Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ayda olmazsa ne uygulasam diye düşünüyorum ama en iyisi kontrole gitmek bu 3. ayımız soğan kürü inş. işe yarar ama kürü bırakmıcam işe yaradığını düşünüyorum dün akşam eşime yumurtlama geçti dedim belki kıyıda köşede yumurta kalmıştır Allah isterse herşey olur dedi sabah bi baktım gene yumurta akı akıntım oldu yani ilk defa böyle şeyler yaşıyorum ben soğan kürüne yoruyorum ama herşey Allahın elinde ol der ve herşey oluverir bizim bence tek sorunumuz sabırsızlığımız özeliklede benim gibi ev hanımları için söylüüyorum rahat olmayı öğrenmeliyiz ama nasıl ben bilmiyorum yapamıyorum sabah uyanıyorum ateşimi ölçüyorum olacak mı omayacak mı eşim bile artık kafayı yiceksin demeye başladıkızlar düşünmek istemiyorum yardım edin
Merhaba kızlar ..
Benimde bat bugün..fizyolojik hiçbir değişiklik yok..
çok garip beklediğim adet belirtilerimde yok..
ki zaten adet düzensizliği var hep farklı günler oluyorum o yüzden..
bu ay soğan kürü yaptım ve oluvasyon kullandım hala beklemedeyim..
aynen canım cok sabırsısız ama ben bu ay hıc dusunmuyorum bakıyorum ınsanlar korundukları halde hamıle kalıyorlar bız okadar ugrasıyoruz olmuyo bence herseyın bı vaktı zamanı var nekadar sıtres yaparsak okadar kotu takmamak dusunmemek lazım sogan kuru gercekten faydalı bende haftaya 3 kure baslıcam ve tedavıyede hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah teyzem gecen gun ıkıncı bebegını aldı kucagına bıkacdefe konustuk arkadas gıbıyız 31 yasında dedı ben hıc bılmıyorum yumurta olayını felan ılk kızı oldu 3 yasında dedı onda adet cok yakın yaptım kız olsun dıye hamıle kaldım ıkıncıde adet bıttı yıkandım yaptım erkek olsun dıye oglu oldu hıc oyle seylerden haberım yok dedı hersey kader kısmet rabbımol derse olur
Merhaba kızlar ..
Benimde bat bugün..fizyolojik hiçbir değişiklik yok..
çok garip beklediğim adet belirtilerimde yok..
ki zaten adet düzensizliği var hep farklı günler oluyorum o yüzden..
bu ay soğan kürü yaptım ve oluvasyon kullandım hala beklemedeyim..
inşallah bebısın gobusundedır kırmızı kartı gormessın ınsallah
İnşallah..hiçbir belirti yok..ne zaman test yapsam ki..
cnm inşallah hamilesindir ateşini öçtünmü hiç az çok bi fikiir sahibi olurdun ben geçen ay 2 gün geçti nerdeyse test yapıcaktım okumuştum ateş olayını bi ölçtüm düşüktü 1 saat sonra geldi kırmızılar[/
derecem yok canım..daha fırsat olmadı almaya..bu ayda olmazsa onuda edineceğim..
ne duyarsak deniyoruz napcan hep umut acaba olurmu diye..
bugun yap ıstersen negatıfcıkarsa uzulmı yarın tekrar yaparsın gecmıs olur adetın
cnm inşallah hamilesindir ateşini öçtünmü hiç az çok bi fikiir sahibi olurdun ben geçen ay 2 gün geçti nerdeyse test yapıcaktım okumuştum ateş olayını bi ölçtüm düşüktü 1 saat sonra geldi kırmızılar[/
derecem yok canım..daha fırsat olmadı almaya..bu ayda olmazsa onuda edineceğim..
ne duyarsak deniyoruz napcan hep umut acaba olurmu diye..
