soğan kürü

miyom alinirken rahimin alinma olasiligi varmis bu yuzden cesaret edemiyorum bide doktor kesin hamile kalirsin demiyor hamile kalacagimi bilsem hemen ameliyat olurum

miyom alinirken rahimin alinma olasiligi varmis bu yuzden cesaret edemiyorum bide doktor kesin hamile kalirsin demiyor hamile kalacagimi bilsem hemen ameliyat olurum
annem rahimden amelyat olurken bi abla vardı o da aynı şekilde kararsız kalmış ameliyat olmamıstı ama.. ilaçla tedavini bulursun inşallah abla.. soğan kürünüde deneyebilirsin belki faydasını görürsün..

Yaptim sogan kuru bakalim nasip artik cocugum olmayacagina alistiriyorum kendimi umidim yok
hiç umulmadık yerde umulmadık mutluluklar nasip edıyo ya Rabbim İnşallah sana da nasip eder ablacım öle bi mutluluk.. Allah tan hiç ümit keselirmi? umudunu da ümidini kaybetme...

Cnm mrb doktora gittim filimden sonra iki ay bekle hamile kalmazsan ilaç uygulamasina geceriz dedi bekliyorum

kızlar bende ynı 6 cm endometrum cıkolata kıstı oldugunu ogrendım sogan kürünün faydasının görür müyüm acaba tadı nasık

Ya kızlar bnm adetim 3 gün gecikti soğan kuru yaptım iki kere hala olmadim çok sinirliyim spiral var bide Hormon da mı var sorun ya bişe diyin moralim bozuldu; (

Arkadaşlar çok önemli birşey sorucam. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Soğan kürünü klomen ile birlikte yapsam zararı olur mu

canım bak ben napıcam biliyormusun önümüzdeki ay tedaviye başlıyorum ilk ay beklicem bakıcam yumurtalar nasıl cvp veriyor eğer ilaç yetersiz kalırsa sonraki ay soğan kürü de kullanıcam planım o

yusupost: 42304788 .!.:
kızlar bende ynı 6 cm endometrum cıkolata kıstı oldugunu ogrendım sogan kürünün faydasının görür müyüm acaba tadı nasık
Canim bende de vardi bi kac gun içtim bıraktım sonra ameliyat oldum

Kızlar geçen ay 15 gunlük5 ve 20 eylül arası 1. Kürü yaptım. Şimdi adetin yarın bitecek ama bu gecikmlei bir adetti düzen yok. 7 günlük 2. Kürü ne zaman yapmalıyım ? Emin değilim adetim belli olmuyor direk baslasam olmaz mi faydası ?? Yardım lütfen pko var yumurtluyirum ama çatlamiyor yanı foliküller var çok sayıda 1cmden küçük.

kürtajdan sonra ilk kullanışım canım daha önce kullanmıştım hamile kaldım ama kalbi atmıyordu kanama başladı kürtaj olmak zorunda kaldım işte bu ay kullandım bitti bayrama denk geldi düzenli içemedim bu ay adetle birlikte tedaviye başlicam
Kurtajdan sonra hemen mi başladınız bende kullanmak istiyorum ama korkuyorum dün kürtaj oldum yeniden hamile kalmayi öyle istiyorum ki adetim zaten çok geç oluyor ne yapsam bilmiyorum yardım tavsiye :KK42:

Kurtajdan sonra hemen mi başladınız bende kullanmak istiyorum ama korkuyorum dün kürtaj oldum yeniden hamile kalmayi öyle istiyorum ki adetim zaten çok geç oluyor ne yapsam bilmiyorum yardım tavsiye :KK42:

hayır canım hemen yapma bekle en az bir adet dönemi geçsin öyle başla seni o kadr iyi anlıyorum ki bende yaşadım aynı şeyleri :KK61: ama yapacak bişey yok Allah verde Allah aldı topla kendini rahminde kendini toplaması lazım canım önce bir edet olmayı bekle bence

Kızlar geçen ay 15 gunlük5 ve 20 eylül arası 1. Kürü yaptım. Şimdi adetin yarın bitecek ama bu gecikmlei bir adetti düzen yok. 7 günlük 2. Kürü ne zaman yapmalıyım ? Emin değilim adetim belli olmuyor direk baslasam olmaz mi faydası ?? Yardım lütfen pko var yumurtluyirum ama çatlamiyor yanı foliküller var çok sayıda 1cmden küçük.
Var mı bi fikri olan yarın başlasam ??

X