soğan kürü

asya_01

.1,62 boy başlangıç 83...güncel 75
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
16.624
42.770
34
kızlar adetimin 14. günü soğan suyuna başlamıştım 4 gün falan oldu kullanalı ama bugün açık renk pembemsi kanama geldi bir süre ve karnım ağrıyor neden olabilir.bırakmalımıyım soğan suyunu.

bende adetin 7. günü kullandım ilk ay adetin 7.günü başlayıp 15 gün kullanıyosunuz bendede 13.gün bahsettiğiniz gibi açık pembemsi kanamam oldu bıraktım ben 13.günde simdi ikinci ayımdayım adetime 10 gün kala baslamam lazım carsamba baslıcam İnşallah. gecen ay bahsettiğiniz gibi karnmda ağrılar olmaya başladı özellkle kasıklarıma bıçak saplanır gibi olmuştu hamilemiyim die düşünmeye sevinmeye başlamıştım ama değilmişim kist var bende pko ya çevirebeler demişti doktor onun için kullanıyordum bu ay da kullanıp adetin 2.günü doktora gitcem bakalım ne durumda kistler.. siz ne için kullanıyosunuz soğan kürünü?

bende po hastasıyım ben içtim o lekelenme ve ağrı için gittim yumurtlamadan dedi bide kistler yok şimdilik ama soğan suyunun etkisi gidince yine çıkacak

4 ay devam soğan kürüne o zaman canımm ben devam etcem. yumurtlamadan olmasına sevindim ben hamilemyim değilmiyim die korktum o kanamadan sonra ilişki flnda olmadı yumurtlamayı kaçırmışız o zaman..

Kizlr soğan kurunn yumurtlamaya etkisi vrmi sadece kist tedavisi icinmi kullanılıyor

hem kist hem yumurtlama için kullanılıyor canım ben bu ay olmadığını düşünüyorum çünkü hamile olsam bu kadar lekelenme gelmezdi 10 gün kahverengi lekelenme yaşadım ben sinir oldum bu ay doktor femera verdi ilk defa başlicam ama yanında soğan suyu içsemmi bilmiyorum

kürtajdan sonra ilk kullanışım canım daha önce kullanmıştım hamile kaldım ama kalbi atmıyordu kanama başladı kürtaj olmak zorunda kaldım işte bu ay kullandım bitti bayrama denk geldi düzenli içemedim bu ay adetle birlikte tedaviye başlicam

Hadi hayrlsi canm bnde ikinci ayıma başlicm

Anladım cnm bndede çikolata kisti var ameliyat olcam sonra tüp bebek tedavisine basiyorum acaba icsem faydası olur mu bilemedim

Kızlar selam benim durumum baya karışık ne olur yardımcı olun pkoluyum adetim düzenli ama yumurtalarım büyüyüp çarlayamıyo kendiliğinden. Anca klomen ve orvitalle ile 4 kez denedim olumsuz.aşılama yaptım olumsuz. Tüp bebek denedim bebişim tuttu hcg 130 oldu ama 1.5 aylıkken gitti yani kimyasal... progesteronum düşük kendiliğimden zor ama bi süre tedavide olamam maddi sıkıntılar. Şuan adetimin 8. Günü soğan kürü denesem progesteronu yükseltir mi yani bu kür yumoşlarımı büyütüp çatlatmama kendiliğinden sağlar mı kiii eğer olumlu bişiler derseniz yarın hemen başlıcam

Canım bnde bi iki gün yaptım bıraktım bilimsel bir şeyi yok dedi doktorum ama BN içim rahat etsin diye demedim sende iki gün dene bırak bence yaptıran yararını gören varmı bilmiyorum

Hanimlar mrb bende bebis istiyorum benf miyom var 16 aylik evliyim gecen ay hsg cektirdim tupler acik hic korunmadik 2 defa klomen ve catlatma ignesi kuladim ama olmadi lutfen lutfen yardimci olabilirmisiniz adet im 19 ama bugun sancim var

Hanimlar mrb bende bebis istiyorum benf miyom var 16 aylik evliyim gecen ay hsg cektirdim tupler acik hic korunmadik 2 defa klomen ve catlatma ignesi kuladim ama olmadi lutfen lutfen yardimci olabilirmisiniz adet im 19 ama bugun sancim var
doktora git ablacım sen en sağlıklısı.. doktornnu değiştir...

Mrb hsg ceken yeni doktorumdu bugun adet oldum adet olursan ikinci gunu gel demisti yarin gidecem bakalim bu defa ne soylenecek

Mrb hsg ceken yeni doktorumdu bugun adet oldum adet olursan ikinci gunu gel demisti yarin gidecem bakalim bu defa ne soylenecek
tam zamanla ablacım.. biz daha deneyimsiziz yeni evliyiz sana şöle yap böle yap diyemedim o yüzden.. ama doktordan doktora değişiyo tedavi yöntemlri birinin farkedemediğini diğeri farkediyo ona göre sağlıklı bi tedavi çiziyo.. soğan kürünü sorarsan kisti eritıyo dıolar iki ay kullandım adet düzenim değisti ara kanamalarım oldu bıraktım.. doktora gittim eski tahlillerime baktı bazen hersey normalkende doğal yollarla olmayabiliyor dedi.. eski doktorum prolaktine takti tsh a taktı yanlış ilaç verdi 1 senemi çaldı.. smdi değstrdm doktorumu memnunum çok sükür.. hamile değilim ama umutluyum.. eşimden test istedi eşiniz verdimi test o da çok önemliymiş..

İlk doktorum esimden testi istemisti yapti sorun yok ayni sonuclari simdiki doktoruma gosterdik gayet iyi dedi miyomdan dolayi ameliyat olmam gerek asiri kanamam oluyor bakalim yarin ne diyecek doktorum ben sogan kuru yaptim incir kuru corekotu polen bal yaptim ise yaramadi artik ne yapacam bilmiyorum

anladım ablacım ameliyat olmam çocuk sahibi olmana engel mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…