• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğan küründen sonra...

kzılar bens oğan kürünü henüz denemedim ama bi yakınım kendisi 42 yaşında 4 yıllık evli 4 senedir istedi çocuk olmasını ama olmuyodu.2 ay soğan kürü uyguladı aşırı derecede iltihap sökmüş ilk ayında.ve şimdi 11 haftalık hamile. dr sormuş nasıl oldu diye soğanla oldu demiş:)))

kızlar 1-2 gündür giremedim.. soğan kürünün tarifini sormuşsunuz cevaplayacaktım ama bi arkadaşımız anlatmış sağolsun..
5 gün oldu gelen giden yok.. geç döllenmedir diye beklemeye çalışıyorum..küçük bi umut işte...

mahrum çok teşekkür ederim.ama bişeyler sormak istiyorum.benim adetime şuan 9 gün var başlasam bu kür işe yararmı yoksa öbür ayı mı beklesem.birde her seferinde tazesini yapıp içmek gerekir. dr gittim test yaptırdım değerleri ölçtürdüm idrarda iltihap çıktı.çok su içersen geçer dedi dr ama ben çok su tüketemiyorum bu kür işe yararmı.

mahrum çok teşekkür ederim.ama bişeyler sormak istiyorum.benim adetime şuan 9 gün var başlasam bu kür işe yararmı yoksa öbür ayı mı beklesem.birde her seferinde tazesini yapıp içmek gerekir. dr gittim test yaptırdım değerleri ölçtürdüm idrarda iltihap çıktı.çok su içersen geçer dedi dr ama ben çok su tüketemiyorum bu kür işe yararmı.

ben soğan kürünü 3 kere yaptım önceki 2 seferi biraz sallama yaptım. tam zamanında yani adet bittikten sonra 7. gün başlarsan çok faydalı oluyor. yani akıntın çoğalıyo temizleniyorsun yani.. ben inanıyorum.. bence önümüzdeki ay yap.. tavsiye ederim..

ah bi de ben hamile kalabilsem... il içi tayinim çıktı yani 1. haber oldu ama 2. haber bebiş haberi hala beklemedeyim...dualarınızı bekliyorum..

mahrum çok teşekkür ederim.ama bişeyler sormak istiyorum.benim adetime şuan 9 gün var başlasam bu kür işe yararmı yoksa öbür ayı mı beklesem.birde her seferinde tazesini yapıp içmek gerekir. dr gittim test yaptırdım değerleri ölçtürdüm idrarda iltihap çıktı.çok su içersen geçer dedi dr ama ben çok su tüketemiyorum bu kür işe yararmı.[/QU

başlayabilrsin adet olana kadar devam et ama her seferinde taze yapmak şart
günde iki defa aralarında en az 4 saat olmalı yani akşam ve gece yatmadanda içebilirsin

Son düzenleme:
arkadaşlar
bende hala gelen giden yok.. 8 gün oldu.. beyaz akıntım var sağ kasığımda batma var ayakalrım ağrıyr... 2 gün kanda negatifti.. hamilelik değilse ne bu... bi fikri olan var mı yardımcı olursanız sevinirim..

arkdaşım bence geç döllenme seninkisi, biraz daha bekle kan testini tekrarla. birde şunu denesene dümdüz yatağa uzan ve karnının alt kısmına doğru hafiften bastır. orada sertlik varmı bi bakar mısın ?

arkdaşım bence geç döllenme seninkisi, biraz daha bekle kan testini tekrarla. Birde şunu denesene dümdüz yatağa uzan ve karnının alt kısmına doğru hafiften bastır. Orada sertlik varmı bi bakar mısın ?

denedim karnımın alt kısmında küçük bir sertlik var.. O neden ki hamilelik belirtisi mi yoksa başka bi sorun mu var kist gibi bende pco da var... O yüzden korkuyorum.. Başka bir rahatsızlık olmasın tek bebiş olsun...

