• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

cnm benim batı değiştirebilir misin son aylarda 34 35 günü bulmaya başladı en o yüzden 10 ağustos cnm
buarada senin batta yaklaşmış nasıl hissediyosun belirtiler var mı

Son düzenleme:
Hoş geldin,güzel dileklerin içinde tşk ederim.bu civan perçemi,aslan pençesi ni nasıl yapıyorsun bunlara ilaveten ben çoban çantası da almıştım hepsinden birer tutam karıştırmıştım ama tadı o kadar kötüydü ki 1 yudum dahi içemedim yanlış mı yaptım acaba :44:

hoşbuldum:)selinaycım doğru yapmışssın hepsinden birer tutam atıp 5 dk kadar demleyip soğumadan içiyorsun.evet tadi oldukça acı ama bir süre sonra alışıyorsun.Şifa niyetine içtiğimiz için:))zaten faydalı şeylerin tadı çoğu zaman kötü değilmidir:))

ben de yarın başlayacağım soğan kürüne ve inşallah sizlerle güzel haberlerimi paylaşıp buradan sizlerden de alıcam:))bende yumurtalık rezervi az çıktı kist ya da hormon sorunum yok.Fakat mide sorunum var:(soğan kürü de benim gibi rahatsızlığı olanlara tavsiye edilmemiş fakat mide koruyucu ilaçla beraber kullanmayı düşünüyorum.birkaç gün deneyeceğim umarım sorun olmadan 15 günü tamamlarım,sizlere sonucu yazarım.Ama daha öncede yazdığım gibi özellikle civanperçemini adet düzensizliği olan arkadaşlara tavsiye ederim.Yllarca süren adet düzensizliğim bu bitki sayesinde bitti:))doğa bizlere tüm şefkatiyle yardım ediyor aslında,yeterki doğru kullanalım:)görüşmek üzere.

merhaba kızlarr ... bende dün başladım soğan kürüne ... ramazanda olunca biraz zor olucak ama napalım şifa olsun inşallah... sahurda içmek biraz zor geliyo :( bende de adet düzensizliği var yaklaşık 1 yıldır annem sürekli başımın etini yedi başla diye hiç umursamamıştım..:D ama anladım ki 7 aydır bebeğimin olmaması bu yüzdenmiş :( özür dilerim annecimmm :D ama internette araştırdım çok faydasını gören olmuş dün başladım inşallah işe yarar... işe yaradığında burda paylaşacağım :D

şifa olsun cnm inş.ben çok memnun kaldım faydasını gördüm inş.sen de görürsün hatta başlamak için can atıyorum benim 2.ayım kürde evet biraz sorun olucak ramazanda ben sadece gece yatmadan içicem

ben de yarın başlayacağım soğan kürüne ve inşallah sizlerle güzel haberlerimi paylaşıp buradan sizlerden de alıcam:))bende yumurtalık rezervi az çıktı kist ya da hormon sorunum yok.Fakat mide sorunum var:(soğan kürü de benim gibi rahatsızlığı olanlara tavsiye edilmemiş fakat mide koruyucu ilaçla beraber kullanmayı düşünüyorum.birkaç gün deneyeceğim umarım sorun olmadan 15 günü tamamlarım,sizlere sonucu yazarım.Ama daha öncede yazdığım gibi özellikle civanperçemini adet düzensizliği olan arkadaşlara tavsiye ederim.Yllarca süren adet düzensizliğim bu bitki sayesinde bitti:))doğa bizlere tüm şefkatiyle yardım ediyor aslında,yeterki doğru kullanalım:)görüşmek üzere.

cnm bu civanperçemin ne gibi faydalarını gördün merakettim benim adet döngüm uzamaya başladı geç yumurtluyorum erken yumurtlamayı sağlar mı :44:

saraçoğlunun sitesindeyim şu anda ... soru cevap bölümlerinde o kadar güzel şeyler yazmışlar ki... çok umutlandım yaa :)) umarım hayal kırıklığı olmaz :D

