- Konu Sahibi pipilioglum35
-
Peki hamile filan kaldinmiCanım öncelikle geçmiş olsun benim 3 cm kistim soğan kürü sayesinde gitti doktor ilaç vermedi küçük dye kendin atabilirsin bunu bir kaç aya dedi ama ben bu kür denedim ve 20 gün sonra kontrole gidince kist yoktu
Peki hamile filan kaldinmi
Canım ben sogan suyu ile hamile kaldım Allahın izniyle tabi soruların varsa yardımcı olmak isterimIyi aksamlar arkadaslar benim bi oglum var 5 yasinda ve 6 aydir cocuk istiyoruz olmuyor ...ilk gebeligimde myom vardi dogumla gider demislerdi aceba myom tekrarlar mi bilginiz varmi bide bu sogan kurunu yapip hamile kalan varmi aceba..bugun adetim 5. Gunu kac gun boyunca icmem gerekio 15 gunmu yoksa 1 ay bilgi verirseniz sevinirim...gercekten myomu ve kistleri yok ediyormu..
Canim kistim yoktu ama sogan kuru uyguladigimmay hamile kaldim bende. Adet bitikten sonra 2. Gun basladim sabah aksam ac karnina 15 gun ictim
Adetinin besinci gunu mu basladin? Ben adet bittikten sonra 2. Gun baslamistim ama cok fark etmez sanirim oCnm bende bugün başladım enfeksiyon kapmamak için geçen ay çok kötü mantar oldum çünkü benim adetim pazartesi bitti ama salı günü lekelenmem oluyordu. Bugün başladom soğan suyuna 5 günümde. Demem o ki 2 günü başlamadm sence birşey olurmu çoğu yerde 2 ve 7 gün aralığında başlayın demiş
Canım sende bir sorun var mıydı pko falan ?Canım ben sogan suyu ile hamile kaldım Allahın izniyle tabi soruların varsa yardımcı olmak isterim
Bırak canımKızlar ben 7-8 mart gibi yumurtlucaktım tahmin dün erken yumurtlama yaşadım ayrıca dün soğan kürüne başlamıştım devam etsemmi bıraksam mı çözemedim
Bırak canım
Erken yumurtlamayı nasıl anladın canım.. senin henüz testin silikleşmedi yani çatlamaz silik olmadan o yüzden çalışmaya devam :)Tamam cnm dün şans eseri erken yumurtladım değerlendirdik umarım olur olmazsa önümüzdeki ay küre başlasam olur demi
Soğan kürü 15 gün yapılır canımBende dunn basladim adetim 5 gunu ...allahin izinyle ve kac gun uygulucam 15 mi yoksa 20 mu ...gecen ay adetim sancli cok geldi bu aysa sonuna dogru parca parca kan pihtisi dustu hayatim boyunca bole agrili adet gormedim hic son 2 aydir...
Erken yumurtlamayı nasıl anladın canım.. senin henüz testin silikleşmedi yani çatlamaz silik olmadan o yüzden çalışmaya devam :)
Peki tam zamaninda mi basladim icmeye peki adetim son gunu basladim yoksa biseyi takip etmem gerekiyormuSoğan kürü 15 gün yapılır canım
Adet bitiminden 2 gün sonra başlanır canım. Ama önce ve sonra başlayıp fayda görende var.. herkesin yapısı farklı.. ben de adetten 2 gün sonra başladımPeki tam zamaninda mi basladim icmeye peki adetim son gunu basladim yoksa biseyi takip etmem gerekiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?