Kızçelerim hepinize merhabalar, size güzel bir haberle geldim, ben Pazartesi'ye çok güzel başladım inşallah sizlerin de öyledir. Bugün doktor randevum vardı :) daha önceden bilirsiniz aslında bugünkü randevuyu 2 ay öncesinden
tüp bebek için almıştım :) Ama çok şükür ki onu iptal edip kendi doktoruma gittim, Biz bugün 5+3 günlük olmuşuz ve kese göründü tabii ki dünyalar benim oldu. Asistanlar ve doktorlar sürekli tek başına mı geldin deyip durdular :) Evet dedim tek başımayım çünkü şuan sadece ben biliyorum :) ve sağlıklıysa gerçekten o zaman sürpriz yapıcam eşime ve annemlere dedim:)
İşten izin aldığım için, iş arkadaşlarım beni tüp bebek görüşmesine gittim sanıyorlar ve kıyamam nasıl geçti diye umut dolu gözlerle soruyorlar :) İnşallah bu beyaz yalanımı affederler :)
Bugün iş çıkışında minik bir kutu hazırlayıp kayınvalidemlere göndereceğim, görümceme dedim ki, anneme bir hediye almak istiyorum yılbaşı için ama nolursun haberi olmasın ve biz sizi görüntülü aradığımızda açsın hediyesini dedim ve ne kadar incesin canım benim diyor :) tabii onun da haberi yok :)
Bende bu kadar canlarım,
Sizlere gelince bir tek @cennetkokulumm 'un adet olduğu ilişti gözüme, kuzum çok şükür ki düzenli adet görüyorsun o kadar büyük bir nimet ki bu, yeni yıl yeni umutlar, yeni bebişlerle gelecek inan ki gece yatarken hepinize canı gönülden dua ediyorum, hepinize tek tek. Rabbim kimseyi boynu bükük koymasın diyorum ve inanıyorum hepiniz sırayla kavuşacaksınız ve hepbirlikte mutluluklarımızı yaşamaya devam edeceğiz