Soğan kürü

canım bende adet olunca baslıcam yumurtlama destekleyıcı tedavıye buyuk ıhtımal kılomen+catlatma ıynesı olur sanırım dopınklerde arastırdım bazı doktorlar ayrı ucret alıyorlarmıs yumurtlama takıbı ıcın muyaneden harıc

canım ben 6 aydır gidiyorum ama 3 aydır uyguluyorduk o tedaviyi ama doktrum ek ücret talep etmedi ve günaşırı gidiyordum.yanlız benim yumurta geliştirici iğneler biraz pahalıydı. bu ayda zaten kimyasal gebelik geçirdiğim için 1 ay tedaviye ara verdik.
ama tedavinin yanında soğan kürü daha etkili oluyor çünkü ben soğan kürüne başladım ilaçlar daha etkilil oldu ve o ay kimyasalda olsa bi gebelik geçirdim canımmm inşallah hepimiz hayırlı haberler veririrz.... biter bu hasrettt...

canım ben 6 aydır gidiyorum ama 3 aydır uyguluyorduk o tedaviyi ama doktrum ek ücret talep etmedi ve günaşırı gidiyordum.yanlız benim yumurta geliştirici iğneler biraz pahalıydı. bu ayda zaten kimyasal gebelik geçirdiğim için 1 ay tedaviye ara verdik.
ama tedavinin yanında soğan kürü daha etkili oluyor çünkü ben soğan kürüne başladım ilaçlar daha etkilil oldu ve o ay kimyasalda olsa bi gebelik geçirdim canımmm inşallah hepimiz hayırlı haberler veririrz.... biter bu hasrettt...

slm geçmiş olsun öncelikle. soğan kürünü tedaviyle eşzamanlımı uyguladın bende klomen + çatlatma iğnesi tedvisi görüyom.anlatırmısın adetinin bitimi öncesi sonrası hangi günlerde uyguladın soğan kürünü

Son düzenleme:

ınsallah tez zamanda saglıklı bı gebelık gecırıp bebısını kucanaalırsın doktorbana engec adetın 3 gunu gel dedı tedavı ıcın bende 2 uygulama yaptım sogan kuruyle bat olunca 3 baslıcam aynı anda tedavıyede hakımızda hayırlı olur ınsallah bebısler gobusumuzde olur

slm geçmiş olsun öncelikle. soğan kürünü tedaviyle eşzamanlımı uyguladın bende klomen + çatlatma iğnesi tedvisi görüyom.anlatırmısın adetinin bitimi öncesi sonrası hangi günlerde uyguladın soğan kürünü

slm canım teşekkür ederim adetimin 4 günü başladım soğan kürüne sabah akşam 15 gün kullandımm,bunun yanındada doktorumun uyguladığı tedaviyede devam ettim o ay yumurtalarım daha hızlı büyüdü ve yumurta geliştirici iğneleride daha az kullandım daha önceki aylarda kullanduğum iğneler yan etki yapıyordu ohss gelişiyordu ama soğan kürünü uyguladığım ay herşey yolunda gittti ve kimyasal gebelik oluştu. ben soğan kürünün büyüsüne inanıyorum artııkkkk umarım sizdede işe yararr ....

ben de soğan kürüne başlamayı düşünüyorum arkadaşlar
şu an reglyim 5.günüm.
ne zaman başlamam gerekiyor? adetin başladığından itibaren 7.gün mü yoksa bittikten sonraki 7.gün mü?
bir de kaç gün süreyle?
bilgilendirirseniz sevinirim..:16:

ben de adet düzensizliği var,prolaktinim de yükseliyor en son düşmüştü bir dahaki reglye test yaptırıcam yine
bir de kist çıktı en son.yasmine başladım. üstüne düşmem lazım,çünkü artık ben de bebek istiyorum :)

ben de soğan kürüne başlamayı düşünüyorum arkadaşlar
şu an reglyim 5.günüm.
ne zaman başlamam gerekiyor? adetin başladığından itibaren 7.gün mü yoksa bittikten sonraki 7.gün mü?
bir de kaç gün süreyle?
bilgilendirirseniz sevinirim..:16:

ben de adet düzensizliği var,prolaktinim de yükseliyor en son düşmüştü bir dahaki reglye test yaptırıcam yine
bir de kist çıktı en son.yasmine başladım. üstüne düşmem lazım,çünkü artık ben de bebek istiyorum :)

adaet bıtımınden ıkıgun sonra en faydalı donem ozamanmı gecmıs olsun allah gonlundkını versın ınsallah

arkadaşlar bugun soğan küründe 8. günüm.ilk 4-5. günlerde sarımsı gibi akıntım oldu bidaha bi değişiklik olmadı.normal midir acaba?ayrıca bugun yumurtlama günüm.normalde kasıklarım ağrırdı ama bu sefer ağrı falan yok.soğandan olabilir mi sizce?

