Ayy kuzum bak ne guzel cok sukur saglikliymis bebegin. Cok sagol kuzum insallah en kisa zamanda tadariz bizde bu guzelligibadenzi kalbinide az çok duyduk ama doktor denk geldikçe duyalım dedi ısıyı çok üzerinde tutmayalım dedi hoşuma gitti öyle düşünmesi sadece görüntüde bana gösterdi kalbini attığını
BilgeUfuk cennetkokulumm begonya_ junes ve ismini hatırlayamadığım formdaki yeni gelen arkadaşlar hepinize nasip olsun sağlıklı hamilelik sağlıklı Bebişler inşallah
Çok çok amin ablamCanım gözün aydın çok sevindim. Daha 6 haftalıkmış annesi kalp atış sesini az duyman çok normal. Sen görüntüde de görmüşsün canım zaten. Hiç merak etme annesi kuzun iyiymiş ve inşallah hep öyle olacak. RAbbim hepimize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bir doğumla sağlıklı bebişler nasip etsin.
İnşallah canım benim kist icin sogan kürü kesinlikle ise yarıyor .. bugün doktoruma danıştim yumurta kalıtesi için arısutu ve maca tozunu sordum etkisi var kullanabilirsin dedi . Hamile kalmayi kolaylaştırırmisYaa bu cok guzel haber abla. Insallah guzel sonuclanir
Ayy hadi insallah ablam hayrlisiyla olsun cok sevindim senin adinaİnşallah canım benim kist icin sogan kürü kesinlikle ise yarıyor .. bugün doktoruma danıştim yumurta kalıtesi için arısutu ve maca tozunu sordum etkisi var kullanabilirsin dedi . Hamile kalmayi kolaylaştırırmis
Sağol canımAyy hadi insallah ablam hayrlisiyla olsun cok sevindim senin adina
Evet canımcım nasipse öyle olacak inşallah :) Bu arada ben ilk hcg testini doktora gidince yaptırdım :) O da doktor istediği için 5+3'de 4442 çıkmış, bir de özellikle progesteron testi istedi doktorum senden de istemiş miydi, normal çıktı ama çok şükür
Evet canımcım nasipse öyle olacak inşallah :) Bu arada ben ilk hcg testini doktora gidince yaptırdım :) O da doktor istediği için 5+3'de 4442 çıkmış, bir de özellikle progesteron testi istedi doktorum senden de istemiş miydi, normal çıktı ama çok şükür
begonya_ teşekkür ederim canimmm
Sonuçlarım güzel çıktı cikolata kisti 3cmden 2 cm düşmüş..... basit kistim 6.5cm den 4cme düşmüşhaftaya yumurta takibi icin gidicem ocak sonu tup Bebek dedi
Gözün aydın canım inşallah ordan da güze haberlerle gelirsin.begonya_ teşekkür ederim canimmm
Sonuçlarım güzel çıktı cikolata kisti 3cmden 2 cm düşmüş..... basit kistim 6.5cm den 4cme düşmüşhaftaya yumurta takibi icin gidicem ocak sonu tup Bebek dedi
Canım günaydın;Hepinize günaydın kızlar
badenzi kuzum nasıl gidiyor hamilelik mide bulantısı vs var mı ?
BilgeUfuk senin nasıl gidiyor kuzum soğan kürüne devam ediyorsun dimi ?
begonya_ canım sen neler yapıyorsun ilaca başladın mı ?
ISTANBULLUGELINN canım sen de test yaptırmışsın çok iyi olmuş vitamin eksiğine göre takviyeye hemen başlarsın canım. Hamileyken çok önemli beslenmene dikkat ettiğin kadar ek takviye vitaminlerde çok önemli canım bebişcik için.
junes kuzum sen nerelerdesin sesin çıkmıyor. Bat tarihinde yazılmamış listeye yıl sonu yoğunluğu mu sardı seni de kuzum.
cikolatakistim nden güzel haberler geldi kistleri küçülmüş darısı junes ve begonya_ sizlere olsun kızlar.