Bu arada bana vakit ayırıp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim...

slm arkadaşlar bu konuda deneyimli biri olarak sizinle paylaşmakistedim soğan kürünün görevi iltihapları rahmin içindeki kis miyomada iyi geldiği söyleniyor fakat en önemlisi iltihap söküyo biz 7 ay bebek düşünmedik ve ben 6. ayda 15 gün soğan kürü uyguladım Allahıma çok şükür o ay hamile kaldım şimdi 10 aylık bi bebeğim var bu konuyu ozaman çok araştırmıştım ve doktorumda bebek düşünmeden 1 ay önce uygula demişti nedenide soğan kürü kullanırken eğer hamile kalırsanız bebeğide düşürüyomuş çünki onun görevi rahmin içini temizlemek olduğu için orda ne var ne yok temizliyomuş ben derimki kürü uyguladıktan hemen sonra bebek düşünün çünki bazı arkadaşlarda anlatmışlar adet günüm geçikti kahve rengi lekeler geldi demişler ne mağlum hamile kalmış ve düşük yapmışda olabilirler

slm arkadaşlar bu konuda deneyimli biri olarak sizinle paylaşmakistedim soğan kürünün görevi iltihapları rahmin içindeki kis miyomada iyi geldiği söyleniyor fakat en önemlisi iltihap söküyo biz 7 ay bebek düşünmedik ve ben 6. ayda 15 gün soğan kürü uyguladım Allahıma çok şükür o ay hamile kaldım şimdi 10 aylık bi bebeğim var bu konuyu ozaman çok araştırmıştım ve doktorumda bebek düşünmeden 1 ay önce uygula demişti nedenide soğan kürü kullanırken eğer hamile kalırsanız bebeğide düşürüyomuş çünki onun görevi rahmin içini temizlemek olduğu için orda ne var ne yok temizliyomuş ben derimki kürü uyguladıktan hemen sonra bebek düşünün çünki bazı arkadaşlarda anlatmışlar adet günüm geçikti kahve rengi lekeler geldi demişler ne mağlum hamile kalmış ve düşük yapmışda olabilirler

aaa ben hiç böyle duymamıştım.. içimizi temizliyor ve yumurtaların gelişmesini sağlıyor hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye duymuştum.. benim mesela 11. gün gecikme hala gelmedi ama sabah idrarda negatif çıktı... benim umudum tükendi bari adet olsam diye bekliyorum... inşallah bi gün hedefe ulaşırım... fikirlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim...

denedim karnımın alt kısmında küçük bir sertlik var.. O neden ki hamilelik belirtisi mi yoksa başka bi sorun mu var kist gibi bende pco da var... O yüzden korkuyorum.. Başka bir rahatsızlık olmasın tek bebiş olsun...

Bu arada bana vakit ayırıp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim...

gebelik oluştuğunda karnın alt kısmında bir duvar oluşurmuş. hani içeri bastıramazmışsın o bölgeyi oyüzden dedim tatlım kötü bişey yok sitres yapmaaa :))

kan tahlilini tekrarlasan ?

gebelik oluştuğunda karnın alt kısmında bir duvar oluşurmuş. hani içeri bastıramazmışsın o bölgeyi oyüzden dedim tatlım kötü bişey yok sitres yapmaaa :))

kan tahlilini tekrarlasan ?

çok teşekkür ederim pazartesi tekrarlamayı düşünüyorum... nolur dua edin..

herkese günaydın...
arkadaşlar bu gün dr a gidicem test falan ne gerekiyorsa yaptırcam... nolur bana dua edin de başka bir sorun çıkmadan
hamile olmuş olayım...

malesef negatif..
galiba stresten gecikti...benim için dua edenlere ilgilenenlere çok teşekkür ederim.. inşallah bebek isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip eder...

malesef negatif..
galiba stresten gecikti...benim için dua edenlere ilgilenenlere çok teşekkür ederim.. inşallah bebek isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip eder...

tatlımmm üzülme nolur :( kısmet değilmiş, demekki daha dünyaya gelmek istemiyormuş.. Demekki rabbim hayırlı zamanı bu zaman yazmamış. nolu rböyle düşün ve rahatla ;)

tatlımmm üzülme nolur :( kısmet değilmiş, demekki daha dünyaya gelmek istemiyormuş.. Demekki rabbim hayırlı zamanı bu zaman yazmamış. nolu rböyle düşün ve rahatla ;)

hani çocuklar başaramadıkları bir işte cesaretleri çok çabuk kırılır bi daha denemek bile istemezler ya... size komik gelebilir ama tıpkı bahsettiğim gibi hissediyorum kendimi...

Back