Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin,güzel dileklerin içinde tşk ederim.bu civan perçemi,aslan pençesi ni nasıl yapıyorsun bunlara ilaveten ben çoban çantası da almıştım hepsinden birer tutam karıştırmıştım ama tadı o kadar kötüydü ki 1 yudum dahi içemedim yanlış mı yaptım acaba :44:
merhaba kızlarr ... bende dün başladım soğan kürüne ... ramazanda olunca biraz zor olucak ama napalım şifa olsun inşallah... sahurda içmek biraz zor geliyobende de adet düzensizliği var yaklaşık 1 yıldır annem sürekli başımın etini yedi başla diye hiç umursamamıştım..
ama anladım ki 7 aydır bebeğimin olmaması bu yüzdenmiş
özür dilerim annecimmm
ama internette araştırdım çok faydasını gören olmuş dün başladım inşallah işe yarar... işe yaradığında burda paylaşacağım
![]()
ben de yarın başlayacağım soğan kürüne ve inşallah sizlerle güzel haberlerimi paylaşıp buradan sizlerden de alıcam:))bende yumurtalık rezervi az çıktı kist ya da hormon sorunum yok.Fakat mide sorunum varsoğan kürü de benim gibi rahatsızlığı olanlara tavsiye edilmemiş fakat mide koruyucu ilaçla beraber kullanmayı düşünüyorum.birkaç gün deneyeceğim umarım sorun olmadan 15 günü tamamlarım,sizlere sonucu yazarım.Ama daha öncede yazdığım gibi özellikle civanperçemini adet düzensizliği olan arkadaşlara tavsiye ederim.Yllarca süren adet düzensizliğim bu bitki sayesinde bitti:))doğa bizlere tüm şefkatiyle yardım ediyor aslında,yeterki doğru kullanalım:)görüşmek üzere.
Kızlar merhaba
ben aranıza daha yeni katıldım forumlarda yeniyim. birşey danışmak istiyorum. ben evlendiğimden beri yani yaklaşık 2 senedir ilaçla korunuyorum ve bu ay sonu ilacım bitiyor ve bebek düşünüyoruz. soğan kürünü duymuştum fakat ayrıntılı bilmiyorum ne zaman başlamalı yardımcı olurmusunuz? :)
yemeklik beyaz soğanı dörde bölerek,önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika ağzı kapalı biçimde kaynatın.içinne bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce birer bardak tüketin.Bu küre sadece 15 gün devam edin.
Bu kür adet döneminde de yapılabilir.fakat en ideal zaman adet bitiminden 7 gün sonra başlanılması daha uydundur.
Ayrıca bu kürü hamile kalmak için de kullanılabilir.Hamile kalmak için kullananlar soğan suyu kürü bitiminden sonra incir kürünü de uygulamaları tavsiye edilmektedir.
Akıntılarınız bu kürün uygulanmasının 2.ve 3.gününden sonra aıkıntıları çözülmeye başlayacaktır.
Bu kürün faydalar;
Erken menopoz
Çikolata kisti
Miyom
Polikistik over
Yumurtalık kisti
Adet düzensizliği
canım sen ne için kullanıcaksın bilmiyorum ama adet düzensizliği içinse hemen başlanabilir diyor...
cnm bu civanperçemin ne gibi faydalarını gördün merakettim benim adet döngüm uzamaya başladı geç yumurtluyorum erken yumurtlamayı sağlar mı :44:
benim ilk adetim den itibaren düzensizlik vardı.İlk gördüğümden ikincisinin arası 3 aydı,sonraları bu süre kısaldı fakat bu arada ben tedavi falan da görmedim.doktora gitmedim çünkü..adet aralarım 45 gün civarında düzene girdi ama nadiren de olsa bu süre uzuyordu.Ergenlikten sonra doktora gittim ve bir sorun olmadığını söylediler.hormon değerlerim normaldi.son birkaç yıldır bitkilere merak saldım ve araştırmalarım sonucunda bu bitkinin iyi geldiğini öğrendim.aktarda teyit etti.ve şu anda tam 28 günde bir olmasa da ayında adet oluyorum.soruna gelince canım bu bitki kadınların hormonlarını düzenliyor,azı çoğaltıyor,çoğu azaltıyor,dengeliyor yani.yumurtlamada sanırım hormonlarla ilgili,bence faydası olur zararı olmaz.Yanılmıyorsam lokman hekimdi: bu otu kadınlar evinden eksik etmeyip kullansalar,hiçbir kadın hastalığına yakalanmazlardı demiş.o kadar faydalı yani.Umarım yardımcı olabilmişimdir.![]()
evet kızlar soğan kürümün 3. günündeyim ve bu sabah kalktığımda inanamadım çünkü aylardır baş edemediğim akıntılarım vardı ve nerdeyse yok denecek kadar az geldiğini farkettim her doktor gittiğimde biraz akıntın var ama ilaç vermiicem bol su iç diyodu ama bu gün sabahtan beri çamaşırım tertemiz günde 2 kere fln değiştiriyodum rahatsız olduğm içinlalalayyyyy ama artık yok gibiii soğan küründendir inşş.....
![]()
selam kızlarrr... Ne yapıyorsunuz.. :) Ay yarın başlıyorum küre... inşallah.. :) Heyecanlandım valla![]()
benim kür bitti ve bende de akıntı geliyordu normal ama abartılı olmamasına rağmen benim de kürün sonlarına doğru akıntıyı kesti bakalım beklemedeyim![]()
ayy çok sevindim demekki işe yarıyoinşallah hamile de kalırım ama en azından bu sorunumu bile halletmesi bana yeter şimdilik
![]()
inşallah canım.evet işe yarıyor birde ben fazla fazla içtim :96: bende sadece adetim 34 35 gün oluyor diye içtim meğer sadece 1 bardak içecekmişim ben her gün 2 şer bardak içtim![]()