kızlar adetimin 14. günü soğan suyuna başlamıştım 4 gün falan oldu kullanalı ama bugün açık renk pembemsi kanama geldi bir süre ve karnım ağrıyor neden olabilir.bırakmalımıyım soğan suyunu.
inşallah vardır hem kist hem yumurtlama için kullanıyorum.. kist varsa yumurtlama da olmuoKizlr soğan kurunn yumurtlamaya etkisi vrmi sadece kist tedavisi icinmi kullanılıyor
Hadi hayrlsi canm bnde ikinci ayıma başlicmkürtajdan sonra ilk kullanışım canım daha önce kullanmıştım hamile kaldım ama kalbi atmıyordu kanama başladı kürtaj olmak zorunda kaldım işte bu ay kullandım bitti bayrama denk geldi düzenli içemedim bu ay adetle birlikte tedaviye başlicam
Anladım cnm bndede çikolata kisti var ameliyat olcam sonra tüp bebek tedavisine basiyorum acaba icsem faydası olur mu bilemedimhem kist hem yumurtlama için kullanılıyor canım ben bu ay olmadığını düşünüyorum çünkü hamile olsam bu kadar lekelenme gelmezdi 10 gün kahverengi lekelenme yaşadım ben sinir oldum bu ay doktor femera verdi ilk defa başlicam ama yanında soğan suyu içsemmi bilmiyorum
Canım bnde bi iki gün yaptım bıraktım bilimsel bir şeyi yok dedi doktorum ama BN içim rahat etsin diye demedim sende iki gün dene bırak bence yaptıran yararını gören varmı bilmiyorumKızlar selam benim durumum baya karışık ne olur yardımcı olun pkoluyum adetim düzenli ama yumurtalarım büyüyüp çarlayamıyo kendiliğinden. Anca klomen ve orvitalle ile 4 kez denedim olumsuz.aşılama yaptım olumsuz. Tüp bebek denedim bebişim tuttu hcg 130 oldu ama 1.5 aylıkken gitti yani kimyasal... progesteronum düşük kendiliğimden zor ama bi süre tedavide olamam maddi sıkıntılar. Şuan adetimin 8. Günü soğan kürü denesem progesteronu yükseltir mi yani bu kür yumoşlarımı büyütüp çatlatmama kendiliğinden sağlar mı kiii eğer olumlu bişiler derseniz yarın hemen başlıcam
doktora git ablacım sen en sağlıklısı.. doktornnu değiştir...Hanimlar mrb bende bebis istiyorum benf miyom var 16 aylik evliyim gecen ay hsg cektirdim tupler acik hic korunmadik 2 defa klomen ve catlatma ignesi kuladim ama olmadi lutfen lutfen yardimci olabilirmisiniz adet im 19 ama bugun sancim var
tam zamanla ablacım.. biz daha deneyimsiziz yeni evliyiz sana şöle yap böle yap diyemedim o yüzden.. ama doktordan doktora değişiyo tedavi yöntemlri birinin farkedemediğini diğeri farkediyo ona göre sağlıklı bi tedavi çiziyo.. soğan kürünü sorarsan kisti eritıyo dıolar iki ay kullandım adet düzenim değisti ara kanamalarım oldu bıraktım.. doktora gittim eski tahlillerime baktı bazen hersey normalkende doğal yollarla olmayabiliyor dedi.. eski doktorum prolaktine takti tsh a taktı yanlış ilaç verdi 1 senemi çaldı.. smdi değstrdm doktorumu memnunum çok sükür.. hamile değilim ama umutluyum.. eşimden test istedi eşiniz verdimi test o da çok önemliymiş..Mrb hsg ceken yeni doktorumdu bugun adet oldum adet olursan ikinci gunu gel demisti yarin gidecem bakalim bu defa ne soylenecek
tam zamanla ablacım.. biz daha deneyimsiziz yeni evliyiz sana şöle yap böle yap diyemedim o yüzden.. ama doktordan doktora değişiyo tedavi yöntemlri birinin farkedemediğini diğeri farkediyo ona göre sağlıklı bi tedavi çiziyo.. soğan kürünü sorarsan kisti eritıyo dıolar iki ay kullandım adet düzenim değisti ara kanamalarım oldu bıraktım.. doktora gittim eski tahlillerime baktı bazen hersey normalkende doğal yollarla olmayabiliyor dedi.. eski doktorum prolaktine takti tsh a taktı yanlış ilaç verdi 1 senemi çaldı.. smdi değstrdm doktorumu memnunum çok sükür.. hamile değilim ama umutluyum.. eşimden test istedi eşiniz verdimi test o da çok önemliymiş..
anladım ablacım ameliyat olmam çocuk sahibi olmana engel mi?İlk doktorum esimden testi istemisti yapti sorun yok ayni sonuclari simdiki doktoruma gosterdik gayet iyi dedi miyomdan dolayi ameliyat olmam gerek asiri kanamam oluyor bakalim yarin ne diyecek doktorum ben sogan kuru yaptim incir kuru corekotu polen bal yaptim ise yaramadi artik ne yapacam bilmiyorum