• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürüne başlayalım

Rosewitch

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2019
71
51
3
29
Polikistik overim ve hamile kalamıyorum. Benim gibi olan varsa soğan kürüne başlayıp sonuçlarımızı birbirimizle paylaşırsak daha çok motive olabiliriz. Adetin 3.gününden sonra soğan kürüne başlayabilirmişiz. Şu an adetimin 3.günü. Yanımda destekçi olarak benimle beraber soğan kürüne başlayabilicek olan var mı?

Soğan kürüne başladınız mı?
Ben netten tarif edilen gibi yapmadım o kürü.
Suyu hazır su yerine köyden pınarından getittirdim.Soğanları yıkadım ve hiç bir kabugunu soymadan, baş kısmındaki püskülleri ile beraber suya atıp kaynattım.
Nette dış kabuklarını soyup,başındaki püskülleri de kesmemizi söylüyorlar. Ben iyice yıkadım ve hiç bir kısmını kesip atmadım. Sizede bu şekilde yapmanızı tavsiye ederim.Tarifi bana veren arkadaşım aynı ay hamile kalmıştı.

Polikistik overim ve hamile kalamıyorum. Benim gibi olan varsa soğan kürüne başlayıp sonuçlarımızı birbirimizle paylaşırsak daha çok motive olabiliriz. Adetin 3.gününden sonra soğan kürüne başlayabilirmişiz. Şu an adetimin 3.günü. Yanımda destekçi olarak benimle beraber soğan kürüne başlayabilicek olan var mı?
Ben hamilelik için değil ama iltihabım vardı soğan kürüyle kurtuldum bir ayda ve şuan gebelik belirtileri yaşıyorum adet geçmesini bekliyorum kesinlikle işe yarıyor bence bende etkisi olduğunu düşünüyorum tek ilişkiyle gebelik belirtilerim var kullanın insanın içini tertemiz yapıyo inanın

Ben hamilelik için değil ama iltihabım vardı soğan kürüyle kurtuldum bir ayda ve şuan gebelik belirtileri yaşıyorum adet geçmesini bekliyorum kesinlikle işe yarıyor bence bende etkisi olduğunu düşünüyorum tek ilişkiyle gebelik belirtilerim var kullanın insanın içini tertemiz yapıyo inanın
Canım sarı renkli miydi akıntın? Bende de akıntı var bi türlü kurtulamıyorum ve cocuk da olmuyor😔

Soğan kürüne başladınız mı?
Ben netten tarif edilen gibi yapmadım o kürü.
Suyu hazır su yerine köyden pınarından getittirdim.Soğanları yıkadım ve hiç bir kabugunu soymadan, baş kısmındaki püskülleri ile beraber suya atıp kaynattım.
Nette dış kabuklarını soyup,başındaki püskülleri de kesmemizi söylüyorlar. Ben iyice yıkadım ve hiç bir kısmını kesip atmadım. Sizede bu şekilde yapmanızı tavsiye ederim.Tarifi bana veren arkadaşım aynı ay hamile kalmıştı.

Bende sizin dediğiniz gibi yapmayı düşünoyodum zaten. Teşekkürler bilgi için 😊

Gebelik sonucunuzu benimle paylaşır mısınız?

Soğan suyunu sabah aç karnıma içtim. Tansiyonumu düşürdü. Normaldede düşüktür tansiyonum zaten. Acaba gün içinde yemeklerden sonra içsem faydası olur mu acaba?

Canım
Soğan suyunu sabah aç karnıma içtim. Tansiyonumu düşürdü. Normaldede düşüktür tansiyonum zaten. Acaba gün içinde yemeklerden sonra içsem faydası olur mu acaba?
canım aç karnına ıcılıyor bendede pcos var hamıle kalamadım ıkı aydır denıyoruz gerçi sen yıne sanslısın ben dort bes ayda bır adet oluyorum ilaçsız

Soğan kürünü denemeyi bende düşünüyorum
Evet canım eğer adet olamıyorsan soğan suyu iç bencede. Tansiyonun iyiyse 15 günlük programa uymaya çalış derim. Çok var senin gibi hamile kalan üzülme hiç. Ben doktora gittim çok şükür bir sorun yok dediler. 3 aylık evliyim 3 aydır denedik olmadı. Bende soğan suyu içmeye başladım. Tek korkum tansiyon düşürmesin.

Bende pcoluyum, yarın başlıyorum inşallah soğan kürüne 👍

Bende pcoluyum, yarın başlıyorum inşallah soğan kürüne 👍
Bende başlıycam arkadaş
Evet canım eğer adet olamıyorsan soğan suyu iç bencede. Tansiyonun iyiyse 15 günlük programa uymaya çalış derim. Çok var senin gibi hamile kalan üzülme hiç. Ben doktora gittim çok şükür bir sorun yok dediler. 3 aylık evliyim 3 aydır denedik olmadı. Bende soğan suyu içmeye başladım. Tek korkum tansiyon düşürmesin.
yarın başlıycam canım bende uc aylık evlıyım ama pcos var bendeşubata kadar beklıyce yoksa doktor yolları tedavı ıcın gözukecek

Soğan kürü yanında bir arkadaşım pcos için bir klinikte ozon tedavisi görüyordu ve içtiği çay karışımı vardı ve fayda ettiğini söylemişti.Çay şöyle;

Aslan pençesi toprak üstü kısımları
Kekik toprak üstü kısımları
Şahtere toprak üstü kısımları
Civanperçemi toprak üstü kısımları
Biberiye yaprağı

Bir kupa bardağa(150 ml) taze kaynatılmış su içine 2 gr(1 tatlı kaşığı) bitki karışımı koyulur. Bardağın üzeri kapatılarak 6-8 dk beklenir. Süzülerek içilir. Günde 3 defa yemeklerden sonra içilmelidir.

Hayıt tohumu suyunu da deneyebilirsin cnm, ben de burada duymuştum

Back