- 17 Nisan 2013
- 5.950
- 2.649
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selinaycım ben de ilk ay bilmiyordum, sabah-akşam yapmıştım. mayıs ayında öğrenince günde 1 kere yaptım ikinci kürü. haziranda ise bi türlü denk getirip başlayamadım, yani yapmadım şimdi regl olursam ben de sahurda 1 kere yaparım inşallah
"bu son yaptığım fena değil en azından rengi berrak tadı daha hafif içilesi" miiiiiii
bence hiçbir sorun olmaz tburcucum, ama sen bilirsin, için nasıl rahat edecekse öyle yap. istersen BATını bekle sonra yap düzenli olarak. haziranda ben de bi türlü başlayamayınca ipin ucu kaçtı ve yapmadım. regl olursam bu ay yaparım artık tekrar.
tamm melissacım yazıyorum, bu son Batın olur inşallah
içmeden önce çok tedirgindim. kokusu haliyle kötü ama tadı içilemeyecek gibi değil bence. tavsiyem hızlı için. Benim de ilk çocuk için. 9 aylık evliyim :127:
tahlıllere bakmadan nasıl kafasına gore ılac yazıyor anlamadım oılac ne ıse yarıyormus soyledımı sana bazı doktorlar ınsanı cıleden cıkarıyor ılgılenmıyorlar nasıl ınsanlar varya bıde onemsemıyorlar allah yardımcımız olsun ıyı doktorlarla karsılastırsın ınsallah canım bence baska bı doktora daha gorun hastalık gecmez ama hormonları duzenlemek gerekır tedavıye bıyerden baslamak gerekır bekarsın bebek tadavısıne gecemez ama yınede hıc yoktan hormonları dengelemek dengede tutmak lazım
Kesinlikle koklamadan ve çok hızlı bir şekilde içilmesi gerek, çok kötü tadı ama ikinci gün alışıyorsun normal geliyor ve hatta bir süre sonra içmeden yapamıyorsun :90: bildiğim kadarıyla adetten iki hafta önce başlamak gerek ve bu durumda iki hafta içmek gerekiyor sabah akşam..
Ben şifa niyetine içtim ve bence sizlerde öyle yapın, bebiş kendiliğinden hoop diye gelsin inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnn valla bılla her duva edısımde once sızlere sonra kendıme duva edıyorum yarabbıl alaemın yerın gogun ve ıcınde herseyın tek sahıbı mulk senın hamd sana mahsuz yarabbım ellerımızı kucaklarımız bos bırakma yuzlerımızı guldur senden baska duvayı kabuledecek senden baska el acacagımız kımse yok yarabbı geldık kapına ellerımızı bos cevırme yarabbı konudakı butun arkadaslara ısteyen evlat hasretı ceken ummetı muhammede iclerındede bana hayırlı saglıklı azaları tam evlatlar nasıp eyle amınnn
Ben de dün başladım soğan kürüne
merhaba hanımlar.
Sıkca bu siteyi ziyaret ederdim fakat yeni üye oldum ve sizlerin paylaşımlarını okuyorum.Öncelikle burada olan ve olmayan bütün bayanlara sağlık diliyorum ve Rabbim hepinize hayırlısıyla evkat nasip etsin inşallah.ben de evliyim ve çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum.Soğan kürü ilgimi çekti ve bende birkaç güne başlayacağım.Yaklaşık 20 gündür de hayıt,civenperçemi,aslan pençesi çayı içiyorum.bunu tavsiye ederim sizlere.Ben inanıyorum ki burada yazan hanmlar inşallah anne oldukları müjdesini bizlerle paylaşacaklar.:))lütfen ne olursa olsun ümidinizi kaybetmeyin ve inanın..ben inanıyroum olucak Rabbimizin izniyle.hepinize sevgiler.
bence hemen başla bende adet bittikten 3 gün sonra başladım.benim de 5 gün atıyor diye içtim yarın 14 gün olacak
silam hemen başlayabilirsin, sabah-akşam aç karnına 15 gün boyunca iç. kür sırasında reglin başlarsa küre dvm et ve 15'e tamamla. kürü mümkn olduğu kadar düzenli, her gün aynı saatlerde yapmaya çalış. şifa olsun.