Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BilgeUfuk canım geçmiş olsun sana da çok çok, Allah yardımcın olsun gurbet ellerde
kendini yorma ve en önemlisi ayakta çok kalma
mümkün olduğunca uzan, ve devamının da olabilme ihtimaline karşı mutlaka bir uzmana görünmeni tavsiye ederim

Haklsın ablam çok tşk ederim. Görüncem ablam inşallah bi doktor bulabilirsek. Smdi uzanıyorum zaten bakalım ne olcak

Bende de ne oldu bak, hani sabah demiştim ya belim ağrıyor yani kuyruk sokumum diye, 1 saat belki biraz daha fazla ağrıdı, ağrı geçti ve hemen ardından da sarı uzayan bir akıntı oldu, bu bende ovulasyondan sonra yanlış hatırlamıyorsam 3. kez oluyor hem de hemen bel ağrısından sonra, normalde bata bu kadar az varken ben hep kupkuru olurdum. Acaba üşütmeyle falan bir alakası olabilir mi siz ne dersiniz canlar junes cennetkokulumm ISTANBULLUGELINN C chemistim BilgeUfuk

Haklsın ablam çok tşk ederim. Görüncem ablam inşallah bi doktor bulabilirsek. Smdi uzanıyorum zaten bakalım ne olcak
ahh kuzum bebişkon sana ‘anne ben burdayım’ diyoo bak ona göre artık
bundan sonra da böyle olacak işte hep bi evham hep yüreğin ağzında olacak, karnındayken de kucağındayken de.. annelik böyle işte
bende 25 yaşında anne oldum, kızımla büyüdüm işte hala da beraber büyüyoruz

badenziciğim ne desem bilemedim ki uzayan akıntı sadece ovulasyonda oluyor benim bildiğim, sen tekrar mı yumurtladın o zaman, keşke ovulasyonla takip etsen bunu çok daha net takip edebilirdin

Son düzenleme:
badenziciğim ne desem bilemedim ki uzayan akıntı sadece ovulasyonda oluyor benim bildiğim, sen tekrar mı yumurtladın o zaman, keşke ovulasyonla takip etsen bunu çok daha net takip edebilirdin
Yumurtladıysam da değerlendiririz aşkısı o zaman biz de :) ama kuzum yok bu yumurtlama akıntısından farklı, yumurtlama akıntısını nerde görsem tanırım Bu nasıl biliyor musun, kokusuz ama hani ufak çocukların sümüğü akar ya üşüttüklerinde o renkte ve uzuyor, bir de o bittikten sonra şimdi karnımın alt tarafında bir batma mı desem ,ağrı mı desem ,zonklama mı desem, nasıl tarif etsem bilemiyorum ama bir hareket var :)

Kızlar valla bu soğan kürü kisti yok etti mi bilmem ama bende iyi bir şey yaptı.Dün çok çok az geliyordu kırmızılar demiştim ya ,bugün maşallahı var yani ve pıhtı gibi olanlara da denk geldim.Son zamanlarda eskiye oranla azalma olmuştu ama şimdi coştu :)

Bol bereketli yumurtlamalı bir ay oldu canım senin için. inşallah meyvesi de gelecek :)

kızlar
az önce çok kötü bir haber aldım
bugünkü hızlı tren kazasında çalışma arkadaşımızı kaydettiğimizi duyuran bir mail geldi, ben şok
çok ama çok üzüldüm, iki evladı vardı, bi bebişi yeni oldu hatta 6 aylık ya var ya yok
hayat bu kadar da kısa işte..

Off inanılmaz bişey yaa nerde ne olacağı hiç belli olmuyo ki bi anda yoksun işte.Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin çok üzücü.

Kuzum bilemedim ki biraz baktım adet önceside olabilir yazıyor kaşıntı vs koku varsa enfeksiyonda olabilir diyor. Birde normal akıntıda olabilirmiş. Bi yerde de östrojen artışıda sarı akıntıya sebep olabiliyormuş. Hamilelik belirtisi olarak görenlerde var sarı akıntıyı. Biz hayra yoralım kuzum inşallah bebiş geliyordur.

Ohhh temizlesin kuzum iyice temizlenmek iyidir.

Off inanılmaz bişey yaa nerde ne olacağı hiç belli olmuyo ki bi anda yoksun işte.Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin çok üzücü.
Amin kuzu, bi varsın bi yoksun işte
Allah bizi evlatlarımıza bağışlasın, evlatlarımızı da bize bağışlasın.

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ben pco hastasıyım geçen aylarda 10 gün kadar kürü yaptım yumurtlama haftası geldi diye bıraktım şimdi yeniden başlamak istiyorum da sizler kaç gün yaptınız ya da kaç ay üstüste devam ettiniz

benim akıntım beyaz su gibi olmuştu son 3 gün ama kuzenimin sarı akıntı olmuştu benimde yumurtlamadan sonra böyle sancılarım baya bi devam etti hadi hayırlısı ama parmakla kontrolü şimdi yap ragmin dudak yumuşaklıgında mı bide yumuşak baloncuk gibi birşey varmı diye parmagına değen

o sol taraf seyirme kıramp gibi bişey ara ara özellikle geceleri uzanınca oluyo vucudunu dinliyorsun ya hani ama böyle aşırı cancılı değil

hmm o zaman acaba üşüttün mü yoksa, üşütünce de akıntı olurmuş ya, bence sen bu akşamı es geçme kuzu Aşkı geceniz olsun inşallah gelsin sonra minnak badenziler

Ohh maşallah tertemiz olsun için ,şifa olsun canım :) Soğan kürü hepimize bir şekilde yaradı kızlar çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…