• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

selinaycım ben de ilk ay bilmiyordum, sabah-akşam yapmıştım. mayıs ayında öğrenince günde 1 kere yaptım ikinci kürü. haziranda ise bi türlü denk getirip başlayamadım, yani yapmadım :17: şimdi regl olursam ben de sahurda 1 kere yaparım inşallah :34:

selinaycım ben de ilk ay bilmiyordum, sabah-akşam yapmıştım. mayıs ayında öğrenince günde 1 kere yaptım ikinci kürü. haziranda ise bi türlü denk getirip başlayamadım, yani yapmadım :17: şimdi regl olursam ben de sahurda 1 kere yaparım inşallah :34:

ben daha önce yine yaptım ama ancak 1 hafta yapmıştım onun da kabuğunu soymadan :17: koyu sarı rengi vardı iğrençti burnumu tutup içyordum :9: ama bu son yaptığım fena değil en azından rengi berrak tadı daha hafif içilesi :76:

"bu son yaptığım fena değil en azından rengi berrak tadı daha hafif içilesi" miiiiiii :60::60:

ya ben bi yaptım bi yapamadım ya çok düzensiz oldu benimki..
işe yarar mı ki?
bikaç gündür yapamıyorum..şimdi yapsam bi sorun olur mu acaba?:26:

bence hiçbir sorun olmaz tburcucum, ama sen bilirsin, için nasıl rahat edecekse öyle yap. istersen BATını bekle sonra yap düzenli olarak. haziranda ben de bi türlü başlayamayınca ipin ucu kaçtı ve yapmadım. regl olursam bu ay yaparım artık tekrar.

bence hiçbir sorun olmaz tburcucum, ama sen bilirsin, için nasıl rahat edecekse öyle yap. istersen BATını bekle sonra yap düzenli olarak. haziranda ben de bi türlü başlayamayınca ipin ucu kaçtı ve yapmadım. regl olursam bu ay yaparım artık tekrar.

sende mi kaçırdın:1:
evet aynen bende regl beklemeye karar verdim..
kısmet artık napalım:31:

içmeden önce çok tedirgindim.:25: kokusu haliyle kötü ama tadı içilemeyecek gibi değil bence. tavsiyem hızlı için. Benim de ilk çocuk için. 9 aylık evliyim :127:

Kesinlikle koklamadan ve çok hızlı bir şekilde içilmesi gerek, çok kötü tadı ama ikinci gün alışıyorsun normal geliyor ve hatta bir süre sonra içmeden yapamıyorsun :90: bildiğim kadarıyla adetten iki hafta önce başlamak gerek ve bu durumda iki hafta içmek gerekiyor sabah akşam..

Ben şifa niyetine içtim ve bence sizlerde öyle yapın, bebiş kendiliğinden hoop diye gelsin inşallah :64:

tahlıllere bakmadan nasıl kafasına gore ılac yazıyor anlamadım oılac ne ıse yarıyormus soyledımı sana bazı doktorlar ınsanı cıleden cıkarıyor ılgılenmıyorlar nasıl ınsanlar varya bıde onemsemıyorlar allah yardımcımız olsun ıyı doktorlarla karsılastırsın ınsallah canım bence baska bı doktora daha gorun hastalık gecmez ama hormonları duzenlemek gerekır tedavıye bıyerden baslamak gerekır bekarsın bebek tadavısıne gecemez ama yınede hıc yoktan hormonları dengelemek dengede tutmak lazım

evet canım seker ilacı pcoslulara veriliyor.lutenly adlı adet söktürücüyü kullandım bu ay ama hala adet olmadım sogan kürüde yaptım.hormonlarım sükür düzeldi canım tsh da düsmüs sükür.evet dengelemek lazım ama işte denemediğimiz ilaç kalmadı bu gliforu kullansammı kullanmasammı bilmiyorum

Kesinlikle koklamadan ve çok hızlı bir şekilde içilmesi gerek, çok kötü tadı ama ikinci gün alışıyorsun normal geliyor ve hatta bir süre sonra içmeden yapamıyorsun :90: bildiğim kadarıyla adetten iki hafta önce başlamak gerek ve bu durumda iki hafta içmek gerekiyor sabah akşam..