cnm al bence test yapmaktan kurtulursun değilsen ama inşallah gerek kalmaz bu ay derecelere kürlere ihtiyacımız kalmaz topiğin ilk hamişi kim olacak çok merak ediyorum belki de sen olursun cnm
ben size duyduklarimnan anlatiyim
1) 1kasik karbonati 1litre suya atiyon karistiriyon icini yikiyon yumurtlama gunlerinde 2-3 gun iliskiden 1 saat once
2) sud buharina oturuyon kolaylastiriyor
3)1gunnen bir yasiyorsununz esinizle
4) esinize iliskiden 1 saat once kahve aci kahve veriyonuz spermlere iyi gelir derler
5) iliskiden sonra esiniz sizi sirkelesin
6)ovi testi kullanin derim yumurtlama gunlerini tesbit etmek cok iyi yontem
7)iliskiden sonra kalkmiyin 1saat kadar
8)ayaklari duvara kaldirin
9)ozon yagi demisler esiniz masaj yapmaliymis kendisine onunla oda spermleri guclendiri diyorlar
10)sogan kuru yardimci hamilelik icin yapin derim
11)hayit tohumu demliyin icin hormonlari dengeliyormus
baska ne bulsam yazarimAllah herkesin yardimcisi olsun ben bazilarini yapamadim cunki cok uzaklardayim burda yok ama tabbi olanlari yaptim iste kismet hepsi vesilemiz olsun :116:
cnm geç yazdım, ancak girebildim nete, misafirler vardı, meşguldüm hep .. neticede sen değerlendirdin artık sanırım günleri dimi? biz seninle aynı gidiyoduk bi ara sonra gecikmeler falan derken günler şaştı yer değiştirdi.. valla biz de adet bitimini pek değerlendirmiyoduk hatırlarsan nokta atışı yapıyorduk genelde ama bu ay size kulak verdik üstadımkızlar ben ovu.testi yapıyorum biliyorsunuz bugün 2. çizgi koyu çıktı fakat alttan ve üstten çok çok az silikti dün ilişki oldu bugünde ilişki olsunmu?yoksa yarınmı olsuun yarın tam koyu çizgi çıkar sanırım napayım ben akıl verin bana
hmm, kaç gün sürüyor peki.. sonuç olarak adetin bitip temizlendikten 2-3 gün sonra başlamak en uygunudurSeninle regli günümüz aynı bende perşembe akşam 5 de oldum ama cuma sabah 6 da söküldümbende soğan kürüne ne zaman başlasam ? benim günler 34 35 atıyor
tmm cnm, hemen ekliyorummm, bu arada pek bişey de kalmamış yaasenin BATa?hoşbuldum.. :) Bat 2temmuz.. eklersenız sevınırım..
canımcım Allah razı olsun, Allah kabul etsin! sen nasılsın???EY RAHMAN VE RAHIM OLAN YERIN GOGUN VE ICINDEKI HERSEYIN TEK SAHIBI OLAN MULK SENIN HAMD SANA MAHSUZ YARABBIL ALEMIN HAZRETI MUHAMMET S.A.S HURMETINE CUMA GECESI HURMETINE GELMEKTE OLAN RAMAZANI ŞERIF HURMETINE GONLUMUZDEN GECEN DUVALARI KABUL EYLE ŞAFİ ISMI AZAMIN HURMETINE SIFAMIZI VER YARABBI KUCAKLARIMIZI BOS BIRAKMA EVLAT HASRETIYLE YANAN GONLUMUZE EVLATLAR NASIP EYLE GOZLERIMIZI YASLI YUREGIMIZI GAMLI BIRAKMA YARABBI SENDE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR ISTIYORUZ GELDIK KAPINA SENDEN DILIYOR SENDEN ISTIYORUZ SENDEN BASKA ILAH YOK SENDEN BASKA RAB YOK ELLERIMIZ ACIP KAPINA GELDIK YARABBI ELLERIMIZ BOŞ CEVIRME BU OYLE BI HASRETTIRKI KELIMELER YETERSIZ KALIR GOZ YASLARI HEP YUREGE AKAR EVLAT HASRETI YARRABBI DUVAMIZI KABUL EYLE AMINN kızlar hepmızı ıcın ettım bu duvayı sızlerde okumak ıstersınız belkı hayırlı geceler hepınıze
arkadaşlar klomen + çatlatma iğnesi tedavisiyle birlikte soğan kürü uygulayan varmı aranızda lütfen cevap yazın
bulutçuğum cevaplamış ve evet saraçoğlu aynen böyle diyor eses arkadaşım.canım ı.b saracoglu tedavınızle bırlıkte uygulayabılırsızız hıcbı sakıncası yok dıyor
ay sorma yaa, burdan duyuru yapa yapa öldüm meraktan, "yaramaz, rumeysagül, şipşirine" ne bir ses ne bir haber! güzel haber verseler de dönüp neşelensek biraz yaa.. siz de öyle yapmayın lütfen sakınnntabloda günü geçenler var haber yokmu hiç hamiş yokmu şimdi topikte