Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum hayırlısı olsun inşallah bebek geliyordur. Tortular falan badenzi badenzi de farketmişti idrarında. Tuvalete sık çıkmanda güzel bir belirti. Lekelenme desen yerleşmeden kaynaklı falan oluyor. İnşallah belirtilerin bebiştendir. :dua:
Ben başından beri sen hamilesin diye hissediyorum ama hayırlısı olsun inşallah junes junes :KK200::dua: Çünkü o minik lekelenmeler yerleşme lekelenmesi oluyor genelde :anneadayı:

kızlar merhaba dün kontrole gittim bebeği utrasonda göremedi ama rahimden bakınca gördü görünmesi gerekmezmiydi yaa ben erkekn yumurtladım sanıp 6 haftalık sanıyordum bebeğimi buarada 4 aralıkda kan tahlilim 70.,24 dü ve testte silik çıktı çizgim geç döllenme olsa 10 günde idrar çubugunda belli olmaz dimi acaba gelişmiyo mu bebeğim dünden beri moralim çok bozuk

bu arada bir önceki regli tarihim 9 kasımdı

İnşallah öyledir kuzum :dua::KK200::dua: :) Sağol canım benim :KK200:Bakalım pazartesi neler bekliyor beni :dua: :)
Ben çok inanıyorum herşey yolunda gidecek inşallah:nazar::dua::emir_bebek:Sana ilk merhabasını diyecek minnak:KK37:
Bebiş olabilir mesela ? :KK200::anneadayı::dua::dua::dua:

Ben başından beri sen hamilesin diye hissediyorum ama hayırlısı olsun inşallah junes junes :KK200::dua: Çünkü o minik lekelenmeler yerleşme lekelenmesi oluyor genelde :anneadayı:
kuzucum keşke olsa ama değilim hamile, eminim bende, inşallah cennetkokulumm cennetkokulumm ile hisleriniz Ocak ayına çıkar:KK8::KK8::KK39::KK39:
lekelenmeleri adet günüm yarın belki ondan olmuştur birkaç ay öncede yine böyle adete birkaç gün kala geldiği olmuştu leke leke; bi de ovulasyon testi yaptım tekrar, negatif çıktı
bende normal test denemedim bi daha, ama ateşim düştü artık bugün 36.1’di yarında bat günüm zaten:KK51:

kızlar merhaba dün kontrole gittim bebeği utrasonda göremedi ama rahimden bakınca gördü görünmesi gerekmezmiydi yaa ben erkekn yumurtladım sanıp 6 haftalık sanıyordum bebeğimi buarada 4 aralıkda kan tahlilim 70.,24 dü ve testte silik çıktı çizgim geç döllenme olsa 10 günde idrar çubugunda belli olmaz dimi acaba gelişmiyo mu bebeğim dünden beri moralim çok bozuk

canım senin sata göre kaç hafta şimdi tam olarak?
bazı annelerde göbek kısmında yağlanma varsa usg ile karından zor görülebiliyor; bir de öyle bile olsa sonra gelişimi haftasıyla uyumlu olur, yakalar haftasını merak etme, beslenme çok dikkat etmeye devam et, korkma hemen öyle daha neler göreceğiz bu başlangıç hemen moral bozmak yok!

Canım öncelikle hemen endişelenme son adet tarihine göre 6 haftalıksın. Karından ultrasonla bazen 6 haftalıkta da görünmeyip vajinal ultrasondo görünebiliyor. Bunu ultrason cihazının kalitesi belirliyor. Sonuçta bebeğin görünmüş. Doktor sana bişey dedi mi ki haftasına göre gelişimi geri vs diye yoksa sen kendince mi endişelendin. Doktor sana böyle bişey demediyse normal dediyse hiç kafana takma. Hem geç döllenmede olabilir. Öyleyse de hiç kafana takma sonraki haftalarda yakalıyorlar aradaki farkı

Ben çok inanıyorum herşey yolunda gidecek inşallah:nazar::dua::emir_bebek:Sana ilk merhabasını diyecek minnak:KK37:

kuzucum keşke olsa ama değilim hamile, eminim bende, inşallah cennetkokulumm cennetkokulumm ile hisleriniz Ocak ayına çıkar:KK8::KK8::KK39::KK39:
lekelenmeleri adet günüm yarın belki ondan olmuştur birkaç ay öncede yine böyle adete birkaç gün kala geldiği olmuştu leke leke; bi de ovulasyon testi yaptım tekrar, negatif çıktı
bende normal test denemedim bi daha, ama ateşim düştü artık bugün 36.1’di yarında bat günüm zaten:KK51:

Hakkında hayırlısı kuzum. Bu ay yada ocak ayı hiç farketmez gelsin bebişin sağlıkla ve hayırlısıyla da biz hepsine sevinirz.
SEn niye ovulasyon testlerini boşa harcıyon kuzum normal gebelik testi yapsana. Hem onlar daha pahalı galiba. Hem ben tam güvenemiyorum o teste

canım senin sata göre kaç hafta şimdi tam olarak?
bazı annelerde göbek kısmında yağlanma varsa usg ile karından zor görülebiliyor; bir de öyle bile olsa sonra gelişimi haftasıyla uyumlu olur, yakalar haftasını merak etme, beslenme çok dikkat etmeye devam et, korkma hemen öyle daha neler göreceğiz bu başlangıç hemen moral bozmak yok!

