Soğan kürü

kızlar benim soğan kürü bitti ovulasyonda geçti ama akıntım hala devam ediyor kürü uygularken bukadar ıslanmıyordum etkisini yeni mi gösteriyor acep:26:

olabılır canım bazılarında adetle temızlenıyo bazıları hemen veya kur bıtınce etkısını geostermeye baslamıs
bunu da bulutçuğum cevaplamış sağolsun :16: evet cnm kişiden kişiye değişebiliyor ama her türlü sonuç veriyor bence bu kür :32:

benimde reglim bugün son soğan kürüne iki gün sonra mı başlasam sizce benim 34 35 gün sürüyor ?

ıkı gun sonra basla bence cunku faydalı donem oymus sonuç açısında ib saraçoglu oyle dıyor
evet canımcığım, kür için ennn uygun dönem adet bitiminden 2 gün sonra başlıyormuş. en güzel netice için hocaya kulak vermek lazım.

kızlar süt ve maydanoz buharını duyan yapan varmı eşimin halası anlattı birebir tanık olmuş işe yarıyormuş ama kapalı tüpler içinmiş
evet cnm kapalı tüplerin açılmasına yarayan bir kürmüş bu da.. sende böyle bir sorun mu var??

Merhaba kızlar ..
Benimde bat bugün..fizyolojik hiçbir değişiklik yok..
çok garip beklediğim adet belirtilerimde yok :16:..
ki zaten adet düzensizliği var hep farklı günler oluyorum o yüzden..
bu ay soğan kürü yaptım ve oluvasyon kullandım hala beklemedeyim..
cnm soğan küründen dolayı belirtilerin değişiklik gösteriyor olabilir. bunu da göz ardı etme. benim de soğan küründe ilk ay belirtilerim birden hafiflemişti.. inşallah senin daha güzel bir nedenin vardır :16:

folikasitka ozlettın kednını nasılsın dostinex kullanırken doktor korun dedımı sana canım kulandıkları ay hamıle kalan cokmus ama bazı doktorlar korunun dıyormus bana demedı

ben de özledim cnm, tfndan girip bakmaya çalışıyorum ama yanıt yazmaya fırsat olmadı malesef.. aklım buralarda kalıyo ya giremediğim zmn :16: bnm burda arkadaşım da dostineks kullandı, aynı doktora gidiyoruz ve ona da bana da korunun demedi, ama hamile olduğunuzu fark ederseniz hemen bırakın dedi. nitekim o arkadaş hemen ikinci ay gebe kaldı.. şimdi 1 buçuk yaşında nur topu bir oğlu var. :55:

ben de özledim cnm, tfndan girip bakmaya çalışıyorum ama yanıt yazmaya fırsat olmadı malesef.. aklım buralarda kalıyo ya giremediğim zmn :16: bnm burda arkadaşım da dostineks kullandı, aynı doktora gidiyoruz ve ona da bana da korunun demedi, ama hamile olduğunuzu fark ederseniz hemen bırakın dedi. nitekim o arkadaş hemen ikinci ay gebe kaldı.. şimdi 1 buçuk yaşında nur topu bir oğlu var. :55:[/QUOT
anladım canım dopınkler vardı orda okudum cok faydalıymıs ama bılmıyorum bata az kaldı goguslerımde hıc agrı olmaması normalmı acep sendedemı boyle oldu

anladım canım dopınkler vardı orda okudum cok faydalıymıs ama bılmıyorum bata az kaldı goguslerımde hıc agrı olmaması normalmı acep sendedemı boyle oldu

valla hatırladığım kadarıyla benim belirtilerde bir değişiklik olmadı, aynen dvm etti cnm :50: sende olmaması iyiye işaret mi acaba :52:

valla hatırladığım kadarıyla benim belirtilerde bir değişiklik olmadı, aynen dvm etti cnm :50: sende olmaması iyiye işaret mi acaba :52:

bılmıyomkı ınsallah oyledır ıyıye ısarettır bat olunca nasıl bı tedavı hangı ılac ıyne vs cok sıtreslı gernım korku var ıcımde nolcak nasıl olcak cok tuaf hıs edıyorum ıyıkı varsın:16::16::16::16::16::16:

bılmıyomkı ınsallah oyledır ıyıye ısarettır bat olunca nasıl bı tedavı hangı ılac ıyne vs cok sıtreslı gernım korku var ıcımde nolcak nasıl olcak cok tuaf hıs edıyorum ıyıkı varsın:16::16::16::16::16::16:

canım arkadaşım beniiim, sen de iyi ki varsın :29: hiçbirine gerek kalmaz inşallah, zaten masrafınız, maddi kaybınız da oldu sizin bu ay, Allahım yüzünüzü güldürsün tez vakitte :46:

canım arkadaşım beniiim, sen de iyi ki varsın :29: hiçbirine gerek kalmaz inşallah, zaten masrafınız, maddi kaybınız da oldu sizin bu ay, Allahım yüzünüzü güldürsün tez vakitte :46:

amın ınsallah tez zamanda hepımız anne oluruz aynen odurumda canımı cok sıkıyo yumurtlama takıbı ıcınde ayrı ucret alınıyormus bursuru kontrole gıtcam bu ayrı masraf ılac ıyne ayrı massraf yorucu olcak oda ayrı ınsan ıster ıstemez dusunuyo allah yardımcımız olsun ınsallah