SORU :
hocam sizden yüce Rabbim razı olsun önce yüce Rabbimin izniyle ve sizin soğan kürünüzü uygulayarak ilk ayda hamile kaldım. soğan kürünü gebe kalmak isteyen herkese öneririm teşekkürler hocam başarılarınızın devamını dilerim ve gerçekten siz çok değerli bir insansınız. hiç bir menfaat gözetmeksizin bilgilerinizi paylaşıyorsunuz.
CEVAP :
Onbinlerce çocuk sahibi olmak isteyen bayan sadece soğan kürünü uygulayarak çocuk sahibi oldular. Özellikle pcos'a, miyomlara veya basit adet düzensizliklerine bağlı olarak hamile kalamayan bayanlar için soğan kürü yeterli olmaktadır. Allah'tan, kürlerimizi kullanarak hamile kalan veya diğer rahatsızlıklarından dolayı şifa bulan tüm hastalara sağlıklarının daim olmasını diliyorum. Unutmayınız ki, şifayı ancak ve ancak Allah verir. Mutlak ilim sahibi olan bir tek yüce Allah'tır. Ben sadece yüce Allah'ın yarattığı nimetlerin içeriğindeki hikmeti (kimyayı) arayıp ortaya koyan ve insanın hizmetine sunan aciz bir kulum. Ben de her daim Allah'a şükrediyorum, nasip eylediği, ihsan ettiği ve müyesser eylediği için.

Unutmayınız ki, her şey O'nun ilminde, takdirinde ve iznindedir.

Kızlar merhaba
ben aranıza daha yeni katıldım forumlarda yeniyim. birşey danışmak istiyorum. ben evlendiğimden beri yani yaklaşık 2 senedir ilaçla korunuyorum ve bu ay sonu ilacım bitiyor ve bebek düşünüyoruz. soğan kürünü duymuştum fakat ayrıntılı bilmiyorum ne zaman başlamalı yardımcı olurmusunuz? :)

Son düzenleme:
SORU :
Merhabalar hocam ben pko luyum 2 senedir cocuk sahibi olamiyorduk gecen ay sizin kurunuzu uyguladim Rabbime sonsuz sukurler olsun simdi 5 haftalik hamileyim. Allah sizden razi olsun hatta kuru uygularken size bir kac soru sormustum ama yayinlanmadi. size bir sorum olucak, gebeligin ilk aylarinda ananas tuketimi dusuk riskini azaltiyomus diye duydum bu dogru mudur hocam. simdiden cok tesekkur ederim.
CEVAP :
Ananasın düşük riskini önlediği konusunda bilgi sahibi değilim. Ancak, sorunuzu cevaplamak için incelemem lazım. Tamamlanınca buradan bilgi vereceğim İnşaAllah.
Siz gene de ananası abartılı tüketmeyiniz. Sağlığınız daim olsun.

Kızlar merhaba
ben aranıza daha yeni katıldım forumlarda yeniyim. birşey danışmak istiyorum. ben evlendiğimden beri yani yaklaşık 2 senedir ilaçla korunuyorum ve bu ay sonu ilacım bitiyor ve bebek düşünüyoruz. soğan kürünü duymuştum fakat ayrıntılı bilmiyorum ne zaman başlamalı yardımcı olurmusunuz? :)

yemeklik beyaz soğanı dörde bölerek,önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika ağzı kapalı biçimde kaynatın.içinne bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce birer bardak tüketin.Bu küre sadece 15 gün devam edin.
Bu kür adet döneminde de yapılabilir.fakat en ideal zaman adet bitiminden 7 gün sonra başlanılması daha uydundur.
Ayrıca bu kürü hamile kalmak için de kullanılabilir.Hamile kalmak için kullananlar soğan suyu kürü bitiminden sonra incir kürünü de uygulamaları tavsiye edilmektedir.
Akıntılarınız bu kürün uygulanmasının 2.ve 3.gününden sonra aıkıntıları çözülmeye başlayacaktır.
Bu kürün faydalar;
Erken menopoz
Çikolata kisti
Miyom
Polikistik over
Yumurtalık kisti
Adet düzensizliği

canım sen ne için kullanıcaksın bilmiyorum ama adet düzensizliği içinse hemen başlanabilir diyor...

