• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

:D bende iki içiyorum benim adetim hiç belli olmuyor bazen 30 bazen 45 bazen 50 günde bir geliyor.. zaten bundan dolayı hamile kalamıyorum... ben de mi 1 içmeliydim acaba? :( aman neyse fazla olsun da eksik olmasın :D

benim 35 de kesin geliyor senin daha uzun 2 bardak içebilirsin.n zamandır bebek istiyorsun ? :21:

benim 35 de kesin geliyor senin daha uzun 2 bardak içebilirsin.n zamandır bebek istiyorsun ? :21:

aslında evlendiğimden beri ama ilk evlendiğimde mol gebelik geçirdim ... biraz ara verdim mecburen :/ son 7 aydır da olmuyo işte :/

aslında evlendiğimden beri ama ilk evlendiğimde mol gebelik geçirdim ... biraz ara verdim mecburen :/ son 7 aydır da olmuyo işte :/

bende ilk 2 inci ay gebe kaldım ve 6 haftalıkken düşük oldu.6 ay korunduk şuan 9 aydır bizde deniyoruz.3 ay önce dr gittim bi sorun yok smer de temiz dedi 1 sene geçsin olmazsa tedavi ye başlarız dedi.ben bu ay adet olursam 3 gün hormon tahlili yaptırıcam her ay kafa ya takıyordum ama bu ay çok rahatım yani adet günüm yaklaşıyor acaba demiyorum.bakalım kısmet RABBİM şu mübarek Ramazan'ın hürmetine hayırlı tez zamanda kucaklarımıza bebişlerimizi nasip etsin :8:

bende ilk 2 inci ay gebe kaldım ve 6 haftalıkken düşük oldu.6 ay korunduk şuan 9 aydır bizde deniyoruz.3 ay önce dr gittim bi sorun yok smer de temiz dedi 1 sene geçsin olmazsa tedavi ye başlarız dedi.ben bu ay adet olursam 3 gün hormon tahlili yaptırıcam her ay kafa ya takıyordum ama bu ay çok rahatım yani adet günüm yaklaşıyor acaba demiyorum.bakalım kısmet RABBİM şu mübarek Ramazan'ın hürmetine hayırlı tez zamanda kucaklarımıza bebişlerimizi nasip etsin :8:

aminn.. inşallahh canım ya benim bu ay ümidim yok açıkçası 21. gün testim negatif çıktı yumurtlamam yokmuş yanii... klomen verdi doktor adetinden sonra başla diye ama benim adet ne zaman gelir belli olmaz kii.. kafasına göre takılıyor hanım ağa :D o yüzden başladım soğan kürüne bi an önce gelsin de adetim ... hamile kalmaya çalışayım :D

selam kızlar nasılsıınızzz soğan kürleri ne alemde ? benim 2 gün sonra bitiyor bu arada çörek otu tarçın ve balda yiyorum tadı baya güzel vee bol bol dua ediyorum bakalım beklenmeyen tarihe de az kaldı düşünmemeye çalışıyorum.bi kaç gündür de nete girmiyorum kendimi başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum girsem kendimi tutamıycam gene araştırmaya başlaycam :84: inşallah bu ay müjdeler veririz :13:

selinayy cığım ben de başlamıştım adetin 2 gününden tarçın bal çörekotuna..saraçoğlundan kestane balı sipariş verdim. içtim..öncesinde soğğan suyu..Vee en önemlisi duaaalar..Allah büyük..Bakalım inşallah hayırlı güzel sevinçli ay olur bizim iiçin..

selamlarr hanımlar çoktandır yoktum konu tüm hızı ile ilerlemeye devam ediyor size bişi sormak istiyorum geçen ay adetimden 1 gün sonra soğan kürü uyguladım 5 gün kistlerim var ve bebek istiyoruz adetime on gün varikende uygulamıştım her neyse bu ay adetime 10 gün varken önce belli belirsiz kahve lekelenmeler oldu sonra çamur gibi bi akıntı geldi peçeteye eşimde bende korktuk ertesi gün adet gibi bi açık bi koyu parçalı kanama geldi ama az az bnm adetim soğan suyundan sonra 7 gün sürmüştü yoğun bi şekilde bu öyle değil bugün 3. gün gelmiyo gibi damla damla geliyo gibi değişik bişi şiddetli kasık ağrım ve karnımın altında şişlik var anlam veremedim böyle bişi yaşayan var mı soğanla alakalı mnı? bilenlerin fikirlerini rica ediyorum