Aynen dediğin gibi kuzum hemen telaşa gerek yok. ISTANBULLUGELINN ISTANBULLUGELINN kuzum sana daha önce de bahsettim ya test çubuğunda çift çizgiyi görmek yetmiyor. Bu annelik yolculuğu hem uzun gibi hem kısa gibi hem çok heyecanlı zevkli hem de stres ve sıkıntılı bir yolculuk. Ama doğana kadar değil kuzum ömür boyu böyle. Sen sakin ol doya doya güzelliklerini yaşa içinde bir mucizenin büyümesini hisset biraz zaman geçsin az bi büyüsün sonra miniğin sana kendisini duyurmanın türlü yollarına başvuracak. Bunun en güzel örneği onun hareketlerini tekmeleri hissedeceğim zamanlar. Herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle sen stresten uzak kal beslenmene dikkat et bol su içmeyi ve vitaminlerini almayı ihmal etme.

Kuzucum gayet normal gittiğin haftada ilk kesesinin görünmesi beklenir, sonrasındaki haftalarda da kalp atışı için çağırır. Sen içini ferah tut canım bence herşey yolunda :KK200::emir_bebek:

Kız bırak şu ateş ölçmeyi Allasen :) Du bakalım ben senin gibi düşünmüyorum ateşin düşse de :) :dua: ne zaman test yapcaksın beybisi?

cennetkokulumm cennetkokulumm junes junes badenzi badenzi içimi ferahlattınız teşekkür ederim geride demedi 1 hafta sonra gelin bakalım gelişimine dedi tekrar kan tahlili yapıcam dedi bende 6 haftada utrasonda görememiz gerekmezmiydi dedim yani geç döllenme olabilir dedi bebeğin görünüyo ama küçük dedi haftaya daha net anlarız dedi

Hiç endişelenme kuzum herşey yolunda Allah'ın izniyle. :KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:

cennetkokulumm cennetkokulumm junes junes badenzi badenzi içimi ferahlattınız teşekkür ederim geride demedi 1 hafta sonra gelin bakalım gelişimine dedi tekrar kan tahlili yapıcam dedi bende 6 haftada utrasonda görememiz gerekmezmiydi dedim yani geç döllenme olabilir dedi bebeğin görünüyo ama küçük dedi haftaya daha net anlarız dedi
Aynen doktorunun dediği gibi işte kuzucum, bizim çok yakın akrabamız da kalp atışını çok geç almıştı mesela, ama hiçbir problem çıkmadı şuan maşallah sağlıkla doğdu maşallah, geç döllenme olmuş.. Biz yumurtlama akıntısından falan tahmin ediyoruz ama döllenmenin tam olarak hangi gün gerçekleştiğini bilemeyiz bence, belki de iki gün sonra gitsen görecektin tamamen, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım :dua::dua::dua::KK200::nazar::anneadayı:

Kızlarrrrr buyrun size güzel bir video biraz neşelenin kafanız dağılsın. Ben koptum :KK70::KK70:
Çok severdim bu diziyi birden karşıma çıktı sizde gülün istedim.:KK200:

Hakkında hayırlısı kuzum. Bu ay yada ocak ayı hiç farketmez gelsin bebişin sağlıkla ve hayırlısıyla da biz hepsine sevinirz.
SEn niye ovulasyon testlerini boşa harcıyon kuzum normal gebelik testi yapsana. Hem onlar daha pahalı galiba. Hem ben tam güvenemiyorum o teste
ve badenzi badenzi canlar, araştırdığıma göre de lh hormonu ile beta hcg aynı değerlere yakınmış benzerlik gösteriyor yani testlerde bu nedenle ovulasyon testiyle deniyorum önce elimde bunlardan çokça var çıksaydı gebelik testi yapacaktım ama çıkmadığı için bende yapmıyorum, negatif yani
cennetkokulumm cennetkokulumm Amin canım hepimizin inşallah hakkında hayırlısı olsun, en doğru zamanda nasibiyle gelsin yavrular:halay:

bunlar gayet normal canım, emin ol ordan çıkınca başka bir doktora veya hastaneye gitseydin yine başka ölçülerde çıkabilirdi, çünkü her hastanenin usg farklı
Allah su gibi geçirmeni nasip etsin sağlık ve sıhhatle

Yaa bak çok şükür doktor da aksi birşey söylememiş. Sen içini ferah tut ve hep pozitif düşün canımsın :KK200: Güzel anne :emir_bebek::anneadayı:

X