yemeklik beyaz soğanı dörde bölerek,önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika ağzı kapalı biçimde kaynatın.içinne bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce birer bardak tüketin.Bu küre sadece 15 gün devam edin.
Bu kür adet döneminde de yapılabilir.fakat en ideal zaman adet bitiminden 7 gün sonra başlanılması daha uydundur.
Ayrıca bu kürü hamile kalmak için de kullanılabilir.Hamile kalmak için kullananlar soğan suyu kürü bitiminden sonra incir kürünü de uygulamaları tavsiye edilmektedir.
Akıntılarınız bu kürün uygulanmasının 2.ve 3.gününden sonra aıkıntıları çözülmeye başlayacaktır.
Bu kürün faydalar;
Erken menopoz
Çikolata kisti
Miyom
Polikistik over
Yumurtalık kisti
Adet düzensizliği

canım sen ne için kullanıcaksın bilmiyorum ama adet düzensizliği içinse hemen başlanabilir diyor...

ayrıntılı anlatımın için teşekkür ederim canım :) ben ağustosta bebek çalışmalarına katkısı olur diye düşündüm zaten bu ay sonu doğum kontrol hapım bitiyor şimdiden başlasam işe yararmı onu merak etmiştim :)

cnm bu civanperçemin ne gibi faydalarını gördün merakettim benim adet döngüm uzamaya başladı geç yumurtluyorum erken yumurtlamayı sağlar mı :44:

benim ilk adetim den itibaren düzensizlik vardı.İlk gördüğümden ikincisinin arası 3 aydı,sonraları bu süre kısaldı fakat bu arada ben tedavi falan da görmedim.doktora gitmedim çünkü..adet aralarım 45 gün civarında düzene girdi ama nadiren de olsa bu süre uzuyordu.Ergenlikten sonra doktora gittim ve bir sorun olmadığını söylediler.hormon değerlerim normaldi.son birkaç yıldır bitkilere merak saldım ve araştırmalarım sonucunda bu bitkinin iyi geldiğini öğrendim.aktarda teyit etti.ve şu anda tam 28 günde bir olmasa da ayında adet oluyorum.soruna gelince canım bu bitki kadınların hormonlarını düzenliyor,azı çoğaltıyor,çoğu azaltıyor,dengeliyor yani.yumurtlamada sanırım hormonlarla ilgili,bence faydası olur zararı olmaz.Yanılmıyorsam lokman hekimdi: bu otu kadınlar evinden eksik etmeyip kullansalar,hiçbir kadın hastalığına yakalanmazlardı demiş.o kadar faydalı yani.Umarım yardımcı olabilmişimdir.;)

benim ilk adetim den itibaren düzensizlik vardı.İlk gördüğümden ikincisinin arası 3 aydı,sonraları bu süre kısaldı fakat bu arada ben tedavi falan da görmedim.doktora gitmedim çünkü..adet aralarım 45 gün civarında düzene girdi ama nadiren de olsa bu süre uzuyordu.Ergenlikten sonra doktora gittim ve bir sorun olmadığını söylediler.hormon değerlerim normaldi.son birkaç yıldır bitkilere merak saldım ve araştırmalarım sonucunda bu bitkinin iyi geldiğini öğrendim.aktarda teyit etti.ve şu anda tam 28 günde bir olmasa da ayında adet oluyorum.soruna gelince canım bu bitki kadınların hormonlarını düzenliyor,azı çoğaltıyor,çoğu azaltıyor,dengeliyor yani.yumurtlamada sanırım hormonlarla ilgili,bence faydası olur zararı olmaz.Yanılmıyorsam lokman hekimdi: bu otu kadınlar evinden eksik etmeyip kullansalar,hiçbir kadın hastalığına yakalanmazlardı demiş.o kadar faydalı yani.Umarım yardımcı olabilmişimdir.;)