Ben şifa niyetine içtim ve bence sizlerde öyle yapın, bebiş kendiliğinden hoop diye gelsin inşallah :64:

sogan kürünü ne zaman kullanmaya basladın canım ben bu ay yaptım ama adet olmadım 4 adet dönemi yapıcam daha

aminnnnnnnnnnnnnnnn valla bılla her duva edısımde once sızlere sonra kendıme duva edıyorum yarabbıl alaemın yerın gogun ve ıcınde herseyın tek sahıbı mulk senın hamd sana mahsuz yarabbım ellerımızı kucaklarımız bos bırakma yuzlerımızı guldur senden baska duvayı kabuledecek senden baska el acacagımız kımse yok yarabbı geldık kapına ellerımızı bos cevırme yarabbı konudakı butun arkadaslara ısteyen evlat hasretı ceken ummetı muhammede iclerındede bana hayırlı saglıklı azaları tam evlatlar nasıp eyle amınnn

amin canım cümlemize insallah :)

merhaba hanımlar.
Sıkca bu siteyi ziyaret ederdim fakat yeni üye oldum ve sizlerin paylaşımlarını okuyorum.Öncelikle burada olan ve olmayan bütün bayanlara sağlık diliyorum ve Rabbim hepinize hayırlısıyla evkat nasip etsin inşallah.ben de evliyim ve çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum.Soğan kürü ilgimi çekti ve bende birkaç güne başlayacağım.Yaklaşık 20 gündür de hayıt,civenperçemi,aslan pençesi çayı içiyorum.bunu tavsiye ederim sizlere.Ben inanıyorum ki burada yazan hanmlar inşallah anne oldukları müjdesini bizlerle paylaşacaklar.:))lütfen ne olursa olsun ümidinizi kaybetmeyin ve inanın..ben inanıyroum olucak Rabbimizin izniyle.hepinize sevgiler.

merhaba hanımlar.
Sıkca bu siteyi ziyaret ederdim fakat yeni üye oldum ve sizlerin paylaşımlarını okuyorum.Öncelikle burada olan ve olmayan bütün bayanlara sağlık diliyorum ve Rabbim hepinize hayırlısıyla evkat nasip etsin inşallah.ben de evliyim ve çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum.Soğan kürü ilgimi çekti ve bende birkaç güne başlayacağım.Yaklaşık 20 gündür de hayıt,civenperçemi,aslan pençesi çayı içiyorum.bunu tavsiye ederim sizlere.Ben inanıyorum ki burada yazan hanmlar inşallah anne oldukları müjdesini bizlerle paylaşacaklar.:))lütfen ne olursa olsun ümidinizi kaybetmeyin ve inanın..ben inanıyroum olucak Rabbimizin izniyle.hepinize sevgiler.

Hoş geldin,güzel dileklerin içinde tşk ederim.bu civan perçemi,aslan pençesi ni nasıl yapıyorsun bunlara ilaveten ben çoban çantası da almıştım hepsinden birer tutam karıştırmıştım ama tadı o kadar kötüydü ki 1 yudum dahi içemedim yanlış mı yaptım acaba :44:

bence hemen başla bende adet bittikten 3 gün sonra başladım.benim de 5 gün atıyor diye içtim :7: yarın 14 gün olacak

silam hemen başlayabilirsin, sabah-akşam aç karnına 15 gün boyunca iç. kür sırasında reglin başlarsa küre dvm et ve 15'e tamamla. kürü mümkn olduğu kadar düzenli, her gün aynı saatlerde yapmaya çalış. şifa olsun.:56:

Dediginiz gibi ilk günü uyguladım ama ramazan geldigi icin maalesef günde 2 kez olmuyor o yüzden 1 ay sonraya attımm bakalım ins birdahaki aya sifa olur. Bu arada cok sagolunn :16::16::16:

Günaydın kızlar cecek
Bende soğan kürünü yapmak istiyorum... 7-8 ay oldu çalışmalara başlayalı ama şimdilik bişi yok...
3 ay önce dok. gittim sorun yok dedi, guatr ilacı kullanıyorum 1 senedir...
Ramazan sonunda yine gidicem dok. inşallah...

Regli bugün itibariyle bitti... Bazı yerlerde 1 hafta sonra başlayın diyo bazı yerlerde regli bitimi 2 gün sonra... Bide ramazan dolayısıyla nasıl yapılmalı yardımcı olur musunuz :26:

hoşgeldin son06 :48:
madem bilinen bir şikayetin yok, o zmn günde 1 öğün yapman yeterli. İ. Saraçoğlu'nun kürünü uyguluyoruz arkadaşım. Ona göre de regl bitiminden birkaç gün sonra başlamak en uygunu. Şifa olsun :56:

merhaba kızlarr ... bende dün başladım soğan kürüne ... ramazanda olunca biraz zor olucak ama napalım şifa olsun inşallah... sahurda içmek biraz zor geliyo :( bende de adet düzensizliği var yaklaşık 1 yıldır annem sürekli başımın etini yedi başla diye hiç umursamamıştım..:D ama anladım ki 7 aydır bebeğimin olmaması bu yüzdenmiş :( özür dilerim annecimmm :D ama internette araştırdım çok faydasını gören olmuş dün başladım inşallah işe yarar... işe yaradığında burda paylaşacağım :D

Back