çizgiyi yakaladım değerlendirdik 2 gün.Bu geceden beri göğüs ağrım mahvetti beni niye bilmiyorum.Normalde yumurtalamamı bugün gösteriyordu.Eve gidince yine test yapcam çalışmaya devam junes
Ay canım benim inşallah yaa yumurta rezervim az benim ama şaşırdım sonuca.çatlasa sorun kalmayacak ,çatlatma iğnesi niye yapmıyo anlamadım ama hormon yüklemek istemiyo sanırım. Önce kendi takip edecek,sonra ilaca başlayacak, vardır bir bildiği çok güveniyorum bu doktoruma.
Elimden geldiğince stresi kendimce yönetmeye çalışıyorum artık ne kadar başarılı olabiliyorsam
Dimii ya dünya küçük derle, kısmet canım; bi gün neden olsun
Allah senden de razı olsun kuzum
hehehh, bizde tam tersi misafirlikten misafirliğe gezdik iki gün de
Bende senin gibi uykucuyum, daha 1 yıldır şöyle güzel güzel derin derin uyumaya başladım ama bu seferde 'anneeeee çişim geldiii' diye bağırıyor gece gece yan taraftan küçük kızçocuk olduktan sonra deliksiz uyku haram anacımm
Oğlunun başarılarının devamı olsun inşallah, kızz bende hatırlıyorum annem zorla ders çalıştırırdı önümde barbie bebeklerim dururdu karşımda dursun sadece oynamıcam deyip annemi ikna ederdim çalışma masamdan eksik olmazdı oyuncak, herşeyin bir sırası var zamanı gelecek kendisi oynamak istemeyecek merak etme annesi ,bizde geçtik bu yollardan; daha küçük yaşı hem, dediğin gibi oyun çocuğu onlar daha, bakma okullu olduklarına
ben kızıma yemek yedircem diye masada sulu boya bile yapıyoruz sen diyorsun hahahahh
Daha çok varmış canımama yerinde olsam bende sabrederdim, insan sanırım 2. cocukta daha da sabırlı oluyor, zaten aşamaları biliyoruz; erken gitsen yine gitmen gerekecek ne var zırp pırt doktora taşıncan sonra
bence de mantıklıbende şahsen hamile olsam 6. haftaya kadar beklerim, hem kese bebek için
benim o gün toplantım olacak ama gün içinde bakamam foruma ama aklım sende olur walla
Ay canım benim inşallah yaa yumurta rezervim az benim ama şaşırdım sonuca.çatlasa sorun kalmayacak ,çatlatma iğnesi niye yapmıyo anlamadım ama hormon yüklemek istemiyo sanırım. Önce kendi takip edecek,sonra ilaca başlayacak, vardır bir bildiği çok güveniyorum bu doktoruma.
Hepinize günaydın güzel anneler ve anne adayları :)
Soğan kürüm bitmiş bulunmaktaaaa
Dün çok inçe şekilde madeni para 5 kuruş kadar çamaşırım da kan gördüm bu soğandan mıoluyor acaba ??