Bende çok özledim seniiii
Öperim o bal yanaklardan
Biz bu ay kocikimle, senin geçen ay ki gibi dersimize yarım yamalak çalışıyoruz, bugün adetim biteli 5. gün sadece adetin tamamen bittiği gün bir hastet giderebildik o kadar ahahahhh
dün yumurtlama akıntım oldu mesela yine geceyi es geçtik; çok yorgunduk ikimizde hem misafir vs de vardı öncesinde yine kaldı; bu aydan o nedenle kendi adıma umudum hiç yok, dersimize çalışmıyoruz çünkü
Evet canım, çok iyi özetlemişsin gerçekten de öyle oldu, boşuna 3 ay ağlayıp zırlamışım; rüyamda çıktı cidden, benim rüyalarım çıkar zaten genelde; müjdeli habere veya işyerinde terfiydi manası hatta doğru hatırlıyorsun
Her işte bir hayır varmış işte şimdiye hamile olsaydım terfi zamanı uzun bir süre izne çıkacağım için ve sonrası da malum belirsiz olacağı için es geçilirdim
o nedenle şimdiye kadar hamile kalamadığıma sevinmeye başladım cidden, terfi benim için maddi manevi çok çok önemliydi, çok şükür oldu.
Allah'ıma olan ve olmayan herşey için çok şükür cidden..
Canımsın ağzından bal damlıyor yine
Çok AMİN bebişimmm
Yeni bir yıl sana ve ailene de istediğinizin sıra sıra olacağı mutluluktan havalara uçacağınız, bol kazançlı, bereketli ve bebkli bir yıl olsun inşallah, Allah başta sana ve evladına uzun sağlıklı ve sıhhatli ömürler versin canım benimm