Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah canım ben kendimi zaten aşılamaya adapte ettim belli ki çatlama sorunum devam edecek.Ama tabi ki takibe ve çalışmalara devam ediyorum.A:dua:llah büyük

Çatlatma sorunu için iğneyle çatlatma yapılabilir canım bunun için hiç yorma kafanı. Yumrutan çatlamıyor diye her defasında kiste dönüşecek diye bişey de yok bazen çatlamadan da adetle atılabiliyor diye biliyorum.

Ama sen en güzelini yapıyorsun kuzum elinden geleni yapıyorsun ve kafanı rahatlatmışsın badenzi badenzi de tüp bebekle kendini rahatlatmıştı inşallah sende onun gibi gerek kalmadan sonucu alırsın kuzum :dua:

Çatlatma sorunu için iğneyle çatlatma yapılabilir canım bunun için hiç yorma kafanı. Yumrutan çatlamıyor diye her defasında kiste dönüşecek diye bişey de yok bazen çatlamadan da adetle atılabiliyor diye biliyorum.

Ama sen en güzelini yapıyorsun kuzum elinden geleni yapıyorsun ve kafanı rahatlatmışsın badenzi badenzi de tüp bebekle kendini rahatlatmıştı inşallah sende onun gibi gerek kalmadan sonucu alırsın kuzum :dua:
İnşallah canım benim.Dünden beri sol kasığımda şişkinlik var,neden bilmiyorum.Çok afedersiniz ilişki sırasında bile taş gibi hissediyorum.ilacın etkisi de olabilir mi?.

İnşallah canım benim.Dünden beri sol kasığımda şişkinlik var,neden bilmiyorum.Çok afedersiniz ilişki sırasında bile taş gibi hissediyorum.ilacın etkisi de olabilir mi?.

İlacın belirtisi olabilir mi bilmiyorum canım ama yumurtlama belirtisi olması daha çok mümkün sanki. O dediğin ağrı bende de tam yumurtlama döneminde oluyor 1 gün sürüyor bazende 2 gün sonra kayboluyor. İnşallah yumurtan güzelce gelişmiştir birde güzelce çatlar döllenmede olursa ohhh ne güzel :KK49: Sen çörek otu yağına devam ediyor musun canım.

İlacın belirtisi olabilir mi bilmiyorum canım ama yumurtlama belirtisi olması daha çok mümkün sanki. O dediğin ağrı bende de tam yumurtlama döneminde oluyor 1 gün sürüyor bazende 2 gün sonra kayboluyor. İnşallah yumurtan güzelce gelişmiştir birde güzelce çatlar döllenmede olursa ohhh ne güzel :KK49: Sen çörek otu yağına devam ediyor musun canım.
Ay inşallah akıntı falan da yok o yüzden yumurtlama olduğunu düşünmemiştim.Maalesef etmiyorum tadı çok midemi bulandırdı bıraktım ben de :KK43:

Ay inşallah akıntı falan da yok o yüzden yumurtlama olduğunu düşünmemiştim.Maalesef etmiyorum tadı çok midemi bulandırdı bıraktım ben de

bence akıntıyı dikkate alma 6+1 olarka hesapladıgım döllenme günü ben gün gün not alıyorum programa ordan biliyorum akıntım hiç yokken gebe kalmışım o yüzden onlar yerine reglden sonra gün aşırı birde iişki sonrası ayaklar havaya tabiki 1 saat gerisi rabbimden :dua:

Ay inşallah akıntı falan da yok o yüzden yumurtlama olduğunu düşünmemiştim.Maalesef etmiyorum tadı çok midemi bulandırdı bıraktım ben de :KK43:

Hepsini yapıyorum inan ki.Yumurtlama olmuş olmamış Allah ne verdiyse ayaklrı dikip yatıyorum.Hatta eşim diyor ihtimal var mı ki yatıyosun?Allahtan ümit kesilmez diyorum :) ISTANBULLUGELINN ISTANBULLUGELINN

Canım akıntı olacak diye bir şart yok evet genellikle bu akıntı o dönemde bayanların çoğu görüyor. Ama görmeyenler de yumurtluyor merak etme. Çörek otu yağını yoğurda falan karıştırıp dene canım sadece yağ olarak gerçekten baya tiksindiriyor. Bende d vitaminini 1 çay kaşığı içiyordum akşam 1 tatlı kaşı aldım 1 hafta da 1 şişeyi bitireyim diye hatta tek seferde de alabilirsin demişti doktor. Ama o yağ tadı gerçekten tiksindiriyor insanı. En iyisi bişeylerle karıştırmak.

