valla ne desem rmazan bahane oldu sankı ıcımden gelmıyor hıc bu kıstle bırlıkte umutlarım suya dustu en cok ıstedıgın sey senın ımtahanındır sozu tam benım ıcın yazılmıs sankı uyku bıle tutmuyor artık
asla vazgecme asla aslaaaaaa
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ne desem rmazan bahane oldu sankı ıcımden gelmıyor hıc bu kıstle bırlıkte umutlarım suya dustu en cok ıstedıgın sey senın ımtahanındır sozu tam benım ıcın yazılmıs sankı uyku bıle tutmuyor artık
asla vazgecme asla aslaaaaaaanne tükendim yazmıssın ya onu görünce içim gidio lütfen duanı eksik etme Allahtan ümit kesilmez bak ben daha evli degilim bende ne yasayacagımı bilmiyorum ama sen ümidini yitirme vazgecme
yaa gercektenmi bi sitesine bakayım bende sitesinde okudum tarifinde yazıo 3-4 adet dönemi yapılabilir die yazmıs.kuzum o kürü bizlede paylas acaba incir kürümü
inşallah sen benım ysadıklarımı yasamaz evlenır evlenmez hamıle kalırsın ınsallahh amınnnnnnnnnn hep duva edıp sukredıyorum ısyan etmıyorum allah buyuk vardır bundada bı hayır elden hıc bırsey gelmıyor duvadan baska![]()
incir degil ... Ben trombofili hastasıyım.. O yuzden gorusmustum doktorla telefonda içebilirmıyım dıye oda iç dedi bi sorun olmaz dedi.. Eger 1 ay ıcınde olmazsa ara tekrar ben sana bi kür vericem dedi... Ama bebek için incir kuru yada sogan kuru yap dedı .. çok faydasını goren oldu dedi.. Sende goreceksın dedi.. Inşallah bakalım .. :)
insallah sende tez zamanda hamile kalırsın seni anlıyorum inan .bebek yuvanın nesesiinsallah bu mübarek gecede Rabbimiz halimizi bilyo seni bebişine kavustursun beni sevdiğime sonra bebegime :) insallah ikizin olur emi :)
allah razı olsun duvan ıcın amınnn ben nereyı toparlıycagımı sasırdım tam hormonları dusurme tedavısıne basladık bu ay pko ıcın bebek ıcı tedavıye baslıcaktım kıstım olmus goguslerım agrıyo pıroklatın gene yukseldı ne yapacagımı sasırdım ben ılacın yan etkısı ayrı dert neyse sevdıgın askerı personel dımı benım esımde askerı personeldı sozlesme bıttı oyle dugun yaptık
Ben sogan kürünün faydasına inanıyorum canlar pcoslu yakınımın 1 yıl bebgi olmadı sonra bu kürü yaptı hamile kaldı bence yapın
canım ilacın adı ne evet bunu cok duydum gebe kalmayı kolaylastırıyormus kullan bencede baya hamile kalanda olmus.insallah faydasını görürüsün bizlerede örnek olursun insallah :)
canım kan degrlerine baktımı doktor bir baktır derim orda hersey belli olur bence.canım ibrahim saracoglunun sitesinden bak derim aynen uygula insan alısıyor bence 2 bardak iç aynen uygula derim
canim burda ilac ismi veriliyormu bilmiyorum özelden yazarim sana,zaten recetesiz satiliyor,ama tabi dr una danisip kullan derim..ben yurtdisindayim burda öyle kolay kolay deger falan bakilmiyo,yada henuz ben yeni basladigim icin tam net bilemiyorum..bazi sitelerde baktim da 2 bardak böbrekleri yorar falan yaziyodu,bende kararsiz kaldim :44:
Bide hap kullaniyorumya simdi hepsini üst üste kullanmayim diyorum..
Dr uma sogan kürünüde kullanayim mi diye sordum ama pek inanmadigini söyledi,ama icinde kalmasin istiyosan kullan dedi,ben de simdilik 1 bardak kullanip daha sonraki aylarda 2 ye cikartirim diye düsündüm :26:
Esimde cumaya sperm sayisini ölctürcek bakalim daha sonra nasil bi yol izleriz bilemiyorum
Bide benim anlamadigim kistim gittigi zaman tekrar gelirmi onu merak ediyorum :44:
tamam canım cok sagol onun otları var kurutlmusları onları kullanıp hamile kalanda cok olmus canım cok sagol.sogan kürüne bence devam et.onun zararı olcagını sanmıyom 3-4 ay kullanıla bilyomus sogan kürü.sogan kürü bitince sonra testeredişliarslan perncesi otunu kullancam adet düzensizliği için sonrada hayıta gecicem :) insallah gebe kalırsın canım.faydası olur.ilaclarla bence kist kontrol altına alınır kuzum
canım meraktayım senın bat gectımı oldunmu bat ınsallah olmamıssındır bebişin ssenınledır mujde verırsın bızlere amınnnnnnnnnnnnnn
canım BAT bugün ama müjde beklemeyin benden, regl olacağımönümüzdeki maçlara bakalım.
dogru soyluyorsun canım azımle devam etmek lazımsogan kurune ınsallah olcak amınnn
InsaAllah canim Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun..
Canim 2hafta sonra kontrolum var bakalim kist ne durumda,gecen ay kendi kendine gitmisti ama daha sonra tekrar gelmisbende anlamadim ilk defa basima geldi..bide gecen ay adetim cok kisa oldu,2gunde kesildi 3 gun leke oldu o kadar,demek kist tam atilmamis..bu sefer baya yogun oldu sanirsam atildi,hap ve sogan kurunun bayA faydasi oluyo,kasik agrim oluyo ara ara...kontrole kadar kullancam kuru bakalim hayurlisi