selamlarr hanımlar çoktandır yoktum konu tüm hızı ile ilerlemeye devam ediyor size bişi sormak istiyorum geçen ay adetimden 1 gün sonra soğan kürü uyguladım 5 gün kistlerim var ve bebek istiyoruz adetime on gün varikende uygulamıştım her neyse bu ay adetime 10 gün varken önce belli belirsiz kahve lekelenmeler oldu sonra çamur gibi bi akıntı geldi peçeteye eşimde bende korktuk ertesi gün adet gibi bi açık bi koyu parçalı kanama geldi ama az az bnm adetim soğan suyundan sonra 7 gün sürmüştü yoğun bi şekilde bu öyle değil bugün 3. gün gelmiyo gibi damla damla geliyo gibi değişik bişi şiddetli kasık ağrım ve karnımın altında şişlik var anlam veremedim böyle bişi yaşayan var mı soğanla alakalı mnı? bilenlerin fikirlerini rica ediyorum

soğanla alakalı mı bilmiyorum :/ ben bu ay başladım soğan kürüne ... 2 ay önce adetimin gelmesi gereken gün benim de kahverengi lekelerim geldi... adet geliyor sanmıştım ama bi türlü bitmedi çamur gibi gelmeye devam etti. yerleşme kanaması olabilir hamile olabilirsin dediler. kan testi yaptırdım bhcg 40 çıktı çok mutlu oldum ertesi gün doktora gittim bhcg 0 çıktı. :( nolduğunu anlayamadım kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin dedi doktorum ve adet söktürücü verdi... yani soğan kullanmadığım zaman yaşadım ben bunu. bence bi doktora git sende...

soğanla alakalı mı bilmiyorum :/ ben bu ay başladım soğan kürüne ... 2 ay önce adetimin gelmesi gereken gün benim de kahverengi lekelerim geldi... adet geliyor sanmıştım ama bi türlü bitmedi çamur gibi gelmeye devam etti. yerleşme kanaması olabilir hamile olabilirsin dediler. kan testi yaptırdım bhcg 40 çıktı çok mutlu oldum ertesi gün doktora gittim bhcg 0 çıktı. :( nolduğunu anlayamadım kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin dedi doktorum ve adet söktürücü verdi... yani soğan kullanmadığım zaman yaşadım ben bunu. bence bi doktora git sende...

soğanla alakalıdır diye düşündüm bende aslında ne güzel olurdu hamiş olduğumuz için olsa ahhh ah bende pazartesi gideyim bakalım ne dicek hem kistlerime baksın ne var ne yok ben daha cok baş belası kistlerim mi parçalandı diye düşündüm bakalım bana ne dicek:((:17::18::18:

selinayy cığım ben de başlamıştım adetin 2 gününden tarçın bal çörekotuna..saraçoğlundan kestane balı sipariş verdim. içtim..öncesinde soğğan suyu..Vee en önemlisi duaaalar..Allah büyük..Bakalım inşallah hayırlı güzel sevinçli ay olur bizim iiçin..

ben son gün soğan suyu içmeyi unuttum zaten 1 bardak yerine hep 2 bardak içtim 2 gün eksik oldu benim :))) çörek otu da yumurtalama döneminde bol bol yedim bakalım artık normalde geçen ay 14 ünde oldum ama benim 5 gün gecikmeli geldiği regli 19 u inşallah olmam.senin gün n zaman ? :55:

yerleşme kanaması da olabilir. bazıları da soğandan erken kanaması oluyormuş bende olmadı gelen akıntımı da 4 gün kesti şimdi yavaştan az az tekrar gelmeye başladı.ama sen istersen bi test yaptır 1 hafta kala yerleşme oluyormuş hamile de olabilirsin.benim ilk gebeliğimde hiç kanamam olmadı her kes de değişiyor

yerleşme kanaması da olabilir. bazıları da soğandan erken kanaması oluyormuş bende olmadı gelen akıntımı da 4 gün kesti şimdi yavaştan az az tekrar gelmeye başladı.ama sen istersen bi test yaptır 1 hafta kala yerleşme oluyormuş hamile de olabilirsin.benim ilk gebeliğimde hiç kanamam olmadı her kes de değişiyor

ayyyy keşke öyle bişi olsa nasıl mutlu olurumm hamile kalmak için denemediğim yol kalmadı 1 hafta daha bekleyip önce idrar testi yapıcam hüsrana uğramamak için canım eğer çıkmazsa bişi doktora gidicem belki kistlerim geçmştir evet araştırdım tüm gün herkese göre değişiyormuş yalnız yerleşme kanaması açık pembe oluyomuş benm öle de oldu ama şimdi bi kırmızı parçalı bi çamurumsu geliyo:((:43::43:

günaydın kızlaaar, günaydın, günaydın, günaydın!!!
salı saahı TR'ye dönüyoruz inşallah :16: yola çıkmadan yarın ya da ertesi gün belli olur bnm akıbetim de artık hayırlısı.. Hâlâ ne regl belirtisi var ne de gebelik! ikisi de yoksa yımırtlayamadım bu ay demek.. günler hiç bu kadar uzun olmamıştı yaa :ssz: bu arada ateşim yerlerde :9: 36.1, 36.2 ama umut fakirin ekmeği :24:

