• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğan küründen sonra...

hani çocuklar başaramadıkları bir işte cesaretleri çok çabuk kırılır bi daha denemek bile istemezler ya... size komik gelebilir ama tıpkı bahsettiğim gibi hissediyorum kendimi...

hayır hayırrr düşünme öyleee, pes etmek yok.. sen yeterki iste tatlım.. rabbim sana evinin neşesini gönderecektir. Sakın böyle düşününp bebeğini küstürme kendine :(

hayır hayırrr düşünme öyleee, pes etmek yok.. Sen yeterki iste tatlım.. Rabbim sana evinin neşesini gönderecektir. Sakın böyle düşününp bebeğini küstürme kendine :(

allah razı olsun ne diyeyim.. Inşallah hepimize...

hayırlısı olsun canım hep bunu iste Allah tan
seni çok iyi anlıyorum ama üzülmekle eline bişey geçmeyecek
pes etmekse yanımıza bile yaklaşmamalı
inşallah hayırlı haberlerle tekrar görüşürüz sevgiler

ftmkrks ftmkrks merhabalar. Uzerinden zaman geçmiş hatirliyor musunuz bu durumunuzu bilemiyorum ama sormak istedim. Dr a kontrole gittiginizde kistleriniz hakkinda birsey dedi mi? Gitmis mi kistleriniz?

hiç hatırlamıyorum canım ya ... bundan sonra bi çok tedavi gördüm. dr a gittim geldi ne neydi ne değildi hatırlamıyorum kusura bakma

ben geçen ay erken gebelik yaşadım ikiz bebeklerimi kaybettim kızımı ve oğlumu 2 hafta yaşadı oğlum enfeksiyondan öldü kızım beyin kanamasından :( doğumla birlikte miyomda büyüdü 7 cm oldu 15 gün soğan kürü yaptım tekrar uygulayacagım miyom için yapan yokmu şuan hamile kalmam yasak bu miyomdan kurtulmam gerek

Back