arkadaşlar bugun soğan küründe 8. günüm.ilk 4-5. günlerde sarımsı gibi akıntım oldu bidaha bi değişiklik olmadı.normal midir acaba?ayrıca bugun yumurtlama günüm.normalde kasıklarım ağrırdı ama bu sefer ağrı falan yok.soğandan olabilir mi sizce?

akıntın normal canım rahmı temızlıyor ama yumurtlama agrın neden olmamıs onu bılmıyorum

akıntın normal canım rahmı temızlıyor ama yumurtlama agrın neden olmamıs onu bılmıyorum

akıntım da sadece 4-5. günlerde oldu tek.şimdi herzaman olduğum gibiyim akıntı falan yok.ağrımda yok.ama karnımın içinde sanki taş gibi bişey var göğsümün altına doğru baskı yapıyo.o da rahatsız ediyo beni

Hanımlar.. Hamilelik yada yumurtlama için illaki 37 dereceleremı cıkması gerekıyor? benım ateşim en yuksegı su ana kadarki ( 20.gunumdeyım ) 36.6 tırtmı cıktık bız bu ay acaba? yumurtamı çatlamadı ne oldu oldu acaba yumurtlamadımmı yoksa
sat4 hazıran
12.gun : 36.4
13.gun :36.3
14.gun :36.2
15.gun 36.3
16.gun :36.5
17.gun :36.5
18.gun :36.6
19.gun :36.5
20.gun :36.5 bat 2temmuz...

Ay bu kaşıntılı bası hissi 2 gundur mahvettı benı yaa :( Ayy sankı vajınam buyudu etek bölumu falan şişti sankı böyle sol gögüsüm agrıyor... Ay o degilde :D mavi damar cıkmış.. hem heveslenıyorum... hemde yok diyorum siz ne dersiniz bu durumlara karmakarışık :D oldum ben ....

yaramaz'dan çok acil geri bildirim bekliyoruuuz, melissa ve npo'nun günü geçmiş bize güzel haber verirlerse çoooook mutlu olucazzz
ve bulutçuğum heyecanlandırmak gibi olmasın ama sıraaaa sennndeeee :52:

Folikasitkam ben hala beklemedeyim cnm..hafta sonuna kadar bekleyeceğim..kırmızı kartı görmezsem test yaparım..

kızlar günaydın,siz epey ilerlemişsiniz :) bende kürtaj olmak zorunda kaldım ilk adetimi ilaç la oldum . sonra doktora gittiğimde bi parça var dedi kürtaj dan değilmiş ama . burada okuduklarımdan yola çıkarak adetimin 7. gününde soğan kürüne başladım. sadece sabahları aç karnına içmeme rağmen adet başladı ama. önce koyu kahve olarak geldi ikinci günden sonra normal adet kanamam oldu. gecen cumartesi doktoruma gittim. adet kanaması tam bitmediğinden göremedi ama polip var gibi duruyor dedi. tam bitince gitmem gerekmiş. bu hamile kalmamaya neden değilmiş ama düşüğe neden oluyormuş.alınması şart dedi.yarın tekrar gidecğim. sonrasında devam edeceğim ama .

kokusunu falan hiç dert etmiyorum. iyi geldiğini bildiğim ne varsa içiyorum valla. kürtajdan sonra 3 adet dedi. ikisi geçti ikincisi soğanla mı oldu bilmiyorum ama zamanında oldu.

bir şey daha maydanoz suyunu da kullanıyorum ben ikisi bir arada zararlı olur mu sizce? bazen kasıklarım çok ağrıyor. polipten mi acaba yoksa hem soğan hem maydanoz u bir arada kullandığımdan mı bilmiyorum?

