Soğan kürü

Merhabalar.. bu ay ateş ölçme yontemını deniyorum.. yumurtlama oldumu olmadımı çatladımı anlam veremedim...

12.gun : 36.4
13.gun :36.3
14.gun :36.2
15.gun 36.3
16.gun :36.5
17.gun :36.5 şimdilik böyle ilerliyor...
Döngüm 28 gün sürüyor...
sat: 4haziran bat:2temmuz...

Sizce durum nedir?
canim 12 ci gunnen yapmissin 28 gun adet dongunse cabuk yapmaliydin yani 9 cu gunden olc istersen yine belkim 2 kez yumurtlarsin yada gec yumurtlayada bilirsin

evet sonuc alan cok ama bende henuz bısey yok yaptım ıkı uygulama bu batta 3 küre baslıcam hakkımızda hayırlısı ınsallah rabbımhayırlısını nasıp etsın rabbım gobıslerımızı bebısle doldursun ınsallah amınnn :16::16::

amiiinnnnnnnnnnn :))) birde ben evdeyim çalışmıyorum uğraşacak bişey olmayınca kafaya takıyorum bu ay olacak mıyım olmayacak mıyım :44: sen çalışıyor musun ?

amiiinnnnnnnnnnn :))) birde ben evdeyim çalışmıyorum uğraşacak bişey olmayınca kafaya takıyorum bu ay olacak mıyım olmayacak mıyım :44: sen çalışıyor musun ?

aynen valla bende butun gun evdeyım calısmıyorum ıster ıstemez cok takıyorum sonu husran oluyo ama bu ay ben takmıyorum hıc ne hıkmetse esım hamılesın oyle hısedıyorum dıyıp duruyo hayırlısı hakkımızda canım benım cıkmam lazım esım gelır bırazdan sofrayı hazırlım hayırlı geceler hepınıze:16::16: sercem ınsallah yarın senınde mujdelı haberını alırız :16::16:

aynen valla bende butun gun evdeyım calısmıyorum ıster ıstemez cok takıyorum sonu husran oluyo ama bu ay ben takmıyorum hıc ne hıkmetse esım hamılesın oyle hısedıyorum dıyıp duruyo hayırlısı hakkımızda canım benım cıkmam lazım esım gelır bırazdan sofrayı hazırlım hayırlı geceler hepınıze:16::16: sercem ınsallah yarın senınde mujdelı haberını alırız :16::16:

amin Allah razi olsun canim :116: :116: :116:

yumurtlamış gıbı görunmuyor degılmı?

yok diyemem cunki en dusuk ates 8-9 gunlerde belli olur sen ya kacirdin yada daha var amma bu ay yap bebeyin gelir insallah sen hic birseye bakma gun asiri calis esinle 1 gunnen bir yani kismetse hamile kalirsin canim ben gecen ay adetime 1gun kalaya kadar 37 cikiyordu sonra adet gunu dank diye dusdu 36.3 qaliba sen hic birseye kafa yorma calis 1 gunnen bir peki 10 cu 11 ci gunler calismalar oldumu?

yok diyemem cunki en dusuk ates 8-9 gunlerde belli olur sen ya kacirdin yada daha var amma bu ay yap bebeyin gelir insallah sen hic birseye bakma gun asiri calis esinle 1 gunnen bir yani kismetse hamile kalirsin canim ben gecen ay adetime 1gun kalaya kadar 37 cikiyordu sonra adet gunu dank diye dusdu 36.3 qaliba sen hic birseye kafa yorma calis 1 gunnen bir peki 10 cu 11 ci gunler calismalar oldumu?

Bu ay okadar çok çalıştık ki... adet bitiminden beri çalışmalar sürüyor... 14.gunden itıbarende hem sabah hem akşam.... hayırlısı inşallah...

Son düzenleme:
amin Allah razi olsun canim :116: :116: :116:

yapıcakmısın yarında test ama farklı markalarda dene az önce baska bi sayfada okudum sende okumussun yorum yapmıssın hatta 13 geciktikten sonra idrarda silik cıkmıs takma kafanada oda adetini geri atar kuşuuuummmm

inşallah hamilesindir canım...benimde çıkmam lazım yarın erkenden yola revan olacağız kısmetse sana hayırlı geceler :16:

yapıcakmısın yarında test ama farklı markalarda dene az önce baska bi sayfada okudum sende okumussun yorum yapmıssın hatta 13 geciktikten sonra idrarda silik cıkmıs takma kafanada oda adetini geri atar kuşuuuummmm

evet kismetse yarin adet dank diye gelmezse yapicam bidenem... bu sefer esime sen al dedim belkim esenin elinden olur pozitif cikar silik cikaar nebilim iste cikmazsada kismet ama bence neqatiffff gorucem yine

evet kismetse yarin adet dank diye gelmezse yapicam bidenem... bu sefer esime sen al dedim belkim esenin elinden olur pozitif cikar silik cikaar nebilim iste cikmazsada kismet ama bence neqatiffff gorucem yine

insallah görmezsin adetide negatifide ne zaman yaparsan yaz mutlaka artık girdiğimde görürüm bende öpüyom seni tatlı rüyalar

insallah görmezsin adetide negatifide ne zaman yaparsan yaz mutlaka artık girdiğimde görürüm bende öpüyom seni tatlı rüyalar

yazmaz olurmuyum yazicam tabi :116: ne cikarsa amin canim cikmaz diyimde cikmasin... sanada canim tatli ruyalar yarin en guzel haberleri vermek dileyile hosca kalin guzel kalin :16:

kızlar süt ve maydanoz buharını duyan yapan varmı eşimin halası anlattı birebir tanık olmuş işe yarıyormuş ama kapalı tüpler içinmiş

kızlar süt ve maydanoz buharını duyan yapan varmı eşimin halası anlattı birebir tanık olmuş işe yarıyormuş ama kapalı tüpler içinmiş

ben yaptım canım ama sanırım benım tuplerde bı sorun yok ıse yaramadı bende

ben yaptım canım ama sanırım benım tuplerde bı sorun yok ıse yaramadı bende

bu ayda olmazsa ne uygulasam diye düşünüyorum ama en iyisi kontrole gitmek bu 3. ayımız soğan kürü inş. işe yarar ama kürü bırakmıcam işe yaradığını düşünüyorum dün akşam eşime yumurtlama geçti dedim belki kıyıda köşede yumurta kalmıştır Allah isterse herşey olur dedi sabah bi baktım gene yumurta akı akıntım oldu yani ilk defa böyle şeyler yaşıyorum ben soğan kürüne yoruyorum ama herşey Allahın elinde ol der ve herşey oluverir bizim bence tek sorunumuz sabırsızlığımız özeliklede benim gibi ev hanımları için söylüüyorum rahat olmayı öğrenmeliyiz ama nasıl ben bilmiyorum yapamıyorum sabah uyanıyorum ateşimi ölçüyorum olacak mı omayacak mı eşim bile artık kafayı yiceksin demeye başladı :27:kızlar düşünmek istemiyorum yardım edin

Back