soğan kürü

hayır canım hemen yapma bekle en az bir adet dönemi geçsin öyle başla seni o kadr iyi anlıyorum ki bende yaşadım aynı şeyleri :KK61: ama yapacak bişey yok Allah verde Allah aldı topla kendini rahminde kendini toplaması lazım canım önce bir edet olmayı bekle bence
Yaşayan anlayabilir zaten sadece etrafimda oluyordu ama ya öyle mi üzüldüm deyip unutuyorum ama şimdi çok daha iyi anlarım her acıyı. ...benim adetim normalde çok düzensiz oluyordu iki hatta üç ay bile olmadığı oldu inşallah öyle olmaz da başlarım çok sağol bana cevap verdiğin için. ..

Yaşayan anlayabilir zaten sadece etrafimda oluyordu ama ya öyle mi üzüldüm deyip unutuyorum ama şimdi çok daha iyi anlarım her acıyı. ...benim adetim normalde çok düzensiz oluyordu iki hatta üç ay bile olmadığı oldu inşallah öyle olmaz da başlarım çok sağol bana cevap verdiğin için. ..

ne demek canım sende sağol sanırım seninle durumlarımız aynı canım bende kürtajtan önce en erken 45 günde bir olurdum yeni yeni vucud topluyor kendini zaman gösterecek sadece tevekkül edicez rabbimize sığınıcaz

Kizlar faydaki gorunen bazi şeyler aslında faydali degil ben yillardir ayda bi defa maydanoz suyu iciyodum gecen ogrendim gebelikte dusuge neden oluyomus aman dikkat edin.

kızlar size soğan kürü hakkında cok güzel bir bilgi vereyim. benm kuzenim pcoydu. yılsda 2 kez adet oluyordu. soğan kürünü uyguladı ve adetleri düzene girdi simdi üç tane cocugu oldu Allah bağışlasın. ben de deniyorum müthiş derecede rahatlatıyor.

evet adet bitiminin 2. gününde başlayıp 15 gün içiliyor. bir sonraki adetine 7 gün kala tekrar kullanıyorsunuz 7 gün boyunca. ben öyle biliyorum.
ben bıraktım soganı ya uc gun ıctım hayıt ttohumunu içemiodum cunku sogan içince baska hıc bısey ıcemıosun

merhaba,benımde kıstim var sol yumurtalığımda acaba kaç ay uygulamak gerekıyor ki tamamen temizlensin yumurtalıklar..ben yaptım ama yanlıs yaptım sanıyorum 2 ay uyguladım sadece..baska bi yerde 4 ay uygulamak gerekır dıye okudum..doğrulğu nedir

merhaba,benımde kıstim var sol yumurtalığımda acaba kaç ay uygulamak gerekıyor ki tamamen temizlensin yumurtalıklar..ben yaptım ama yanlıs yaptım sanıyorum 2 ay uyguladım sadece..baska bi yerde 4 ay uygulamak gerekır dıye okudum..doğrulğu nedir
1 ay duzenlı uygulasan yınede görurrsn faydasnı

canm soğan kürünü 15 günden fazla kullanma. soğan kürüyle birlikte hayıt tohumu da içebilirsin. 15 günlük soğan kürünün devamını diğer ayki adetine 7 gün kala tekrar uyguluyorsun.

ben bıraktım soganı ya uc gun ıctım hayıt ttohumunu içemiodum cunku sogan içince baska hıc bısey ıcemıosun
soğanı sürekli kullan derim 15 gün aralıksız devam et. her gün 1 bardak da hayıt tohumu iç aslan pencesiyle karıştırarak. 1 ay sık dişini etkisini görmezsen bidaha denemezsin :)

Merhabalar. Ben pko luyum ve adetlerim duzenli değildi. En erken 35-40 günde bir olurdum. Adet miktarim da cok azalmıştı. Sogan kürü yaptım. Maaşallah 28.günümde tekrar adet oldum ve kanama miktari artti. 2.defa bu kürü yapmama gerek var mi sizce?

Merhabalar. Ben pko luyum ve adetlerim duzenli değildi. En erken 35-40 günde bir olurdum. Adet miktarim da cok azalmıştı. Sogan kürü yaptım. Maaşallah 28.günümde tekrar adet oldum ve kanama miktari artti. 2.defa bu kürü yapmama gerek var mi sizce?
2. defa da yapılıyor gülüm adetine 10 gün kala yapıyolar

X