hadi bakalım bize mutlu heberler ver..
bu topikten bir hamiş çıksın artık..:46:liste hamişlerle dolsun inşallah:49:

iNTERNETTEN BULDUĞUM soğan kürüyle ilgili bazı yorumlar.kadınlar kulübüde dahil

KARDE:gecen ay benim eltim dogum yaptı hatahanede yanında ben kaldım yantarafa dogum icin başka bayan geldi kayınvaldesi sogan cücügümüz geliyor diye sevinerek akrabalarına haber veriyordu bizim baktıgımızı farkedince dogum yapmaya gelen arkadaş anlatmaya başladı görümcesi sogan suyunun yüzdeki sivilcelere iyi geldigini söylemiş oda denemiş ama o ay hamile kalmış daha sonra tvde ibrahim saracoglunu dinlemiş sogan suyunun hamile kalmaya yardımcı oldugunu duymuş ondan sonra bebegini sogan cücüğü diye sevmeye başlamışlar size umut olsun diye yazdım

kARINCA KIZ:öncelikle ben pcos hastasıyım ve sogan suyuyla 14 kilo verdim sonrada hamile kaldım kaydirigubbakcemile2 soğan suyu aynı zamanda kaliteli iyi yumurta oluşmasını sağladı allahım inşallah hepinize nasip etsin...

HASANKEYF:arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyum ilk kez soğan kürünü yapmıştım mutlaka tavsiye ederim

SADİYE77:tebrikler canım bende 15 gün soğan kürü uyguladım. 15 gün sonunda 25 kasımda adet oldum. hemen 21 gün incir kürü yaptım. 26 aralıktaki adet günüme kadar 8- 10 daha soğan kürü yapayım dedim. meraktan 2 gün önece yaptırdığım :CüvCüv:kan testinde hamile olduğumu öğrendim.

NAGİHAN:kızlar soğan kürü adet bitiminden 7 gün sonra başlanıyor ve 15 gün uygulayıp bırakıyosunuz. tabi ben bilmiyordum o an adetimin bittince ertesi gün uygulamaya başladım ve 15 gün uygulayı bıraktım hem kistim geçti hemde hamile olduğumu öğrendim

BUNUN GİBİ BİRÇOK YORUM VAR.Umarım işimize yarar...

arkadaşlardan birinin mesajı çok hoşuma gitti aldım kızlar ayyyy gelicek bu bebek hissediyorum :D

Hanımlar soganlar kaynadıktan sonrakı hafıf ılımaya bırakıyoruzya... soganlar içindemı kalıp ılıyor? yoksa bardaga süzdükten sonramı ılıtıp içiyoruz :) rengi pek güzel bakalım tadı nasıl yabırde klorsuz suyu nerden bulucam? benım suda klor var 1.2 dıyor siz ne marka kullanıyorsunuz?

ayyy içtim sonunda :S öncesi iyiydi.... sonuna dogru baya mide kalkıyor yawf :D Şifa Niyetine ne yapalım.. Hayırlısı Allahtan.. :)

Cancagizim afiyet şeker olsun :56: demlenirken sogan icinde kaliyor evet, iceceginde süzüyorsun. Yarinki kurden sonra seveceksin bu tadi :1:

Hanımlar soganlar kaynadıktan sonrakı hafıf ılımaya bırakıyoruzya... soganlar içindemı kalıp ılıyor? yoksa bardaga süzdükten sonramı ılıtıp içiyoruz :) rengi pek güzel bakalım tadı nasıl yabırde klorsuz suyu nerden bulucam? benım suda klor var 1.2 dıyor siz ne marka kullanıyorsunuz?

ben soğanları içinde bırakıyordum içeceğim zaman bardağa alıyordum.suya gelince de ben arıtma kullanıyorum.bu arada normal markette ki sularda klor olduğunu bilmiyordum :44:

ayyy içtim sonunda :S öncesi iyiydi.... sonuna dogru baya mide kalkıyor yawf :D Şifa Niyetine ne yapalım.. Hayırlısı Allahtan.. :)

bence tadı ilkinde o kadar kötü değil ama ben her gün 2 bardak içince bööö gelmişti ve soğanın kokusunu almadan içiyordum :87:

ben soğanları içinde bırakıyordum içeceğim zaman bardağa alıyordum.suya gelince de ben arıtma kullanıyorum.bu arada normal markette ki sularda klor olduğunu bilmiyordum :44:

ben kızım için phı yuksek su alıyorum.. sakanınkı 8.22 şuan en yuksek ve faydalısı o.. ama klorur var.. içerisinde çeşmeden arıtıyorum yemek için oda cok kireçli.. inşallah fayda eder.. :)

Back