sağol cnm aldırdım içtim bile akşam güzel tadı hafif acı ama severim zaten bitki çaylarını inş. işe yarar erken yumurtlamak istiyorum bide benim sorunum sanırım hormonlarda bu ay kontrole gidicem zaten bakalım doktor nedicek

günaydın kızlaaar, günaydın, günaydın, günaydın!!!
salı saahı TR'ye dönüyoruz inşallah :16: yola çıkmadan yarın ya da ertesi gün belli olur bnm akıbetim de artık hayırlısı.. Hâlâ ne regl belirtisi var ne de gebelik! ikisi de yoksa yımırtlayamadım bu ay demek.. günler hiç bu kadar uzun olmamıştı yaa :ssz: bu arada ateşim yerlerde :9: 36.1, 36.2 ama umut fakirin ekmeği :24:

evet kızlar soğan kürümün 3. günündeyim ve bu sabah kalktığımda inanamadım çünkü aylardır baş edemediğim akıntılarım vardı ve nerdeyse yok denecek kadar az geldiğini farkettim her doktor gittiğimde biraz akıntın var ama ilaç vermiicem bol su iç diyodu ama bu gün sabahtan beri çamaşırım tertemiz günde 2 kere fln değiştiriyodum rahatsız olduğm için :D:D lalalayyyyy ama artık yok gibiii soğan küründendir inşş.....:D:D:D

evet kızlar soğan kürümün 3. günündeyim ve bu sabah kalktığımda inanamadım çünkü aylardır baş edemediğim akıntılarım vardı ve nerdeyse yok denecek kadar az geldiğini farkettim her doktor gittiğimde biraz akıntın var ama ilaç vermiicem bol su iç diyodu ama bu gün sabahtan beri çamaşırım tertemiz günde 2 kere fln değiştiriyodum rahatsız olduğm için :D:D lalalayyyyy ama artık yok gibiii soğan küründendir inşş.....:D:D:D

benim kür bitti ve bende de akıntı geliyordu normal ama abartılı olmamasına rağmen benim de kürün sonlarına doğru akıntıyı kesti bakalım beklemedeyim :8:

selam kızlarrr... Ne yapıyorsunuz.. :) Ay yarın başlıyorum küre... inşallah.. :) Heyecanlandım valla :D:D

hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırız benim bitti kasıklarımda hafif ağrı vardı birazda bel boşluğumda ama artık yok sadece göğüs uçlarım acıyor :44:

benim kür bitti ve bende de akıntı geliyordu normal ama abartılı olmamasına rağmen benim de kürün sonlarına doğru akıntıyı kesti bakalım beklemedeyim :8:

ayy çok sevindim demekki işe yarıyo :D inşallah hamile de kalırım ama en azından bu sorunumu bile halletmesi bana yeter şimdilik :D

Son düzenleme:
ayy çok sevindim demekki işe yarıyo :D inşallah hamile de kalırım ama en azından bu sorunumu bile halletmesi bana yeter şimdilik :D

inşallah canım.evet işe yarıyor birde ben fazla fazla içtim :96: bende sadece adetim 34 35 gün oluyor diye içtim meğer sadece 1 bardak içecekmişim ben her gün 2 şer bardak içtim :66:

inşallah canım.evet işe yarıyor birde ben fazla fazla içtim :96: bende sadece adetim 34 35 gün oluyor diye içtim meğer sadece 1 bardak içecekmişim ben her gün 2 şer bardak içtim :66:

:D bende iki içiyorum benim adetim hiç belli olmuyor bazen 30 bazen 45 bazen 50 günde bir geliyor.. zaten bundan dolayı hamile kalamıyorum... ben de mi 1 içmeliydim acaba? :( aman neyse fazla olsun da eksik olmasın :D

Back