sercem geçmiş olsun, bir BAT dönemini daha üzüntüyle kapattık, cnm üzülmeyi bırak da sen bütün kontrollerini olmuştun bildiğim kadarıyla, eşin de oldu. sadece tüplerine bakılmadı senin, da? doktora yeniden görünmeniz gerekebilir cnm, eğer eşinin gittiği iyi bir doktorsa ve sonuçlar güvenilirse, senin doktorunu değiştirmen gerek belki de... :113:

amın ınsallah tez zamanda hepımız anne oluruz aynen odurumda canımı cok sıkıyo yumurtlama takıbı ıcınde ayrı ucret alınıyormus bursuru kontrole gıtcam bu ayrı masraf ılac ıyne ayrı massraf yorucu olcak oda ayrı ınsan ıster ıstemez dusunuyo allah yardımcımız olsun ınsallah

evet burada da yumurta takibi için her gidişinde ödemek gerek. ama ücretler daha uygun sanırım TR'ye göre.. oraya gelince biz nasıl yapcaz bakalım.. maddi manevi zahmet bu iş yani, Rabbim karşılığını da verse ... :106:

evet burada da yumurta takibi için her gidişinde ödemek gerek. ama ücretler daha uygun sanırım TR'ye göre.. oraya gelince biz nasıl yapcaz bakalım.. maddi manevi zahmet bu iş yani, Rabbim karşılığını da verse ... :106:

aynen canım esıme dedım okadar borcun sıkıntının ıcınde baya masraf yapcaz manevı anlamdada yorulcaz sonuç olumsuz olursa yıkılırım ıyıce oda dıyo dusunme bunları sıkma canını ama olmuyo ıste he bıde dıyo sen bu ay hamılesın tedavıye gerek kalmıcak:9: allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah hepımız tez zamanda ıyı sonuclar alırız ben herseyı her safayı paylasırım sızınle zaten sızden baskada arkadasım konuscak anlatcak kımsem yokk:16::16::16::16::16::16::16:

aynen canım esıme dedım okadar borcun sıkıntının ıcınde baya masraf yapcaz manevı anlamdada yorulcaz sonuç olumsuz olursa yıkılırım ıyıce oda dıyo dusunme bunları sıkma canını ama olmuyo ıste he bıde dıyo sen bu ay hamılesın tedavıye gerek kalmıcak:9: allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah hepımız tez zamanda ıyı sonuclar alırız ben herseyı her safayı paylasırım sızınle zaten sızden baskada arkadasım konuscak anlatcak kımsem yokk:16::16::16::16::16::16::16:

ay dediği çıkarsa senin adam erdi diycem heralde :9: hayırlısı bakalım.. öyle tabi cnm kimseyle paylaşamadıklarımızı anlatıp dertleşmiyor muyuz hepimiz burda, sığınağım gibi oldu benim de :kkk:

sercem geçmiş olsun, bir BAT dönemini daha üzüntüyle kapattık, cnm üzülmeyi bırak da sen bütün kontrollerini olmuştun bildiğim kadarıyla, eşin de oldu. sadece tüplerine bakılmadı senin, da? doktora yeniden görünmeniz gerekebilir cnm, eğer eşinin gittiği iyi bir doktorsa ve sonuçlar güvenilirse, senin doktorunu değiştirmen gerek belki de... :113:

evet canim oldu hepsini yaptirmisdim iranda ama sanmiyorum esim yine aparsin baska doktora dun bana cok kizdi artik ne zaman olucak olucak dedi sen aglamakla beni cok kizdiriyorsun dedi doktor filan yok artik iste bozuldu aramiz :43:

evet canim oldu hepsini yaptirmisdim iranda ama sanmiyorum esim yine aparsin baska doktora dun bana cok kizdi artik ne zaman olucak olucak dedi sen aglamakla beni cok kizdiriyorsun dedi doktor filan yok artik iste bozuldu aramiz :43:
takdıeı ılahı vardır elbet zamanı rabbım bu mubarek gun huremetıne guldursun yuzlerımızı bos bırakmasın ellerımızı esının sana neden kızdıgını anlamadım

Evet 9 -10 gunum var... BATa ama bugun kaşıntımı desem yanmamı desem... bi baskı var alttarafıma dogru ... çok çalışmaktan heralde :D bu ay olmazsa bırde ovulasyon testıyle sogan kurune başlıcam denıyecem hiç denememiştim o yöntemı... ateşşim 36.5 larda seyredıyor.. 19 uncu gun oldu.. bakalım hayırlısı... tabı ramazan başlayacak nasıl olcak bilemıyorum... :S

Evet 9 -10 gunum var... BATa ama bugun kaşıntımı desem yanmamı desem... bi baskı var alttarafıma dogru ... çok çalışmaktan heralde :D bu ay olmazsa bırde ovulasyon testıyle sogan kurune başlıcam denıyecem hiç denememiştim o yöntemı... ateşşim 36.5 larda seyredıyor.. 19 uncu gun oldu.. bakalım hayırlısı... tabı ramazan başlayacak nasıl olcak bilemıyorum... :S

Cnm insallah hic dusmez o ateş 10 gün sonra da :) bu arada sen yumurta takibi yaptirdin mi hic ya da ovü. testi? Şundan soruyorum, bnm de yımırtlama gunlerinde hep kaşıntım olur tatli tatli agiz ve dış kisimda.. acaba senin de oyle mi :26:

Back