Bana da aksine folik asitten başka hiçbirşeye gerek yok dedi ve illa hamileyim diye sürekli süt mü içiceksin tabii ki hayır, normal beslenmene devam et sadece kafeini fazla kaçırmaman gerekiyor dedi , açıkçası folik asitten başka birşey vermemesi tam benlik bir hareket :) ben biraz daha gelenekçiyim bu konularda, bizden önceki nesiller gibi klasik hareket etmek istiyorumyok benden istemedi ama kuzenimden istemişdi ilk gebelikte sıkıntı yaşanırsa isteniyor diye biliyorım bana yeni hormn kan demir vs yaptı cuma günü arıycan bir eksiklik varsa takviye vericekmiş bebeğin gelişimi bu haftalarda çok önemli oldugu için demir ve kan eksikliği sıkıntı yaratabiliyormuş ben biraz ertelemek istedim işe geç kaldım diye bir haftadana fazla sarkıtma deyince hemen yaptırdım cuma çıkıcak sonuçlr inş
Günaydınlar kuzum çok şükür bulantım yok, geçen hamileliğim gibi değil, bulantım olmadığı için inanılmaz mutluyum :) Sadece uyku hali var bir de aşırı sinirlilik yaptı bendeHepinize günaydın kızlar
badenzi kuzum nasıl gidiyor hamilelik mide bulantısı vs var mı ?
BilgeUfuk senin nasıl gidiyor kuzum soğan kürüne devam ediyorsun dimi ?
begonya_ canım sen neler yapıyorsun ilaca başladın mı ?
ISTANBULLUGELINN canım sen de test yaptırmışsın çok iyi olmuş vitamin eksiğine göre takviyeye hemen başlarsın canım. Hamileyken çok önemli beslenmene dikkat ettiğin kadar ek takviye vitaminlerde çok önemli canım bebişcik için.
junes kuzum sen nerelerdesin sesin çıkmıyor. Bat tarihinde yazılmamış listeye yıl sonu yoğunluğu mu sardı seni de kuzum.
cikolatakistim nden güzel haberler geldi kistleri küçülmüş darısı junes ve begonya_ sizlere olsun kızlar.
Günaydın canimm İnşallah hepimiz için 2019 ugurlu gelirCanım gözün aydın çok güzel sonuçlar emin ol daha da iyi olacaksın. İnşallah tüp bebek içinde hayırlısı olur. Sağlıklı bir hamileliğin ve sağlık yavrun olur.
Canım günaydın;
Amin darısı bize olsun inşallah.İlaca başladım 3 gün oldu.Bu arada ovu takibi yapıyorum çift çizgiyi yakaladım ama henüz koyulaşmadı.Sanırım yine çatlamıyor yumurtam.
Bana da aksine folik asitten başka hiçbirşeye gerek yok dedi ve illa hamileyim diye sürekli süt mü içiceksin tabii ki hayır, normal beslenmene devam et sadece kafeini fazla kaçırmaman gerekiyor dedi , açıkçası folik asitten başka birşey vermemesi tam benlik bir hareket :) ben biraz daha gelenekçiyim bu konularda, bizden önceki nesiller gibi klasik hareket etmek istiyorum
Ay inşallah canım ben kendimi zaten aşılamaya adapte ettim belli ki çatlama sorunum devam edecek.Ama tabi ki takibe ve çalışmalara devam ediyorum.Aİnşallah faydalı olur kuzum ilaç şu kistleri yok etsin hayırlısıyla da ondan sonra yumurta takibi gerekiyorsa çatlatma iğnesi aşılama derken bebişine kavuşuverirsin inşallah bitanem.Çift çizgiyi de yakalarsın belki daha kuzum hiç belli olmaz bazılarımızın geç çatlıyor. Sen takibe devam et bakalım
Günaydınlar kuzum çok şükür bulantım yok, geçen hamileliğim gibi değil, bulantım olmadığı için inanılmaz mutluyum :) Sadece uyku hali var bir de aşırı sinirlilik yaptı bendesen nasılsın bitanem devam demi çalışmalara :)
Afferin akıllı kuzuya annesini zararlı şeylerden uzaklaştırmış yararlı olan besinlere yaklaştırmış.ben follik aside önce başladım ya folibol alıyordum bitti geçen gün daha alma dedi önce başlaman çok iyi olmuş dedi zaten en önemlisi onu hamilelik oluşmadan kullanmak dedi bitti bıraktık ya ben hiçbir zaman sağlıklı beslenen bir iolmadım o yüzden en azından bende emin olurum doğru vitaminleri alıyormu bebiş diyeaama çoçugum annesiyle babasına hiç çekmemiş peynir yoğurt meyve yedirtiyo çok tüketmem normalde bazen eşime bu bizim değil diyorum Canımın burger patates cips cola kahve çekmesi gerekirdi diye ben cafe yi tamamen bıraktım cola yıda hemde hiç zorlanmadan çok ilginç aşırı kahve tüketen biri olarak