Seni takdir ediyorum kuzum tamda yapman gereken işte bu Allah'tan ümit kesilmez. Sen elinden geleni yapıp takdiri Allah'a bırakıyorsun. Rabbimin bi ol demesine bakar geri kalan herşey hikaye. Hem Allah kendinden ümidi kesmeyen çabalayan çalışan kullarını çok sever ve emin ol ki belki biraz bekletir ama en güzelini verir. Sana da en güzelini verecek canım sen böyle devam et umutla çabayla azimle sonu muhteşem olacak Allah'ın izniyle inşallah :dua:

Canım akıntı olacak diye bir şart yok evet genellikle bu akıntı o dönemde bayanların çoğu görüyor. Ama görmeyenler de yumurtluyor merak etme. Çörek otu yağını yoğurda falan karıştırıp dene canım sadece yağ olarak gerçekten baya tiksindiriyor. Bende d vitaminini 1 çay kaşığı içiyordum akşam 1 tatlı kaşı aldım 1 hafta da 1 şişeyi bitireyim diye hatta tek seferde de alabilirsin demişti doktor. Ama o yağ tadı gerçekten tiksindiriyor insanı. En iyisi bişeylerle karıştırmak.

Seni takdir ediyorum kuzum tamda yapman gereken işte bu Allah'tan ümit kesilmez. Sen elinden geleni yapıp takdiri Allah'a bırakıyorsun. Rabbimin bi ol demesine bakar geri kalan herşey hikaye. Hem Allah kendinden ümidi kesmeyen çabalayan çalışan kullarını çok sever ve emin ol ki belki biraz bekletir ama en güzelini verir. Sana da en güzelini verecek canım sen böyle devam et umutla çabayla azimle sonu muhteşem olacak Allah'ın izniyle inşallah :dua:
Yaaa çok teşekkür ederim canım benim:KK200:Hep umutluyum elimden geleni yapıyorum.İsyan etmek haddimize değil.belki bu ay değil ama inanıyorum bir gün olacak sağlıkla hayırlısıyla:anne:.

Yaaa çok teşekkür ederim canım benim:KK200:Hep umutluyum elimden geleni yapıyorum.İsyan etmek haddimize değil.belki bu ay değil ama inanıyorum bir gün olacak sağlıkla hayırlısıyla:anne:.

Aynen öyle canım olacak inşallah. Yeterki hayırlı zamanda sağlıcakla gelsin kuzular. Ankara nasıl kuzum kar çok mu bizim gelme işi iptal oldu kar yağdı buralara da. Bu arada senin meslek neydi kuzum

kızlar klomen kullandım bu ay progesterona baktı doktor 29 çıktı gayet iyi dedi.bekleyceğiz klomen 3 ay etki eder 3 aya olmazsa yine gel dedi.klomen her ay kullanılmıyor mu?

Aynen öyle canım olacak inşallah. Yeterki hayırlı zamanda sağlıcakla gelsin kuzular. Ankara nasıl kuzum kar çok mu bizim gelme işi iptal oldu kar yağdı buralara da. Bu arada senin meslek neydi kuzum
Kar yok şu an canım ama -12 dereceydi sabah her yer çatır çatır buz.Çok iyi olmuş riske atmayın ,hava gerçekten kötü.İnsan kaynakları benim mesleğim .

Kar yok şu an canım ama -12 dereceydi sabah her yer çatır çatır buz.Çok iyi olmuş riske atmayın ,hava gerçekten kötü.İnsan kaynakları benim mesleğim .

Baya soğukmuş canım orası. Burası -5 lerde bizimde her yer çatır çatır buz oldu. Kış gösterdi bu sefer yüzünü hayırlısı bakalım.

Hepinize günaydın kızlar :KK54:

badenzi badenzi kuzum nasıl gidiyor hamilelik mide bulantısı vs var mı ?
BilgeUfuk BilgeUfuk senin nasıl gidiyor kuzum soğan kürüne devam ediyorsun dimi ?
begonya_ begonya_ canım sen neler yapıyorsun ilaca başladın mı ?
ISTANBULLUGELINN ISTANBULLUGELINN canım sen de test yaptırmışsın çok iyi olmuş vitamin eksiğine göre takviyeye hemen başlarsın canım. Hamileyken çok önemli beslenmene dikkat ettiğin kadar ek takviye vitaminlerde çok önemli canım bebişcik için.
junes junes kuzum sen nerelerdesin sesin çıkmıyor. Bat tarihinde yazılmamış listeye yıl sonu yoğunluğu mu sardı seni de kuzum.
@Adanagelini nden güzel haberler geldi kistleri küçülmüş darısı junes junes ve begonya_ begonya_ sizlere olsun kızlar. :dua:
Aynen ablam devam ediyorum.. Bugun sacma sapan seylerle ugrastk giremedim kk ya sanirim bi kac gune Türkiyeye donuyorum..

