Yaşayan anlayabilir zaten sadece etrafimda oluyordu ama ya öyle mi üzüldüm deyip unutuyorum ama şimdi çok daha iyi anlarım her acıyı. ...benim adetim normalde çok düzensiz oluyordu iki hatta üç ay bile olmadığı oldu inşallah öyle olmaz da başlarım çok sağol bana cevap verdiğin için. ..hayır canım hemen yapma bekle en az bir adet dönemi geçsin öyle başla seni o kadr iyi anlıyorum ki bende yaşadım aynı şeyleriama yapacak bişey yok Allah verde Allah aldı topla kendini rahminde kendini toplaması lazım canım önce bir edet olmayı bekle bence
Yaşayan anlayabilir zaten sadece etrafimda oluyordu ama ya öyle mi üzüldüm deyip unutuyorum ama şimdi çok daha iyi anlarım her acıyı. ...benim adetim normalde çok düzensiz oluyordu iki hatta üç ay bile olmadığı oldu inşallah öyle olmaz da başlarım çok sağol bana cevap verdiğin için. ..
canm ilk kürünü adetin kaçıncı günü uyguladın ne zaman basladın?Var mı bi fikri olan yarın başlasam ??
saracoglu adet bitimden 2 gun snra uygulayın dıyor bende oyle yaptmcanm ilk kürünü adetin kaçıncı günü uyguladın ne zaman basladın?
evet adet bitiminin 2. gününde başlayıp 15 gün içiliyor. bir sonraki adetine 7 gün kala tekrar kullanıyorsunuz 7 gün boyunca. ben öyle biliyorum.saracoglu adet bitimden 2 gun snra uygulayın dıyor bende oyle yaptm
ben bıraktım soganı ya uc gun ıctım hayıt ttohumunu içemiodum cunku sogan içince baska hıc bısey ıcemıosunevet adet bitiminin 2. gününde başlayıp 15 gün içiliyor. bir sonraki adetine 7 gün kala tekrar kullanıyorsunuz 7 gün boyunca. ben öyle biliyorum.
1 ay duzenlı uygulasan yınede görurrsn faydasnımerhaba,benımde kıstim var sol yumurtalığımda acaba kaç ay uygulamak gerekıyor ki tamamen temizlensin yumurtalıklar..ben yaptım ama yanlıs yaptım sanıyorum 2 ay uyguladım sadece..baska bi yerde 4 ay uygulamak gerekır dıye okudum..doğrulğu nedir
canm soğan kürünü 15 günden fazla kullanma. soğan kürüyle birlikte hayıt tohumu da içebilirsin. 15 günlük soğan kürünün devamını diğer ayki adetine 7 gün kala tekrar uyguluyorsun.merhaba,benımde kıstim var sol yumurtalığımda acaba kaç ay uygulamak gerekıyor ki tamamen temizlensin yumurtalıklar..ben yaptım ama yanlıs yaptım sanıyorum 2 ay uyguladım sadece..baska bi yerde 4 ay uygulamak gerekır dıye okudum..doğrulğu nedir
soğanı sürekli kullan derim 15 gün aralıksız devam et. her gün 1 bardak da hayıt tohumu iç aslan pencesiyle karıştırarak. 1 ay sık dişini etkisini görmezsen bidaha denemezsin :)ben bıraktım soganı ya uc gun ıctım hayıt ttohumunu içemiodum cunku sogan içince baska hıc bısey ıcemıosun
2. defa da yapılıyor gülüm adetine 10 gün kala yapıyolarMerhabalar. Ben pko luyum ve adetlerim duzenli değildi. En erken 35-40 günde bir olurdum. Adet miktarim da cok azalmıştı. Sogan kürü yaptım. Maaşallah 28.günümde tekrar adet oldum ve kanama miktari artti. 2.defa bu kürü yapmama gerek var mi sizce?