• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğan küründen sonra...

ftmkrks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
270
5
118
arakadaşlar
şu bahsedilen soğan kürünü uyguladım.ama son 1 haftadır kasıklarımda ağrı var.. göğüslerimde de aynı şekilde.. birde 2 gündür yediklerimi aynen iade ediyorum..sat 30 nisan... acaba bebiş mi geliyor bi fikri olan var mı soğan kürü kullanıp böyle olanlar var mı..

bende uygulamistim sadece adetim 1 hafta gecikti onun disinda birsey olmadi zaten sogan kurunun tam olarak faydasi yumurtaliklari sadece o aylik biraz olgunlastrmasiyms onun icin bazi degsiklikler olurms,moralini bozmak istemem ama inanma pek bole seylere,cunku kendimden biliyorum,ben keci boynuzu,sogan kuru,organik beslenme,vs,.. herseyi denems biri olarak en sonunda tup bebek yaptik oda olmadi ve tupbebekten 2 ay sonra dogal yolla hamile kaldim;)) insallah darisi basina

canım bnde uyguladım soğan kürünü dediğin değişiklikler bende de oldu hatta adetim gecikti kahverengi lekeler geldi kasıklarım ağrıdı ama üç gün sonra gördüm kırmızıları.... umarım gelmiştir bebişin ben çok umutlandım hayal kırıklığı yaşadım her iki durumuda hazırla kendini

teşekkürler arkadaşlar ne yapalım en azından adet düzenim olur bi de pco kurtulurum belki... ama ne bileyim 2 yıldır böyle bebeiş bekleyip herseferinde aynı şey oluyor artık eşim bile ümidi kesti gerçi bende buna ümt bağladım sanırım....:60:

teşekkürler arkadaşlar ne yapalım en azından adet düzenim olur bi de pco kurtulurum belki... ama ne bileyim 2 yıldır böyle bebeiş bekleyip herseferinde aynı şey oluyor artık eşim bile ümidi kesti gerçi bende buna ümt bağladım sanırım....:60:

canim hic umit kesicek birsey yok biz tam 4 yil bekledik ve ugrastik ama sonra beklenmedik bi zmanda oldu,simdi zaten teknoloji gelisti olmiycak diye birsey yok,,bi bakarsin tam unuttugun zamanda hamilesin;))):49::49:

bende soğan kürüü yaptım...bitirdiğim ayın akabinde hamile kaldım...şuan çok yeni bebişim..inşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder hamileliğim..

aslına bakarsanız durum şu.. 2 yıldır bebiş istiyoruz ama pco dan dolayı olmadı bi kimyasal gebelik sonucu düşük yaptım .. soğan kürünü 3. deneyişim ama öncekileri biraz sallama yaptım.. umursamadım. ama bu sefer özen gösterdim.. ama ne bileyim bu ay içimde küçük bi heves oldu çünkü 30 mayıs ta adett bekliyorum aynı zaman da köyde öğretmenlik yapıyorum bu günler il içinde yer değiştirmeler var yani tayin istiyorum 2 side aynı zamana denk geliyor o da 1 haziranda acıklancak size komik gelebilir ama ben 2 haber birden almak istiyorum...küçücük bi ümit işte belki de hayal..

canım bende soğan kürünü kullandığım ay hamile kaldım çok şükür.bende umudumu kesmiştim adet sancılarım vardı belim ağrıyordu salya sümük ağlıyordum bu ay da yok işte diye ama Allahım kendiliğinden nasip etti.adet belirtilerinin aynısı hamilelik belirtileri.adetime 4 gün kala gittim dayanadım kan testi yaptırdım ve hamileyim. o kadar mutluyum ki Allahım tüm isteyenlere nasip etsin.yani kısaca ben soğan kürüne güveniyorum...bende senin gibi çok beklemiştim artık 2 ay sonra tüp bebek kararı almıştık.yıpranmıştım yorulmuştum.ama minik mucizem yüzümü güldürdü:)):nazar::nazar:

negüzel canım gülebiliyosun
ben bekar olduğum halde pko yu kafaya takıyorum bebek olmazssa diye
of of allahım yardım etsin bize

pek gülmek denemez ama takmamaya çalışıyorum tabi ne kadar becerebilirsem... belirtiler hala var.. normal de yarın adet olmam lazım ama bakalım belki olurum.. ama olmak istemiyorum... yarabbim tüm isteyenlere ve bana nasip etsin evimize gelecek bir neşe...

ben geçen kış yapmıştım soğan suyunu ve iki tane olgun yumurtam oluşmuştu

tabi gebelik oluşmadı eşimin değerlerinde sorun olduğu için yada vakti gelmediği için

bu gün adet günüm ama hala gelen giden yok... bakalım.. 1 hazirana kadar beklicem... dua edin arkadaşlar......

Arkadaşlar,
az önce kan testi yaptırdım.. Sonuç negatif... Neyse başak bi zamana artık ne diyelim... 2. Gün kanda negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı ki...

Boğazıma düğümlendi ağladım ağlıcam .. Zor tutuyorum kendimi...

Arkadaşlar,
az önce kan testi yaptırdım.. Sonuç negatif... Neyse başak bi zamana artık ne diyelim... 2. Gün kanda negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı ki...

Boğazıma düğümlendi ağladım ağlıcam .. Zor tutuyorum kendimi...

ağlama.. vakti gelmemiştir, kendini yıpratma. Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere..

Arkadaşlar 4 gün geçti ama bende durum hala aynı..
Bi umut var mıdır geç döllenme falan.. Hafif sancı bel ağrısı.. Uyku hali halsizliik vb.. Hala devam ediyor..

kızlar bu bahsettiğiniz soğan kürünü nasıl yaptınız uyguladınız.tarifini anlatabilirmisiniz.

adetine 15 gün kala günde iki defa öğlen ve akşam yemeklerinden yarım saat önce ılık içilmesi gerekli
2 bardak klorsuz kaynayan suya 2 orta boy kurusoğanı 4 böl 7 dk ağzı kapalı kaynat ılıkken hatta biraz sıcağa yakınken iç.3 ay uygulanacak
ben yaptım ilk kürde yıllardır ilaçlarla kurtulamadoğım pkodan kurtuldum.

Back