bebişkooooolarııııııııııııııııııııımmmm:cool:
hepinizi çok özledim, ama gündüz işyerinde çok yoğunum, inanın aklımdasanız hepiniz ama bakamıyorum hiç foruma; yıl sonu yoğunluğu var işte, evde de yine alışveriş, hediyeler, hazırlıklar, temizlik, rutin ev işleri malum akşamları da; bu ara cidden müsait olamadım:KK61:
geçmişe bakıp tek tek haftasonu dönmeye çalışcam sizlere, beni unutmayın heee:KK200:
bu arada ben bal, tarçın incir kürünü yapıyorum satın 2. günü başladım yapmaya, dün akşam temizlendim artık; bitti nihayet reglim
bat sanırım 15-16 Ocak öptüm sizi bb:KK36::KK24:

Kızçelerim hepinize merhabalar, size güzel bir haberle geldim, ben Pazartesi'ye çok güzel başladım inşallah sizlerin de öyledir. Bugün doktor randevum vardı :) daha önceden bilirsiniz aslında bugünkü randevuyu 2 ay öncesinden tüp bebek için almıştım :) Ama çok şükür ki onu iptal edip kendi doktoruma gittim, Biz bugün 5+3 günlük olmuşuz ve kese göründü tabii ki dünyalar benim oldu. Asistanlar ve doktorlar sürekli tek başına mı geldin deyip durdular :) Evet dedim tek başımayım çünkü şuan sadece ben biliyorum :) ve sağlıklıysa gerçekten o zaman sürpriz yapıcam eşime ve annemlere dedim:)

İşten izin aldığım için, iş arkadaşlarım beni tüp bebek görüşmesine gittim sanıyorlar ve kıyamam nasıl geçti diye umut dolu gözlerle soruyorlar :) İnşallah bu beyaz yalanımı affederler :)

Bugün iş çıkışında minik bir kutu hazırlayıp kayınvalidemlere göndereceğim, görümceme dedim ki, anneme bir hediye almak istiyorum yılbaşı için ama nolursun haberi olmasın ve biz sizi görüntülü aradığımızda açsın hediyesini dedim ve ne kadar incesin canım benim diyor :) tabii onun da haberi yok :)

Bende bu kadar canlarım,

Sizlere gelince bir tek @cennetkokulumm 'un adet olduğu ilişti gözüme, kuzum çok şükür ki düzenli adet görüyorsun o kadar büyük bir nimet ki bu, yeni yıl yeni umutlar, yeni bebişlerle gelecek inan ki gece yatarken hepinize canı gönülden dua ediyorum, hepinize tek tek. Rabbim kimseyi boynu bükük koymasın diyorum ve inanıyorum hepiniz sırayla kavuşacaksınız ve hepbirlikte mutluluklarımızı yaşamaya devam edeceğiz :KK200::KK200::KK200::KK200:
Inanirmisin okurken gozlerimden yaslar aktı Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin tatlım banada dua et olur mu:)

Bende vucudumuza cok faydasi olduguna inaniyorum abla. Cok açıklayıcı olmuş anlattıkların bu konuda. Vee bende kesinlikle vucuttaki iltihabın gebelige engel olduguna inaniyorum
Ben de niye etki etmedi ama yaaa :KK43: ben yaptim ertesi ay doktor yogun enfeksiyonun var dedi :KK43: bnde doktorda hamile bi kadin gordum dokyorun yaninda ben enfeksiyon engellermi diye sordum hayir dedi yine o hamile kadinda ooo sen bendeki enfeksiyonu görseydin dedi hatta hala daha devam ediyo dedi bilemiyorum yaa:KK43:

bebişkooooolarııııııııııııııııııııımmmm:cool:
hepinizi çok özledim, ama gündüz işyerinde çok yoğunum, inanın aklımdasanız hepiniz ama bakamıyorum hiç foruma; yıl sonu yoğunluğu var işte, evde de yine alışveriş, hediyeler, hazırlıklar, temizlik, rutin ev işleri malum akşamları da; bu ara cidden müsait olamadım:KK61:
geçmişe bakıp tek tek haftasonu dönmeye çalışcam sizlere, beni unutmayın heee:KK200:
bu arada ben bal, tarçın incir kürünü yapıyorum satın 2. günü başladım yapmaya, dün akşam temizlendim artık; bitti nihayet reglim
bat sanırım 15-16 Ocak öptüm sizi bb:KK36::KK24:
Canım kolaylıklar diliyorum.Tatlı telaşeler bunlar ne güzel.Kür de şifalı olur inşallah canım:KK200:

X