canim 12 ci gunnen yapmissin 28 gun adet dongunse cabuk yapmaliydin yani 9 cu gunden olc istersen yine belkim 2 kez yumurtlarsin yada gec yumurtlayada bilirsinMerhabalar.. bu ay ateş ölçme yontemını deniyorum.. yumurtlama oldumu olmadımı çatladımı anlam veremedim...
12.gun : 36.4
13.gun :36.3
14.gun :36.2
15.gun 36.3
16.gun :36.5
17.gun :36.5 şimdilik böyle ilerliyor...
Döngüm 28 gün sürüyor...
sat: 4haziran bat:2temmuz...
Sizce durum nedir?
evet sonuc alan cok ama bende henuz bısey yok yaptım ıkı uygulama bu batta 3 küre baslıcam hakkımızda hayırlısı ınsallah rabbımhayırlısını nasıp etsın rabbım gobıslerımızı bebısle doldursun ınsallah amınnn:
amiiinnnnnnnnnnn :))) birde ben evdeyim çalışmıyorum uğraşacak bişey olmayınca kafaya takıyorum bu ay olacak mıyım olmayacak mıyım :44: sen çalışıyor musun ?
canim 12 ci gunnen yapmissin 28 gun adet dongunse cabuk yapmaliydin yani 9 cu gunden olc istersen yine belkim 2 kez yumurtlarsin yada gec yumurtlayada bilirsin
aynen valla bende butun gun evdeyım calısmıyorum ıster ıstemez cok takıyorum sonu husran oluyo ama bu ay ben takmıyorum hıc ne hıkmetse esım hamılesın oyle hısedıyorum dıyıp duruyo hayırlısı hakkımızda canım benım cıkmam lazım esım gelır bırazdan sofrayı hazırlım hayırlı geceler hepınızesercem ınsallah yarın senınde mujdelı haberını alırız
yumurtlamış gıbı görunmuyor degılmı?
yok diyemem cunki en dusuk ates 8-9 gunlerde belli olur sen ya kacirdin yada daha var amma bu ay yap bebeyin gelir insallah sen hic birseye bakma gun asiri calis esinle 1 gunnen bir yani kismetse hamile kalirsin canim ben gecen ay adetime 1gun kalaya kadar 37 cikiyordu sonra adet gunu dank diye dusdu 36.3 qaliba sen hic birseye kafa yorma calis 1 gunnen bir peki 10 cu 11 ci gunler calismalar oldumu?
amin Allah razi olsun canim :116: :116: :116:
aynen valla bende butun gun evdeyım calısmıyorum ıster ıstemez cok takıyorum sonu husran oluyo ama bu ay ben takmıyorum hıc ne hıkmetse esım hamılesın oyle hısedıyorum dıyıp duruyo hayırlısı hakkımızda canım benım cıkmam lazım esım gelır bırazdan sofrayı hazırlım hayırlı geceler hepınızesercem ınsallah yarın senınde mujdelı haberını alırız
yapıcakmısın yarında test ama farklı markalarda dene az önce baska bi sayfada okudum sende okumussun yorum yapmıssın hatta 13 geciktikten sonra idrarda silik cıkmıs takma kafanada oda adetini geri atar kuşuuuummmm
evet kismetse yarin adet dank diye gelmezse yapicam bidenem... bu sefer esime sen al dedim belkim esenin elinden olur pozitif cikar silik cikaar nebilim iste cikmazsada kismet ama bence neqatiffff gorucem yine
insallah görmezsin adetide negatifide ne zaman yaparsan yaz mutlaka artık girdiğimde görürüm bende öpüyom seni tatlı rüyalar
yaptim yine test ama neqatifff ama hastada olmadim halen
uzulme canım belkıde geç dollenme olmustur hemen cıkmaz ozaman testte ınsallah hamılesındır
hic umudum kalmadi canim artik sanmiyorum adetim duzensizlesmis herhalde
kızlar süt ve maydanoz buharını duyan yapan varmı eşimin halası anlattı birebir tanık olmuş işe yarıyormuş ama kapalı tüpler içinmiş
ben yaptım canım ama sanırım benım tuplerde bı sorun yok ıse yaramadı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?