tek bildiğim şey var kadın olmak gerçekten çok zor :(

kızlar günaydın,siz epey ilerlemişsiniz :) bende kürtaj olmak zorunda kaldım ilk adetimi ilaç la oldum . sonra doktora gittiğimde bi parça var dedi kürtaj dan değilmiş ama . burada okuduklarımdan yola çıkarak adetimin 7. gününde soğan kürüne başladım. sadece sabahları aç karnına içmeme rağmen adet başladı ama. önce koyu kahve olarak geldi ikinci günden sonra normal adet kanamam oldu. gecen cumartesi doktoruma gittim. adet kanaması tam bitmediğinden göremedi ama polip var gibi duruyor dedi. tam bitince gitmem gerekmiş. bu hamile kalmamaya neden değilmiş ama düşüğe neden oluyormuş.alınması şart dedi.yarın tekrar gidecğim. sonrasında devam edeceğim ama .

kokusunu falan hiç dert etmiyorum. iyi geldiğini bildiğim ne varsa içiyorum valla. kürtajdan sonra 3 adet dedi. ikisi geçti ikincisi soğanla mı oldu bilmiyorum ama zamanında oldu.

bir şey daha maydanoz suyunu da kullanıyorum ben ikisi bir arada zararlı olur mu sizce? bazen kasıklarım çok ağrıyor. polipten mi acaba yoksa hem soğan hem maydanoz u bir arada kullandığımdan mı bilmiyorum?

tek bildiğim şey var kadın olmak gerçekten çok zor :(

Geçmiş olsun arkadaşım..kasıklarım çok ağrıyor demişsin..bence soğan kürü yaparken başka birşey kullanma..
Maydanoz suyununda iltihapta etkili olduğunu duymuştum ama böbrekleri yorabilir...
İkisini birlikte kullanmanı tavsiye etmem..birini bitir diğerine başla..
Ayrıca maydonoz suyunu abartırsan düşüğe neden olur..Allah yardımcın olsun..

Merhaba bende pazar günü başladım soğan kürüne bugün 3.günüm..ben doğum kontrol hapı kullandım 4 ay bu ayda bıraktım.bebek istiyorum ama bu haftada hesaplara görede yumurtlama haftam .ne olur ne olmaz diye bi içiyim dedim ilaçta kullanınca hemen olur belki diye ...ama suan hafifçe kasıklarımda ağrı var..kızlar normalmidir bu yaa panik oldum öle akıntı felan oluyor denmiş fakat bende hiç olmuyor....

kızlar sabah 7.30 esımı yolcuederken adet agrısı gıbı agrımbasladıalttada kasılmam agrım vardı amahala olmadım uyum dedım uyudum ruyamda erkek bebek gordum ve yyanyana bıtane pembe bıtane sarı ıbebek semsıyelerı oluyorya ondan gordum hayırdırınsallah

kızlar sabah 7.30 esımı yolcuederken adet agrısı gıbı agrımbasladıalttada kasılmam agrım vardı amahala olmadım uyum dedım uyudum ruyamda erkek bebek gordum ve yyanyana bıtane pembe bıtane sarı ıbebek semsıyelerı oluyorya ondan gordum hayırdırınsallah

hadi hayrlısı cnm inş. hamilesindir bu ay 2 gündür girememdim nete hiçbir değişiklik yok topikte artık bi hamile görmek istiyorum nedense kendimden hiç umudum yok çünkü

hadi hayrlısı cnm inş. hamilesindir bu ay 2 gündür girememdim nete hiçbir değişiklik yok topikte artık bi hamile görmek istiyorum nedense kendimden hiç umudum yok çünkü

aslında benımde umudumyokama esım bu ay sureklı sen hamılesın hısedıyorum dıyıpdurdu benıde umutlandırdı:9::9:

kızlar bende 4 aydır gebe kalamıyorum:(
artık kürlere başlayacağım.
umarım çare arayan herkes en kısa zamanda çaresine ve bebeğine kavuşur.
ben soğan kürü ve incir kürü uygulamak istiyorum ama ikisi aynı anda mı uygulanacak yoksa biri bittikten sonra diğeri mi başlayacak.

kızlar bende bugün başlıyorum kürümüze..
ama benim sormak istediğim bişey var..
şimdi bgnden itibaren 15gün kullancam..
daha sonra hocanın dediğine göre, 'kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız' diyor..
e ozaman ben adetİme kadar hiç boş geçmemiş olcam hergün kullancam yani kürü..
yanlış mı hesaplıyorum ki?karıştım ben:44:
:1:

Back